Tak to samozrejme pardon, v tom pripade ta redukce pomuze.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Printable View
Tak to samozrejme pardon, v tom pripade ta redukce pomuze.Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
koľkatky máš Detonexy ? ??? :?: :?:
Ovládače mám 44.03, skúšal som aj 52.16 a 53.03. Všetko s takým istým výsledkom.
Ehm, detonatory nedetonatory, bez tej redukcie sa proste rozumne z miesta nepohneš.
Ak ju zoženieš, tak si v pohode nastaviš rozširenu plochu, natiahneš tam prehravač s filmom, daš fullscreen a film maš bezproblemovo na telke. Už ti to dakto písal.
Takže zabudni na TVtool a Detonatory, skús sa opytať nejakeho kamoša čo ma novšiu kartu a nepouživa telku, či ti tu redukciu nedá. Býva skoro ku každej novšej karte.
presne, skús redukciu - aj ja mám 8-)
No jó hoši. Máte pravdu, už mi to potvrdili i z Manli. :-)
email:
Hi,
Please sure you have plug the DVI port for your primary monitor.
Best Regards
Services Team
Ty si to mal ako zapojené ?!!
Ty si to nemal na S-Videu ?!
Mal, ale tam ide o tem monitor. Lebo ja mám výstup na monitor CRT aj DVi a S-Video na TV. A keď mám monitor na CRT tak mi nejde dual s TV. Chápeš. Potrbujuem zapojiť monitor na ten výstup DVI.
Je jenom škoda že to tu člověk radí hned od začátku a zde se jenom kecá a kecá a rady se neberou v potaz :!: :evil:
Svätá pravda!Citace:
Původně odeslal Xfantasy
:roll: A kde inde to podľa teba ešte mohol mať zapojené? Trochu blbá otázka...:roll:Citace:
Původně odeslal eraser007
To nie je pravda, že sa rady neberú v potaz! Ja som radu od xfantasy bral na vedomie hneď :-) , ale pravdou je, že sa k tej redukcii dostanem trochu neskôr. No a prečo trochu nepokecať? :wink: Inak samozrejme díky.
:wink:
Oki mám redukci na Dvi a jede klonování. :-)