Jinak veklikost L2 Cache vám zjistí třeba takové prográmky jako CPU-Z nebo WCPUID. Na otestování stability určitě Prime95.
Ta integrovaná paměť na procáku topí hodně takže odemčení druhé poloviny cahce by se mělo na teplotě projevit.
Printable View
Jinak veklikost L2 Cache vám zjistí třeba takové prográmky jako CPU-Z nebo WCPUID. Na otestování stability určitě Prime95.
Ta integrovaná paměť na procáku topí hodně takže odemčení druhé poloviny cahce by se mělo na teplotě projevit.
neviem,nejake vyrazne zvysenie teploty som nezistilCitace:
Původně odeslal theedge
Na kolik dáte FSB u @bartona?
Já tak ztěží 150, přitom když to byl Thorton tak jsem dal 166x13,5
čím to?
Barton ma predsa oficialne FSB 166. Je to trochu cudne, ze ti ide len tych 150.Citace:
Původně odeslal ..::memento::..
Pouzivas tu istu dosku, v ktorej ti isiel ten Thorton na 166 FSB?
ja mam thorton@barton a ide na 227 ;D (ale mohol by aj viac lenivec :?)
po tyždni mi to s tej tuhy zase zlieslo, tak som tam predsa dal ten lak aby som to nemusel stale prepajat. (ide)
Ide vsetko ako ma len cez 200 MHz sa nemozem dostat.
ake mate vzňy teploty?
No mne sa nezmenila po prepojeni na 512 kb, (51/56).
JOHA
kua tak ani po odskrabani to nevydrzelo. zase to zaclo asi po 14 dnech blbnout. Tak sem to zalakoval grafitovym lakem el-3 a myslel sem ze bude pokoj... a prd jelo to sice zase asi 14dnu primestable (klidne celej den) ale pak najednou neslo s kompem ani najet do biosu :roll: . nechapu dyby ta cache pamet byla vadny tak by to podle me jebalo furt ale takhle to vypada ze se casem to to vodive spojen l2 mustku nejak prerusi/oslabi, takze to nevvodi poradne a zacne to blbnout.Citace:
Jinak tuzkou mi to takdle vydrzelo vzdycky tak nejak omezene.. Treba po transportu komplu (tuha se vytrepala ??? ) to zacalo strane blbnout a nenajel sem ani do biosu. Dyz sem to spojil znova tak to najelo ok a zas po urcitou dobu fungovalo. Ted sem vzal ziletku a normalne odskrabal ten povrch a spojil tuzkou primo ty kontakty mezi kerejma ten mustek vede a uz se to nedeje :)
Ne ze bych na tech 512chache trval.. stejne se to nevyuzije a na vykonu moc neprojevi, ale de vo princip :?:
JOHA. mne to tiez zhruba po tyzdni zacalo blbnut }ked som to mal spojene tuhou}. Prejavovslo sa to restartom a podanim. V biose ked som chcel nastavit procak }OC| bol raz ako thorton a raz ako barton. Tak myslim ze celo to je len v kvalite prepojenia. Myslim ze potom by ti nemalo robit problem.
Treba to len zalakovat a mas tu urcite na 100%.
thx, to sou podobny priznaky takze to tak asi bude.Citace:
Původně odeslal BYko
jakej si teda pouzil lak :?:
JOHA. Pozisal som si od svagra ten lak. Je automechanik a myslim ze ho pouzivaju na nejake plošaky alebo skla. to je jedno. Bola to taka malinka flaštička asi 2 cm. Značky Loctite. Strieborná farba. Ak nieco take podobne zoženieš tak to bude dobre. Daj tam hociaky čo je el. prud.. Čiže myslim že to bol ten lak čo vidieš asi všade čo ho použivaju na oc.
Tak asi tak.