pekny casiq :-)
za kolko davas johna silvera???
Printable View
pekny casiq :-)
za kolko davas johna silvera???
1500 se všemi větráky + kompletní regulací větráků na bázi nepajivého kontaktního pole + plexi
za dalších 500 světlo
to neni vela...
za taqy super case
na to, kolik jsem do toho vrazil, je to uplne dumpingova cena :)Citace:
Původně odeslal visby
Já mám tuhle bednu taky ( asi týden ) a už jsem do ni říznul pořádně. Vepředu je nutný udělat otvor pro nasávání vzduchu větráku - žádnej tam není. Vzadu jsem upravoval otvory pro ventilátory a na bočnici mám okno cca 30 x 40 cm. Ale bedna to je skutečně super za ty prachy.
no predek je prave to misto kam bych diru nedelal, zkazi se tim uplne design celyho casu..Citace:
Původně odeslal exot
než jsem si tenhle kejs kupoval, taky jsem přemýšlel o vyříznutí tý přední díry, ale po vyzkoušení mě na to úplně přešla chuť
množství nasávanýho vzduchu zvládá uchladit Barracudu úplně stejně jako v JSilverovi a to je tam zatim "jen" 80ka na 5V - dole vepředu za plexi je taková prohlubeň + ty přední otvory, takže se tam přeci nějakej vzduch dostane a k zásobování 5V větráku to stačí
řezat bych fakt do toho nechtěl ;D
Fuuuj. Policejni case :o ;D
no pak se to bude jmenovat COPSCASETUNING ;DCitace:
Původně odeslal PiT
Jo jo, taky se na to chystam. Do bocnice plexi, vzadu vyrezet standardni kryty ventilatoru a osadit dratene. V predu premyslim o vyrezani 12 cm kulate diry a prekryti mrizkou uchycenou na to plexi nejakejme peknejma sroubkama. Ale protoze mam nevytapenou dilnu tak to asi jen tak nebude :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal exot
tak po delší odmlce zde mám nějaké další drobné úpravy ->
kompletní fotogalerie na http://home.tiscali.cz/blackster
teď jsem tam hodil i fotky se světýlkem :)
a takhle vypadal na LAN party 27.-30.3.2003
http://home.tiscali.cz/blackster/images/b029.jpg
http://home.tiscali.cz/blackster/images/b030.jpg
Naozaj fesak :wink: Pekny mod.Citace:
Původně odeslal DC
2usuall> nazivo jeste hezci.
To uplne verim, skoda, ze nerad absolvujem cestu NMnV-Praha(autobusom 550km), inak by som sa asi aj zucastnil LAN Nebusic :?Citace:
Původně odeslal honzAK
Mozno sa niekedy zosynchronizuje moja navsteva Prahy s nejakou vystavou Blackstera a podobnych nadupancov. :-) Inak aj ten 19" Acer robi svoje :wink:
BTW:honzAK aj Ty si modifikoval case? Nemozem si teraz spomenut ci si nahadzoval nejake photoz.. ???
4usuall: podivej sem tady jsou casy kdyz sem kdysi davno zacinal s OC 3roky zpatky http://www.sweb.cz/xak47k/mc/
ted se chystam ale nejak nemam moc casu...
Yo, thx, juknem postupne. Ja sa tiez tak chystam modifikovat, az mam na stole uz rok case bez plechov a som spokojny >:}Citace:
Původně odeslal honzAK
Aj ja to musim pochvalit !!!!!
Ako vydim mas tam aj TV kartu 8-)
Skoro jako ja, ja ho mam ale na stole bez plechu tak 9 mesicu. Je ale pravda ze uz sem zacal, vymenil sem zelenou a zlutou ledku za modry, a v nepajivym policku mam pulsing LED mod z rabid hardware.Citace:
Původně odeslal usuall
taxem zase přidal nové fotky na stránky
PF 2004 a mnoho úspěchů v OC/moddingu přeje DC :)
souhlasim.. ta kombinace barev je fakt divna.. a jeste k omu cerna case.. to by bylo lepsi k normalni sedy... takhle bych ty cerveny vymenil za modryCitace:
Původně odeslal DeeKay
až na to, že reaguješ na víc než rok starej stav OK :)Citace:
Původně odeslal lmarky
byla tam červená IDE ledka, která blikala, když pracoval disk, ale ta už je dobrýho 3/4 roku venku
byla tam jen na začátku, pak to šlo kompletně do zelený (byla zelaná i ta IDE ledka)
a teď je aktuální stav komplet modrá (která je dobrá :) ) protože k Intelu to ladí prostě líp a IDE ledka je oranžová klasická (tzn. svítí jen střídmě a lehce oproti té vysocesvíťivé červené, která tam byla nejdřív)
jj je to moc pekny, me se ten kejs libil uz i na lanparty (a taky sem mu dal hlas na 1. misto :wink: )
.... teda az na to logo Intel :lol: (noflame)
jo priznavam, ze to byla jen provokace na Lanparty :), predtim jsem mel docela dlouho AMDčko 8-)Citace:
Původně odeslal MV