Tak mě napadlo, funguje ten Heatpipe správně v pozici v jaký je v casu :!: ? Tam je přece na stranu ale teplej vzduch stoupá nahoru a ne do stran? Nebo to maj nějak vyřešený? ???
Printable View
Tak mě napadlo, funguje ten Heatpipe správně v pozici v jaký je v casu :!: ? Tam je přece na stranu ale teplej vzduch stoupá nahoru a ne do stran? Nebo to maj nějak vyřešený? ???
To asi bude muset někdo vyzkoušet, předpokládám, že nejsou blbý ... (já mám desktop, takže ;D )Citace:
Původně odeslal $ocka
Citace:
Původně odeslal $ocka
Pořadně si přečti ten test na PCtuningu.V těch trubičkách je specialní porovitá hmota.
Protoze ho u sebe mam, tak muzu porovnat. na tech 1900 otacek JE slyset, ale da se to vydrzet. Na 2500otácek hlucí asi jako CP5-7JD1B ( cca pred rokem a pul tichy chladic ). Chladí dobre, hodí se i na OC, cena cca 810 bez DPH by vykonu odpovidala
Možná bys mohl napsat (sice ne pro mě ;D ), jak chladí AMDčko, vedou se o tom diskuze, tak od Tebe by možná mohlo přijít nějaký rozlousknutí ... (i když nevím, proč když chladí v pohodě PIVo, tak by neměl chladit AMDčko ??? )Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Az na ten hluk ( mam silent komp ) je dobry. Trochu problem by mohl byt pri nasazovani. Poprve mi teplota litala k 70C, az po chvili jsem zjistil, ze nesedi dobre (nebyl uplne pritlaceny ),pak uz se teploty vratily k normalu ( cca 50C ).Citace:
Původně odeslal jan555
P.S: k tem teplotam - Gb 7S748 ma jine mereni, na KRAI ten samy CPU mi hlasil 39C
Jojo, záhady - prostě někteří neumí nasazovat chladič ... ;D
EDIT: 3DC vs. stock on AMD XP http://www.tweaktown.com/document.ph...Id=600&dPage=3
Nazdar lidi chci si ten větráček koupit,no už ho mám objednanej,ale prej váží 480g a nosnost procesoru AMD je jen 300g tak by mě zajímalo co teda stím jestli mě to v miditoveru neuvalí sockec,no to asi ne,ale aby to nerošláplo procesor,když už za větrák vyhodím 1100 tak by mě nakrklo kdyby zbořil moji 2400+
Bez obav, jenom nedporučuju mlátit casem a pouštět ho z výšky na zem :!: ;DCitace:
Původně odeslal MartinFALCON
Prodám ho za litr! :-)Dnes koupený nepasuje mi na desku a ořezávat ho nechci. :-(
Proč nepasuje ??? (vždyť místa je tam dost, ne ??? )Citace:
Původně odeslal TOPIČ
Nemusíš se bát, ten můj Zalman má něco přes 700g je přidělanej přes díry na desce a sedí dokonale. Akorát musíš, jak řikal Jan555, dávat pozor při maniplaci s case, jinak ti to vyrve procesor i s paticí :lol: ( v praxi se ale ukázalo že to snese i neopatrnější zacházení :wink: )Citace:
Původně odeslal MartinFALCON
Máš ho správně natočenej, nebo ti zavazí kondiky ???Citace:
Původně odeslal TOPIČ
EDIT: ještě mě zajímá, jestli se rozjede na 5V ??? Zkuste to někdo, pls, já potřebuju aby byl tichounkej...
I srovnání s AC CS 2 TC Rev2 by se hodilo...
no pokud nepasuje tak snad jen proty divne vybjezky nakraji ktere tam osobne taky moc nechpu! tech se ale da velice jednoduse zbavit.. tak proc to prodavat: ? na 5V jede, ale nevim co tim docilis na tech 2K otacek ma 20Db a pokud nemas ucho na kejsu tak to nejde slysetCitace:
Původně odeslal Rhapsody
Souhlas, v zakrytovaný bedně slyšet není vůbec... (i když by mohl někdo tvrdit něco jiného, jsou tu experti, pro které je hranice odpudivé hlučnosti kolem 15 dB ;D )
takove lidi nechapu :eek: myslim ze by vedle meho kompu ohluchli :-) ne zebych nebyl radsi , gdyby byl muj komp mene hlucny.. ale zase chci vykon a ne nejaky nevykonny a tichy kancelarsky shitt ( a vodu do kompu nechcu)Citace:
Původně odeslal jan555
Dneska jsem si ho dal do PC a mam z nej dobrý pocit. Kdyz ho necham jet na 2000 nebo 2500 ot/min tak neni v podstate slyset, coz je naprosto skvely, kdyz otacky pridam zvysi se samozrejme hluk, ale co je zajimave nema to moc velky vliv na snizeni teploty. Case mam pomerne slusne chlazeny... 3x fan in a 3x fan out + 1x fan v bocnici. Ted mam CPU AXP 2500+@3200+ a teplota +/- 50°C (snad ho mam dobre nasazeny ??? )
No, já mám teď 39-41C při "office" práci, 55C max při full-loadu - ve slušně vytopené místnosti 8-) , na nejnižší otáčky a všechny fany mám @5V, takže spokojenost, ale - měl by zanedlouho být ještě GT2004 Edition, komplet v mědi, o co bude ale lepší ukážou až testy (asi moje :?: ;D ).
Ta teplota se mi pořád zdála celkem vysoká, protože přes motherboard monitor to ukazovalo něco kolem těch 50°C a Sandra něco kolem 40°C. Tak jsem zkusil poučít monitoring od solteku přímo k mé desce a ejhle sandra asi nekecala a ta teplota asi fakt bude někde kolem těch 40°C Při full loadu, tedy Prime to dává kolem 60°C Začínám si toho chlaďáku dost považovat... Chtěl jsem původně Zalmana 7000 AlCu ale nedostal bych ho na desku...
myslite ze je lepsi nez TT silent boost pri stejne hlucnosti????
Neměl jsem ho v ruce, ale podle výsledků z webu zřejmě ne ...Citace:
Původně odeslal Fleak
Není ani omylem, doma mám Silent Boost a tenhle Gigabyte jsem zkoušel, pokud se mu dají otáčky na max. tak se mu blíží, ale pokud jede na low tak je rozdíl kolem 7-9 stupňů ve prospěch Tt, při full loadu Prime.Citace:
Původně odeslal Fleak
fuj tak to jeste ze jsem se zeptal :-o uz jsem si chtel toho gigybyta koupit protoze na toho Silenta Boosta musim jeste tak 3 tydny pockat.
dik moc zachranili jste me :wink:
jj google jsem pouzil jako prvni a presne tu stranku co si sem hodil tak jsem se na ni koukal ale jestli sis ten test prosel tak si zjistil ze tam to neni nejak jednoznacny ve prospech Silenta boostaCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER