ok, hod ho sem, protoze to je absolutni haluz :smoke:Citace:
Původně odeslal eraser007
btw, at je to v defaultu :!:
Printable View
ok, hod ho sem, protoze to je absolutni haluz :smoke:Citace:
btw, at je to v defaultu :!:
foto bude, ale až o také 3dni... a v defaulte :smoke:
pohoda, jsem zvedav :wink:Citace:
tak co? stale cekame...nebo ti to v tom photoshopu tak dlouho trva? (JOKE) ;D
2 eraser007: "od Teba ocakávam niečo podobné !!" neviem ako si to myslel. grafika nieje pretaktovana takze take nieco u mna nehrozi (mam len na GPU pasiv z P2). a navyse u mna nestiha procesor, takze pri pretaktovaní o napr 100MHz (v poverstripe uplne na max) sa výkon v 3d marku zdvihne o 10-20bodov :-( .
skús RivaTuner a chlaď aktívne! stojí to zato!Citace:
Původně odeslal Robot82
2riksa: zajtra je streda a teraz som zaneprázdnený, v piatok - alebo mu skúsim kamošovi povedať nech urobí shoty...
a photoscop nemám ani nič podobné a NEPODVáDZAM!
hmmm, uz je nedele a stale nic...Citace:
No já nevím já mám G2 MX 400 od Manli na Standartu měla frekvence GPU200MHz a Ramm 140MHz.....a v 3DM 01 2460 bodů........,,,,tak jsem ji otaktoval na GPU230Mhz a Ramm 190 MHz a výtáh jsem z ní v 3dm 01 3272 bodů je to nic moc ale stačí to
mám kamosov PC doma ! budú experimenty ! :drool:
a samozrejme výsledky!
jo, jenze to je mx400, ktera ma 128bit sbernici; mx200 mela jen 64bitCitace:
Původně odeslal Dark_KNight
2eraser: konecne
môže byt aj 3dmark00 ?
kamarát si poň prišiel a ani somnespustil test!
dnes mu zavolám a dám 3dmark01 a nech sa s menej ako 5000b nevracia :mweheh:
klidne, pro me je podstatny ten 3dmark01Citace:
eraser007, nič proti tebe ale s tou mx200 a 5000b v 3DM01 alebo aj s tou M64 na celeri 1200 - 1800 bodov....Ak myslíš default nastavenie tak
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Práve som zapojil len tak zo srandy Inno3D GF2mx200 čo sa mi na stole váľa na moju 3,5ku P4ku a pustil som 3DMark2001SE
Default nastavenie dala ta karta, prosím fanfáry, 1586 bodov :)
Takže neviem, ako mohla kamošovi dať na 2600+ 5000, tobôž na default taktovaní ;D
BTW - ak je nejaky rozdiel medzi default nastavenim prveho 3DMarku01 a SE tak sorry, už nepamätám :)
Ale veľký rozdiel tam aj tak nebude.
2ICE: rozdil tam neni, furt 1024x32bit....taky si myslim, ze je to kardinalni hovadina - :arrow: proto chci ten screenshotCitace:
Původně odeslal ICE29
kľud bude! a kto povedal že na default taktovaní ?! :lol:
inštaloval som mu WIn, a vslovene som mu prizvukoval, že nesmie prekročiť 156MHZ FSB pri delicke 1/4 a on ?! na ďalší deň sa mi sťažuje, že nefunguje, prídem k nemu a kukám - FSB 161MHZ!!!! :evil: :evil: tak ma nasral! ja mu to inštalujem ja debil a on takto! keď konečne dotane rozum, tak to otestujem, prinajhoršom si od neho žičám kartu, aspoň nejaký úžitok bude zneho :| :wink:
a samozrejme si ho nataktím na 2600+ /tj 2100MHZ/ a dám na DEFAULT nastavenie 3DMark, ale samozrejme že sa bude taktiŤ! ;D vď bwz taktenia by som ani polovicu nedosiahol ;D ;D
Aj tak ti to prd pomože, ta karta je proste *cesnored* :-) :-) :-)
2eraser: pres 156 klidne muze jit, ja jsem provozoval tbirda 1200 pri 160x10 na abitce, ktera mela taky jen delicku 1/4. zalezi na komponentech v agp/pci a pametech :wink:
a k ty grafice: nataktuj si ji jak chces, ale to co jsi tvrdil (5000b v 3dmark01 na default) nedosahnes ANI OMYLEM :!:
btw: mozna bys spis nez screenshot mohl hodit odkaz na web futuremarku s tim svym vysledkem :idea:
2eraser:
no, uz jsi na to mel skoro 2 tydny, vzhledem k tomu, ze postujes vsude mozne, jen sem ne, tak musim shrnout, ze proste mlzis a kecas.
jeste bych te poprosil, abys ty svoje vymysly a lzi ohledne 5000bodu tady dal nerozsiroval :!:
howgh&end