s konektorem vzadu na case by to bylo profi a zas tolik práce to nedá :roll:
Printable View
s konektorem vzadu na case by to bylo profi a zas tolik práce to nedá :roll:
no uvidim možná do toho pudu ale je to dobrej nápad :idea:Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
no tak sem si koupil tlačítko bohužel neměli 2 jenom jedno tlačítkový takže jen na zapínání
http://www.sweb.cz/sebad/el1.jpg
tak drátky se dávaj pod šrouby nebo se musej pájet? nikdy sem vypínač neměnil tak nevim :arrow:
pod srouby...
OK vyzkouším :!:Citace:
Původně odeslal Wolferine
škoda, že nebylo to dvoutlačítkový :-(
Citace:
Původně odeslal KONY
jo jasně já to na tomhle vyzkouším a pak zkusim někde sehnat dvoutlačítkový to určitě někde budou mít dvoutlačítkový měli jenom vypínače ale ne tlačítka :evil:
Je to dobry napad, tiez som nad nim rozmyslal jeden cas, ale potom som prestal vypinat PC a bolo. Uz mi ide vyse 1/2roka non-stop, samozrejme s par restartami, ten si tak raz do tyzdna doprajem :)
tak se vče koupil akorát nemůžu sehnat barevný vodiče :-(
byl sem v GESu aj v GM(tam maj pouze po 100m) tak teď to zkusim v PS doufám že to tam maj :|
Citace:
Původně odeslal sebad
Ono je to v klidu ale jak rikal mistr MOD problem je jen ATX ale to se da resit přepínačem chápeš něčím co nebude po prepnutí držet kontakt sepnuty ale jen chvilkově sepne :wink: !!! Jinak tam uděláš smyčku zapínání a to asi nechceš ;D . Původně jsem taky něco takového chtěl ale použil bych takovéto bezpečnostní tačítko co je ve filmech kdys odpalujou rakety a tak nevís kde ho sehnat?? :D
co treba tohle?
http://e-obchod.fktechnics.cz/conrad...ial_det=706817
nekde jsem tam videl i ten "raketovej" ale ted ho nemuzu najit ... kdyz si vzpomenu tak rano kouknu do papirovyho katalogu ... lip se v nem hleda
Taky jsem o necem takovym uvazoval,ale ta cena :-( :-(Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
;D ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal CHW
vole tlacitka je vsetko, aj spinac aj vypinac, skratka cokolvek co sa stlaca :-) :lol: :lol: :lol:
BTW spinac mozno riesit aj dotykovym cidlom(napr. take co byvali na starych telkacoch).
mě by se líbil taky ten raketový, dal bych ho přímo na case. měl by mít krytku a zapínání klíčkem.. jojo, ach jo
no litr bych do toho nedal to si to radši vyrobim :idea:
nějaké ty spínače s FABkou zámkem existují a určitě nestojí litr
Tak to vam poviem, o niecom takomto som uz daaavno uvazoval... Ale je to fasa :).
Prides domov, stlacis tlacitko, zo stola ti vijde to cervene tlacitko, zastrcis klucik co mas na krku, rozlomis bezpecnostnu kapsulu, precitas si dnesny 10 miestny kod, natukas ho, a mozes hrat :)...
A ked treba restart tak PORIADNE trepnes po cervenom tlacitku lemovanom cierno-zltym pruhom RESTART :lol: :D
A inak daju sa pouzit aj prepinace, len ho musis vypnut-zaput (podobne ako sa robia kontroly sytstemu v lietadle...)
nevzpomněl sis kde je maj?Citace:
@ sebad
otec použil jeden ve starém autě na "imobilizér" ;D byly to takové ty pěkné, třeba na velkých pračkách nebo mandlech byly taky, ale bez klíče... takové barevné kulaté tlačítko v chromové (nebo stříbrné, prostě železné) kružnici
takoev sem ted o vikendu taky nasel....terba ho na neco pouziju :-)Citace:
Jo to vypadá skvěle na www.overclockersclub.com je na to návod jak to zapojit a je to opravdu efektníCitace:
no teď sem to teprve dodělal a fakt paráda přijdu a žádný shejbání :roll: :D :wink: ještě musim koupit restart přece jenom kdyby náhodou něco abych se nemusel shejbnout tfuj :wink:
2Sebad: to muze vypadat zajimave :wink: , bude nekdy nejaky foto
tak kvuli shejbani bych to nedelal :arrow: zapinam komp klavesnici (uz od desky asus p2b) :-) (i kdyz ted pc skoro nezapinam bo furt bezi)..to spis ten reset :wink:Citace:
Původně odeslal sebad
no vono tady nejde ani tak vo shejbání :D jako vo ten pocit že přijdu domů sednu a hned vedle mý ruky je vypínač :oops: a foto to neni nic světobornýho prostě vypínač na zdi jako máš na světlo až mi přindou nálepky hned tam jednu lupnu ;D