...co keby si si obcas aj nieco sam precital ??? napr. tieto testy -> http://www.pctuning.cz/Article.aspx?...=2&ArtId=18809 je to medzi dolezitymi threadmi v tejto sekcii :roll:Citace:
Původně odeslal intel
Printable View
...co keby si si obcas aj nieco sam precital ??? napr. tieto testy -> http://www.pctuning.cz/Article.aspx?...=2&ArtId=18809 je to medzi dolezitymi threadmi v tejto sekcii :roll:Citace:
Původně odeslal intel
tak jim jí vrať a žádej to co sis objednal. Já to udělal stejně, dali mi FX 5600 64-bit a mysleli si, že na to nepříjdu, ale já se nedal a furt je otravoval a nakonec jsem z toho získal za příplatek 750,-Kč FX 5700 a je to teda něco úplně jiného, fakt super.Citace:
Původně odeslal eraser007
Nějaká výsledky:
3DMark01.......11.748b
3DMark03........3.550b
AquaMark3......29.204b (3.881b grafika a 5.901b CPU)
tak na atine 9600 si zahras uplne hocico....skor by ma trapil ten tvoj procak a doska......
tá grafa nebola pre mňa - pre môjho bratranca /naštastie/ - väčšinou sleduje filmy a občas si zahrá nejaký ten GTA3 a Mafiu v 800x600, takže mu to stačí a okrem iného už odišiel aj je s výkonomm maximálne spokojný, tak to nebudem rodrážďovať - a okrem iného, to bola jediná 128MB karta/ 128MB za každú cenu - poradil mu lamer kamarát / a tak som mu zaobstaral 128MB ako chcel ;D Keď nedá na mje radyCitace:
Původně odeslal bigbalu
ad oné : ViEš, mafiu Max Payne2 a iné BOMBY si zahráš vo full rozlíšení iba s dobrým CPU - radím Ti, kúp si také PIVko 2GHZA - 400FSB /TO JE DôLEZITé! / a kopneš ho aj na 3GHZ a okrem iného za slušnú cenu - a grafa GeForce4 Ti4200 - má výkon asi ako R9600PRO, FX5600Ultra, FX5700 a cenu lepšiu takže ber Ti4200 a to PIVko 2GHZ A 400FSB - bude to mať lepší efekt ako Zeler 1,7 @ 2GHZ + FX5700Ultra, to mi ver!
No ale ten pentium stoji 6500SK to si ratšej kupim AMD aj z novou doskou.Inač vyjadril som sa k tejto teme tu:http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=46816
Taky se zeptám: mám možnost koupit Gainward FX PowerPack! Ultra/760 XP 128MB Golden Sample - mrknul jsem se na specifikace a měla by to být 128MB FX5600 350MHz core/700MHz paměti 2,8ns. Cena okolo 3500,-. Nový extra náročný hry nijak zvlášť nemusím. Připadá mi to jako celkem dobrá cena, ale zase jsem tady na fóru našel spíš nedoporučení pro FX5600. Mám po tom sáhnout?
tá grafa nebola pre mňa - pre môjho bratranca /naštastie/ - väčšinou sleduje filmy a občas si zahrá nejaký ten GTA3 a Mafiu v 800x600, takže mu to stačí a okrem iného už odišiel aj je s výkonomm maximálne spokojný, tak to nebudem rodrážďovať - a okrem iného, to bola jediná 128MB karta/ 128MB za každú cenu - poradil mu lamer kamarát / a tak som mu zaobstaral 128MB ako chcel ;D Keď nedá na mje rady
ad oné : ViEš, mafiu Max Payne2 a iné BOMBY si zahráš vo full rozlíšení iba s dobrým CPU - radím Ti, kúp si také PIVko 2GHZA - 400FSB /TO JE DôLEZITé! / a kopneš ho aj na 3GHZ a okrem iného za slušnú cenu - a grafa GeForce4 Ti4200 - má výkon asi ako R9600PRO, FX5600Ultra, FX5700 a cenu lepšiu takže ber Ti4200 a to PIVko 2GHZ A 400FSB - bude to mať lepší efekt ako Zeler 1,7 @ 2GHZ + FX5700Ultra, to mi ver![/quote]
tak to neřeš, když mu to stačí, on na to příjde až bude pozdě. Jinak na mojí sestavě co je uvedena níže mi jede vše v poho na full detaily, mám Mafif, Max Payne2 a bez problému, takže ono to na procesoru zase nezáleží až tak moc. Můžeš mít třeba P IV 3GHz a mít menší výkon než třeba já, je třeba koupit procesor a grafiku tak, aby se navzájen doplňovaly. A né aby jeden z nich "spal" a druhý jel na plno.
Taky jsem zkoušel Deus Ex 2 a taky v poho, zatím si nemůžu stěžovat.
Cece to nevypada zas tak spatne,za 3,5klacku...za 4500 mas FX5700..ale tohle vypada fpohoCitace:
Původně odeslal BrandIt
No, já právě 4,5klacku nemám, jinak bych se nerozmejšlel :-) - s bídou těch 3,5... Ale asi do toho teda půjdu. Výrobce zaručuje přetaktování na 360/750 (no, ehm, nic moc), takže by to asi mělo jít ještě výš, kdyby bylo přinejhorším potřeba...
tak pokud máš jen 3500, tak to jdi do GF 4 Ti 4200, je to bezkounkurenčni karta v této cenová kategorii co se týká výkonu, do levného FX (5200,Ultra nebo 5600) rozhodně nechoď, byl bys sklamán :wink:Citace:
Původně odeslal BrandIt
tak si predaj CPU s doskou a kúp Bartona 2500+ alebo AthlonXP DL3TC 1700+ alebo 1800+ a výkon ako P4 3.2GHZ máš istý /samozrejme po pretaktovaní/ - lebo s touto zostavou sa poriadne hrať nikdy nebudeš... /neber osobne :wink: /
+ grafa FX5700
a tomu Wolferinovi si to odfajčil - že či žea alebo buzerant... :lol: :lol: :lol:
JJ,to je fakt,vzdycky kdyz se nekdo pta mazi FX5600 a necim jinym,tak rikam GF4Ti,nevim proc sem to ted neudelal :mweheh: Taky bych bral GF4Ti4200:)Citace:
Původně odeslal bigbalu
No, kartu jsem od známého objednal, mám ji doma a zadarmo za to, jak mu dobře pečuju o počítače :-). Gf4Ti bych samozřejmě taky vzal, ale tu neměl a odjinud jsem grafiku brát nechtěl právě kvůli téhleté možnosti :-).
Testnul jsem ji, za tu cenu fachá dobře :-), jenom větráček hučí víc než by se mi líbilo, stejně má blbej tvar a vzduch spíš jenom tak rozhání než aby ho nutil cirkulovat, tak ho vyměním...
Gainward GF4 4200 za cca 3500 Kč nebo MSI 5900SP za 7000 Kč. Nic jiného podle mě nemá smysl.
R9500 @ PRO, nebo 9500 (256bit) @ 9700, nebo 9700 @ PRO je mnohem lepsi alternativa...Citace:
Původně odeslal Olis
Starší Ti4200 za 2500 nemá konkurenci :wink: krom toho že ty ATINY se blbě sháněj,teď co koukám,tak pořád někdo prodává ňějakou Ti4200 a já nemám prachy :| :? Já bych teda radši koupil Ti4200 za 2500 než R9500 předělatelnou za ňějakejch 4500 :roll:Citace:
Původně odeslal Hungry_Death
jasne,ale to se tykalo novych gf4ti za 3500...Citace:
Původně odeslal SPYKER
za 2500 TIcko dobre taktovatelny neni spatna alternativa...
nEni no,ted se v bazaru zrovna prodavaj:)Citace:
Původně odeslal Hungry_Death
mne stačí moja Qudro4 XGL550, keď tak potom FX5700 /Ultra
No ja ma MSI fx5700 a som s nou spokojny:
3dmark2001 - 14255
3dmark2003 - 3750
aquamark3 - 32978
ale chcel by som na mojej zostave este nejaky 9600pro testnut, UVIDIME :-)
No ja sjem k ty ABIT GF4 Ti4200 v podpisu prisel vlastne jako slepej k houslim. :eek:
Pred vanocemi jsem koupil Manli FX5200 64MB 128bit za cca 2000Kc a slapala mi asi tejden, pak znicehonic chcipla :-( . Rekl jsem si ze se neda nic delat a budu pres vanoce dal trapit svou starou grafarnu a poslal jsem ten kram na reklamaci. Ale ona mi zpatky neprisla ani po vanocich (to uz bylo po zakonny lhute ??? ). Nakonec se to vyresilo tak, ze mi misto ty FX5200ky poslali Ti4200 128MB. A ja byl stastnej jako blecha. :lol: 8-)
kto by nebol spokojný ? R9600PRO má asi o 10percent slabší výkon...Citace:
Původně odeslal Shaky
Tak čauťe trochu sa to stou grafikou pretiahlo lebo rodičia chceli aby som sa učil pred vysvečkom.Takže už žiadne písomky niesu takže dneska som bol v Martine,A vcelom Martine nemali ani jednu kartu s tych ktoré som chcel,že vraj iba objednať.Takže zajtra idem konečne neaku objednať. Takže stále rozmišlam medzi ATI 9600PRO a tou FX5700.Toho Radeona majú od MANLI,ale že vraj s nim majú veľmi dobre skúsenosti a že ide dobre pretaktovať.(PS:Zdalo sa mi trochu čudne že pravé predajca hovory o pretaktovani keď vlastne je pretaktovanie zakázané a po pretakťe sa stráca zaruka.No ale čo už :lol:).Takže skôr som za tu FX 5700 od MSI ale že mi vraj radšej odporúčajú toho RADEONA.Takže stále neviem.A ešte mam otázku aký je rozdiel medzi vertex a pixel shadermy 2.0 (napr:ATI) a 2.0+(Nvidia)? A ešte ktorá karta ma lepšie technologie napr.na DVD alebo ostrosť obrazu ???
Kua, škoda že si tú písomku nezvládol.... jedine, ak by bola z výtvarnej výchovy.Citace:
Původně odeslal intel
Už prestaň dávať stále tie isté otázky dokola a kúp si R9600Pro.
Technológie a ostrost obrazu: R9500 a novší je plne porovnateľný s FX5600 a novšia.
:eek: :eek: :lol: :lol: :lol:
tučné... ale trocha tvrdé :| (a že sa ti stým vôbec chcelo paprať, tie farby a tak :lol: )
Kúp radeona a daj mu trocha. Keď pritlačíš na pílu a máš dobrý procesor tak je to dosť dobrá karta a o dva litre lacnejšia ako gf5700U...
PS: Wuuduu dúfam, že mňa takto prísne neopravíš. Dával som si bacha na pravopys .... :D (....pravopis :mweheh: )