Nevím pro mně je to WIN98SE a WINXP prof. SP-1
Printable View
Nevím pro mně je to WIN98SE a WINXP prof. SP-1
JJ mel sem MEcka taky na M726 (+celer 533) a chodili (relativne) dobre, rozhodne me vyhovovali vic nez 98(ne SE).Jiste nejaka ta BSOD se obcas vyskytla :oops: ale to bylo spis tim ze to byl muj prvni komp a instaloval jsem tam kdejakou hovadinu z CD jako SCORE, Level, computer atd.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ale ted jedu na WXP Pro a ad si tvdi kdo chce co chce, s W Milennium se to opravdu neda srovnavat.Stabilita, ovladace...no proste super.Jak Microsoft moc nemusim tak XP se jim opravdu povedly(jako by to ani nebyl MS ;D )
2Millisx: S 256MB RAM a 5400ot. diskem XPčka jedou v klidu.
Mně se WinME vůbec nelibí. To raději Win98SE, ale teď už snad jedině XP.
Na úplně stejných sestavách - ME jsou více nestabilní než SE a neporaděj si dobře s prostředkama.Jinak - nechat Widle tak jak jsou po instalaci je to nejhorší co se dá udělat.Na kompech mi jedou W98 i 95 přes 2 roky s maximálními updaty a pravidelnou údržbou - bez úbytku rychlosti a stability.
Souhlasím. určitě to má něco do sebe...
Když ale ten upd výrazně zhorší vlastnosti systému, nevím, co si mám o tom myslet....
papa
uz o tom zacinam uvazovat ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
vykonny...to beriem.
ale stabilita no H...
odporucam bud winxp alebo win2k s SP2 (SP3 je nejaka divna)
treba pozdejc XP az bude vetsi HDD :wink:
poznamka pod ciarou:
Millenium cca 800 - 900 MB
XP cca 1.1 - 1.4 GB
ale mozno by ta zaujali Win2k cca - 900MB, cize ako Millenium, das na to SPs a si s rychlostou skoro ako XP...ale ta robota a stabilita...
ja som mal 233 s 128 RAM a renderoval som 2 files v 3DStudiu Max R4 naraz, a mal som tam pootvaranych dalsich asi 10 programov typu Photoshop, Macromedia Flash MX a ONO TO ANI ZA NIC NEPADLO...SKRATKA TO JE ROBOTA....
to Odar jo jasne ma to o trochu víc ale to se mi tam pak nevejdou žádný hry ;D a ješte programy zaberou tak 500MB :wink:
Millennium 800 - 900MB ???
Ked odpocitam Desktop a Application Data tak mi to vychadza na 733MB, nejakych 167MB z toho su instalacne subory, este tam vidim 150MB swap - takze 400MB :)
asi ne 400MB :o
Tak, tak. Uplny suhlas.Citace:
Původně odeslal Herne
Ked clovek vie ako na ne, tak su v pohode. Mne vydrzali takmer rok uplne v poho. Potom ich vsak vymenil novy komp s W2k.
Me jsou velkyý shit. Nainstaloval jsem je a po 3 hodinách, jsem tam
musel dát 98. Nejvíc mě vadil vzhled(ten samo změnit, ale jsem líná osoba). Te´d su na XP a spokojenost nadprůměrná.
Citoval bych klasika z tohoto fora
Win 98 -> Win ME
Z blata do louze.
osobne sem mnel win 98 i win me nainstalovany nekolik let (s 1000 reinstalu)
Pak sem presel na Win 2000 na kterych beham a musim ric pooooohoda
a dotetka si vycitam ze sem dvouhadry nepozil driveji.
ME nejsou spatny.
Klady: pri instalaci si to najde hw (pokud je pnp) a vsechno si to naistaluje - to u W98 se me toho polovicka nenaistalovala.
takze system pro lidi co se nechtej moc starat.
zapory: absolutne je to na nic pokud hodlate neco delat ze siti. ja sem na tom sit poradne nerozchodil. Teda vsehno v pohode, ale druhy pocitace sem videl jen nekdy. Ve W98 vsechno v pohode.
docela to zere misto na disku
Takze bych to bral, ale jelikoz mam doma sit tak to nechci. Tot muj nazor na tohle stvoreni :wink:
Zatial som ME spokojny az na male drobnosti. Cas ma ale raz donuti ist do Xp alebo dalej :roll:
Citace:
Původně odeslal Odar
Milenia 492 MB
To si opcas musis smazat ty sracky co si delaj.
Nepositas to i s restorem a vyrtualkou jeste sem mecka jen mecka 800 MB nevidel.
Dneska jsem byl u kámoše kterej je má a nic moc.Zlatý 2000 Prof. :wink:
Nechteli se mi cist vsechny prsipevky tak prominte jestli se budu opkaovat ale muj nazor je:
Vetsi shit uz microsoft fakt nemohl splodit, co na tom vydite ? Jsou to w98 s par novyma funkcema a dvakrat narocnejsi na hardware ... To uz si radsi necham ty w98SE....
W95 byl dalsi pokrok, W98 byl zase pokrok, w2000 byly pokrok, jen Me mi pripadaji jako krok zpet ...
LINUX forever ....
Vykon? Zkus nekdy w2kCitace:
Původně odeslal DAM
Takze kdyz chci aby mi dlouho jel a nespadl server tak jen ciste nainstaluju system a spustim sluzby jo ?? ... To bych to mel jeste ten den nabourany .... VRTAT SE VRTAT SE VRTAT SE v tom ,...jinak je to o hovne ...Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
w2000 kdyz jsem je zkousel tak jsem v tom delal psi kusy az jsem si rikal proboho tak to nevydrzej a ono nic nejen ze sem je nemusel znovu instalovat ale ani nespdly.
Kdyz v meckach zahlasil nejakej program chybu tak se vetsinou psral celej system a jedine rezet v 2000 staci ukoncit ten program co se podela a jede to dal uplne v pohode.
Jo a kdyz uz to fakt nejde tak staci preinstalovat Service Pack (10 minut).
Jo jo ..... w2000Pro jsou fajn system ... na Me uz bych se v zivote nevratil ... des a hruza....