Ja mam radeon9000pro na cerstvo kupenej doske Abit NF7-S a ide vpohode....S nforce2 som viac nez spokojny
Printable View
Ja mam radeon9000pro na cerstvo kupenej doske Abit NF7-S a ide vpohode....S nforce2 som viac nez spokojny
Nainstalovany SP1 mas?
Kamosovi tak isto robil R8500 od Herkulesu na Intel doske. Pomohlo instalovat XP priamo so SP1 alebo nainstalovat SP1 a az potom drivery.
Jo mam WIN XP SP1 (integrovany v instalaci)
LIDI NEJDE TO ROZCHODIT, VARUJU VAS! Pokud mate stejnou konfiguraci jako ja, BACHA na GIGABYTE RADEON 9000 Pro, Ani po FORMATU OBOU ODDILU DISKU u odbornika to nefungovalo!
a co takhle moznost ze ta karta neni OK..?Citace:
Původně odeslal Kostihouse
zkousel jsem ji na jinem kompu a fungovala
nemas konflikty nekde v systemu...? IRQ .. pristup do pameti..?Citace:
ee jediny cim to muze byt je ze se nejak pere AGP s patym PCI slotem, protoze ta grafika se mi tam cpala dvakrat, jednou pro PCI a jednou pro AGP, kazdopadne moje Gf 4 Mx to nedela..
Co sa tyka nekompatibility nForce2+ATi tak nieje. Az na jednu vynimku co poznam a to je ATi od ManLi 9500NP zeleny PCB, mi neslapala na nForce2.
Tvoj pripad to nebude, to by si sa nedostal na load OS.
A co tak skusit nahodit w98? Ked ti pojde vo w98, tak je jasne ze HW je OK a problem je v XP.
Skor myslim ze problem bude monitor,refresh.
Nemas nahodou monitor pripojeny na DVI? Totiz mne to robilo to iste ked bol na DVI, ako keby nemal signal a to len v XP.
Ale skus ten win98
zkousel jsem oba vystupy a na obou to same..
jinak i kdybych tu grafanru jeste mel tak bych ji stejne na Win 98 neskousel, protoze k cemu by mi bylo kdyby to fungovalo..
dneska sem v nejakej dredu cetl, ze tam kdosi manipuloval s ovladacema na desku s nforce, odinstaloval je a ze mu to smazalo nejaky registry vztahujici se k vga. reseni bylo new install os, stahnout nove ovladace na desku, nainstalovat je a pak nainstalovat vga. prej tam byla nejaka chyba v jedne verzi tech nvidia ovladacu pro desku...
druha moznost byla zkopirovani registru (klice) od nekoho jineho a import do sveho registru, ale to nevim jak by to ten clovek mel udelat kdyz mu wokna nenabehnou :wink:
je to nekde tady na foru... ale kde, to netusim, kazdopadne te muzu nasmerovat: dneska sem prolejzal jen nvidia desky a amd procesory, takze v jednom z techto temat to najdes.... :wink:
k cemu asi... vzdyt to ten clovek rikal... abys vyloucil hw nekompatibilitu ty ***Citace:
Edit by a_WerOOn.... Panacek se uklidni...ok..??
ty ses *** NEPOTREBUJU VEDET ZE JE TO HW NEKOMPATIBILNI JA POTREBUJU WIN XP A VEDOMOST ZE NA 98 BY MI TO BEZELO JE MI K NICEMU..
myslim ze nema cenu o tom dal diskutovat
Edit a_WerOOn tady se taky uklidnime a zrejme je problem u konce..
Ještě by mne zajímalo, jestli máš v jiných slotech (PCI) nějaké periferie. Pokud ano, všechno vyndej a instaluj bez toho. Koukni, jestli není novější BIOS na desku a taky zkus tyto ovladače: http://www.soltek.com.tw/soltek/down...none/WinXP.zipCitace:
Soltek si ovladače prý upravuje sám, takže tyto 2.05 jsou modifikované. Fungovat na tvoji desku by měly. Za odzkoušení to stojí.
Ještě mi uniklo, jestli, když ti zčerná obrazovka, tak to je černé jen ve WinXP? Tam by mohl pomoci stav nouze pro nahrání tebou zmíněného registru.
rikam, uz jsem tu grafiku vratil.
jinak ja nerikam ze po velmi slozitych operacich by to mozna neslo rozjet, ale to snad neni normalni..
Na sestavě popsané níže funguje R9000pro úplně perfektně a všechno je super stabilní ve WinXP.
Mno vyzkousel sem 9000,9100,9200,9550,9600,9700a 9800 a vsechny sly na AN35N ULTRA Nforce 2 bez problemu