TC jede pres wine bez problemu, dokonce i s antialiasingem fontu.
Printable View
TC jede pres wine bez problemu, dokonce i s antialiasingem fontu.
souhlas, jede celkem bezproblemu :-)Citace:
Původně odeslal Gargamel
Mozna, ze s nejakou novou verzi wine jo. Jednou se mi spustil, ale okamzite po kliknuti na cokoliv spadl a pote se mi ho uz nikdy spustit nepodarilo. Mohl by jsi mi kdyz tak poslat konfiguraci wine knihoven(native/win)?
smaz si ~/.wine, nainstaluj si winesetuptk (treba), spust v nem tu konfiguraci a timhle is pekne nakonfigurujes v pruvodci vsechno. Pak by melo wine fungovat, samozrejme cim novejsi verze, tim toho bude fungovat vic. A instaluj jenom cisty wine, ne zadny winex apod.
Proc?Citace:
Původně odeslal Gargamel
BTW: Abych stravil hodku nad konfiguraci, esli mam pouzit knihovnu nativni nebo z windows, a zkouset to u vsech, to je celkem silenstvi. Ale jelikoz silenec su, tak to asi zkusim.
Ja jsem nikdy nemel wine nakonfigurovany, aby pouzival existujuci instalaci windoze a fungovalo pod tim docela dost programu (i kdyz samozrejme ne vsechny). Nevim jak se to bude chovat treba s win2000 knihovnama, uz jenom z principu to bude asi delat strasnej bordel.Citace:
Původně odeslal hpcpg
windows? coze? :o ??? si delate prdel ne? to je k nicemu...
vsechno nativne ;)
Nu, supr, jenomze kdyz mam nastavene vsechny knihovny nativne, tak mi TC nejede, dokonce ani IrfanView(ten vlastne funguje skvele, ale pada to pri zvoleni otevrit). Wine mam asi pul roku stare, to neni zas takova hruza. Ovsem uz jsem si stahl nove, takze to zkusim.
BTW: Mam teda zvolit UPLNE vsecky knihovny nativne, protoze v defaultu jsou nektere i windowsove.
wine pul roku stary je hodne spatne...
Ono sa to lehko rekne, ale kdyz mas jenom modemove pripojeni, tak je to dost spatny. Este ze mam alespon ten USB disk, a mozu obcas stahovat ze skoly.Citace:
Původně odeslal Wohmatak
u WINE je naprosto zasadni si to udrzovat aktualni (teda pokud nemas zkusenosti ze to s urcitym releasem na 100% jede)... a myslim ze zdrojaky 6MB nebo koilk maji neni tak moc...Citace:
Původně odeslal hpcpg
9.5MB! A to se uz pozna.Citace:
Původně odeslal Wohmatak
No, tak jsem nakonec zjistil, ze to wine nemam pul roku, ale rok stare, tak jsem si pro zmenu zkompajlil pul roku stare a na nem uz jelo temer vse. Totalcmd ale bezel trochu chybove. Ted uz stahuju rel. nove wine(2 dny stare), takze uz by to mohlo chodit. Enom kdyby to nebylo tak pomale. :-(
Nasel jsem neco k tomu managerovi:
http://www.hi-net.cz/blaza/bfcommander/
Moc se mi to nelibi, co na to rikate Vy?
Hmm nevypada spatne, ale nechce se me znova asociovat pripony :)
Hehe, tak presne tohohle cloveka sem dokopal k tomu, aby udelal nejake stranky... At se vam to libi nebo nelibi, je to zajimavy projekt a na nekterych vecech s nim hodlam spolupracovat.... sak se teste...Citace:
Původně odeslal dekon
Pro zajemce: sledujte thread http://www.abclinuxu.cz/forum/ViewRelation?rid=53016 , myslim ze jsou tam zajimave veci...