no nastavis aby se te to ptalo, pak se nechas pripojit s tcmd a ono se te to zepta, jestli chces povolit komunikaci. ty das create rule a permit a nazdar.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Printable View
no nastavis aby se te to ptalo, pak se nechas pripojit s tcmd a ono se te to zepta, jestli chces povolit komunikaci. ty das create rule a permit a nazdar.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Díky, ale stejně mi to nějak nejde, sem strašná lama :|Citace:
Původně odeslal mISHA
no to ti bude muset poradit nekdo bliz, ja momentalne mam tiny takze ti nemuzu hned rict jak na to...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Ten problém s FTP v TC jsem měl taky. Tam je nějaká chybka, nebo jsem taky lama :-). Ale pomohlo vymazání spousty pravidel (co tam byly navíc od starého softu) a veškerých pravdel o TC. Pak by se měl Kerio při pokusu TC jít na FTP zeptat. Pokud ne, smaž co nejvíc pravidel, co nejsou evidentně k něčemu úplně jinému. V nejhorším se tě zase bude o něco víc ptát. Pomohlo to a už mi to jede. Zvláštní je, že to před tím jelo, takže se to podělalo updatem TC nebo Keria...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tak sem vyzkoušel Outposta a naprostá spokojenost, to je panečku firewall :D
Outpost - spokojnosť (zatiaľ)
Detto, + SuperStealth plugin +TrafficLed plugin. Žerie podstatne menej zdrojov než norton, ktorý som mal predtým. A v testoch bezkonkurenčný.Citace:
Původně odeslal Plexo
Ten TrafficLed plugin vypadá zajímavě, kde se to dá sehnat? :-)Citace:
Původně odeslal bananalama
2kecinzer: Na stránkach Outpostu.
http://www.agnitum.com/products/outpost/plugins3rd.html
Zajimalo by mne jestli ta zakladni verze 1.0 je uplne free a plne dostacujici pro beznou praci pod WinXP pro...diky
Citace:
Původně odeslal bananalama
Ahojky, tk sem si taky nainstalil outpost, a je super! Jen bych se od vas chteldovedet jak ho nastavit aby se ripojil ke kazze... nebo dc... prosim..
pouzivam Outpost 2.1 (predtym 2.0) uz dlhu dobu a osobne si myslim, ze je to jeden z najlepsich firewallov...
na to aby ti prepustil Kazuu ho nastav na "Rules Wizard" a ked sa ta opyta ci povolit, tak mu nastav aby mu povolil pristup ako "download manager", keby nechcela ist, tak mu daj full access (alebo ju presun do "Trusted aplications"), ale nezabudni mat nainstalovany dobry antivir...
To uz sem prave udelal.. :-( ale porad nic.. Porad se jen pripojuje, a ve vypisu z outpostu se strida asi 7 runych ip adres..Citace:
Původně odeslal velijura
no neviem, ked som mal Kazuu, tak isla bez problemov, teraz pouzivam eDonkey (zda sa mi byt ovela lepsi) a s tym tiez nie su ziadne problemy...
Používám Zone Alarm PRO v kombinaci s Avasten Home 4 a jeho vestavěným firewallem a bez potíží! :smoke: :smoke: DJ" :smoke: :smoke:
Uz sem to rozhybal :-) dik, vsem...Citace:
Původně odeslal vd
Jinak tenoutpost je fakt super!
dnes som si stiahol Outpost 2.5...
Používám Norton Internet Security 2005 (firewall + antivir) a nemůžu si stěžovat.
Sice tu mam KPF, ale moc ho nepotrebuju, poustim jenom obcas. Kdyz nemate verejnou IP, tak to neni moc zapotrebi.
Ked stahujes resp. nechavas PC dlhsie pripojeny (niekolko hodin), tak by si sa divil ;DCitace:
Původně odeslal howard
Ale vzdyt jo. Doma furt programuju a to jede komp od rana do vecera a na netu sem skoro 24/7. No a kdyz mam EDN a neverejnou adresu, tak se ke mne nikdo nedostane. Vzdyt ET ma firewall.Citace:
Původně odeslal PiT
:mweheh: ty zrejme patríš k tým dôverčivým jedincom, čo nechávajú kľúče od bytu pod rohožkou... :roll:Citace:
Původně odeslal howard
Ne, jenom pisu tak, jak to skutecne je. Ceho bych se mel bat? Uz rok mam gprs od eurotelu a zadny utoky z internetu sem nezaznamenal. To snad ani nejde, kdyz nemam verejnou ip.
Jediny, k cemu by mi byl firwall dobrej, aby moje programy nevysilali neco na net, ale to si udrzim pod kontrolou i bez toho, zadnej bordel tu nemam.
Mas sice neverejnu IP, ale co vsetci ostatni, co su za tym istym NATom? Tam ti ten NAT nepomze, jedine ked ma provider firewall pre kazdeho (ako napr. u nas Nextra pre ADSL - musel som to vypnut, aby mi islo SSH zvonku).
Ja jsem to pred casem zkousel a lidi, co maj vsichni neverejnou IP od eurotelu, tak na sebe vzajemne nevidi. Zkousel sem pingovat, ftp, www, proste nic.