Jo ten 120 mm mam taky ale me stal v TNTradu asi 220 Kč!Jinak mas fakt pravdu ja ho mam na 7V a je neslysitelnej a fuci pekneCitace:
Původně odeslal globalkiller
Jinak porovnani s tim Spirem by me taky dost zajimalo!!Uz ma nekdo ten SPIRe??
Printable View
Jo ten 120 mm mam taky ale me stal v TNTradu asi 220 Kč!Jinak mas fakt pravdu ja ho mam na 7V a je neslysitelnej a fuci pekneCitace:
Jinak porovnani s tim Spirem by me taky dost zajimalo!!Uz ma nekdo ten SPIRe??
no , bylo by hezké kdybys přidal odkaz na ten nějaký shop - já mám o těchto výrobcích sice pochybnosti - ono se to ukáže až tak po 6 měsících provozu - pak se pozná z jakého kompozitu jsou ložiska ( jestli je to trabant nebo mercedes ) u těch kvalitních je náplň přimíchána do ložiska už ve výrobě a navíc jsou v hydr. roztoku - a to je ten rozdíl v cenách a pak ještě záleží na středu a tvaru a počtu lopatek. Ale mám kamaráda který bysi to rád taky koupil . U něj je to už sport ! díkyCitace:
Mam je taky od TNT :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
toho SPIRA mej treba tady http://www.obchudecek.cz/
Hmm tak na 12V voltech je ten Spire 120x120 nepoužitelnej uvidí se co 5V a 7V ???
no to se dalo cekat na 12 V je skoro kazdej 12 cm nepouzitelnej :idea:Citace:
Hlavne me zajima tech 7 V!
Predpokladam, ze mas s kluznym loziskem...je to tak? A co ostatni? Mate nekdo dalsi zkusenosti s tou 12kou at uz s kulickovym nebo s kluznym loziskem?Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
No tak jsem koupil ten Primecooler za 99,- modrej a hluk nic moc docela to fučí ale nejni to tak hrozný za tu cenu dobrý
7V je obstojný,ale spokojenost až na 5V :roll: (ale na těch se roztočí na 100% a fouká dost slušně)Citace:
Původně odeslal Fleak
V sobotu ten zmetek chcipnul :evil:
Citace:
Původně odeslal Luks
COS ČEKAL - ZASE TO BYLO LACINÉ - ALE REKLAMUJ ZBĚSILE A MODLI SE, ABY TO UZNALI, NEBOŤ TEĎ JE Z NĚJ SUPER SILENT - REKLAMA NIKDY NELŽE - ZKUŠENOSTI JSOU POUZE PRO BOHATÉ ! A JEDNA VĚCNÁ ? JAK DLOUHO BĚŽEL (ASI ) ?
Koupil sem ho na konci prazdnin. :evil: takze 5 mesicuCitace:
Původně odeslal akva
A 5 měsíců non-stop nebo jak časté vypínání ?
Komp mi jede asi tak 12H denne.Citace: