Dík. No ještě se někde poohlédnu. Kámoš asi bude prodávat svou XP1800+, tak ještě počkám, jestli to nebude mít za nějakou good cenu;-)Citace:
Původně odeslal NOD
Printable View
Dík. No ještě se někde poohlédnu. Kámoš asi bude prodávat svou XP1800+, tak ještě počkám, jestli to nebude mít za nějakou good cenu;-)Citace:
Původně odeslal NOD
ja mam tiez taku dilemu, lenze aj keby som xcel toho xp1800 u nas ho v ageme nemaju...
a tak mam na vyber bud duron 1800 alebo XP2000+ pripadne 2200+ do kapsy mam totiz hlboko
co by ste doporucili???
dik
vse uz bylo recenoCitace:
Původně odeslal deXter
nejlevnejsi je D1400 B0 -A0 pretaktovat pujde o hodne hur
nebo XP 2000+
s nejvetsi pravdepodobnosti budou zamcene- na via chipsetech se daji odemknout
frekvence po pretaktovani se u XP2000+ a D1400 se pohybuje kolem 2100MHz +-200MHz - s voltazi do 1.7V
duron 1400 je levna, ale velmi rizikova koupe pokud nemas jistotu, ze dostanes B0 jadro tak radeji XP2000+
Duron 1.4 je fakt celkem rizikovej procál já jsem s ho vytlačil na 2.1Ghz při 1.7,ale kámoš si koupil jen o týden starší kousek a šel jen na 1737(10.5x165)Mhz.
Nod ma pravdu viac z mojho A ako 2GHz neodstanem a v prime to pada.Citace:
Původně odeslal NOD
ale kamos ma 1,6 Duron a ide na 2Ghz v poho ma shitnu dosku mozno by siel aj viac. ale B nie A.
no tady je to tezsi rozhodovani spis zalezi u obojiho na stesti jakej kus chytnes viz muj podpis , ja mam nejradsi kdyz si clovek koupi vec za litr a natakti ho na procak kterej odpovida snad 3500+ :) na druhou stranu pokud bys sehnal tbreda kterej jede aspon taky na tech 2500 tak je to super a ber radsi jeho
Tak jsme si poridil durona a nelituju za ty prachy je to skvělej procesor. ;D
dneska cenově neni skoro rozdíl Duron 1400 a 1800. Navíc je to zamčený, takže jdu cestou fsb a proto 1800, ten má již vyžší násobič....
ja bych se taky spise priklonil k tomu XP1800+ sice s tim nedosahnes takovych realnych frekvenci jako s duronem, ale zase mas cache jistou a taky to pretocis slusne.... kdybys mel moznost si par kousku tech duronu vyzkouset, tak by to potom byla jina... vybral by sis kousek s dobrou cache a bylo by to OK, ale pokud tu moznost nemas, lepsi volba bude XP :wink:
BTW Durony byly vzdycky lepsi nez Celerony...at uz vykonove nebo pomerem cena/vykon. jediny dobry celeron byl FCPGA2 s 256kB L2, ale ten byl stejne porad o dost drazsi....
Naprosty souhlas :wink:Citace:
Původně odeslal Warlord
Ja bych řek k tomu asi tolik,skočte sem do bazaru a nějaké Xpéčko tady ulovíte a ještě půjde dost přetočit.Něco se tam vždy najde.
Za durexe jsem dal 1000.- od kamoše protže mu neběhal a myslim si že jsem udělal docela dobře:)
Teď mi jede 1.750 V
200*12@2400Mhz
Nemůžu si stěžovat až na to že dost topí:)
Sandra ukazuje 85W ;D
Takže pokud přecejenom budeš chtít durexe tak si vem tuhle serii:MIXHB
super kus to mas snad lepsi nez ja :)) mne topi na tech 2750 krasnejch 130W ;DCitace:
Původně odeslal TIMBERJACK
;D ;D
Mě by zajímalo jaký máš voltáže:)
protže když tak vysoká spotřeba ak to musí bej VCORE jako prase :o
2.2V ;D si to zkus jestli das 2750 na takovou frekvenci to musis poradne nakrmit :wink:
1. ja jsem nadavno ( predevcirem ) kupoval durona 1,6Ghz a je odemceny..
2. Jestli ti zalezi na 500-800 KC tak si klidne kup durona, ale moje volba je XP ( ted bych asi radeji uz Bartona) ja jsem s tim mym spokojeny... topi mi minimalne ( pres 50C se dostanu jedine s PRIME a jeste musi byt v pokoji 24C) taktovatelnost vynikající ( viz podpis )
3. kamos si koupil durona 1,4Ghz a je prakticky netaktovatelny, ale moje zkusenost je ze to je posledni dobou kus od kusu.....
j presne zalezi na kusu musis mit stesti urcite se vyplati napsat do bazaru tady na 4um a koupit nejakyho dult3c 0308spmw tam mas jistotu ze to jde taktit a i levne ho koupis :wink:Citace:
Původně odeslal el_Barto
ja jsem mel s tim duronem taky stesti jako krav... a stejne si vem kolik mi topi to nema cenu , jdi do XP :wink: