tohle se mi libi.... nemas linka na tuhle srandu..?? :wink:Citace:
Původně odeslal Caleb
Printable View
tohle se mi libi.... nemas linka na tuhle srandu..?? :wink:Citace:
Původně odeslal Caleb
Jako nevim proc se furt nekdo ptá na link.! Myslim to všeobecně!
Stačí www.google.com . A je vše vyřešeno. ;D
Protože ten tvůj google taky není bezchybnej a často vyjde rychleji se zeptat(když to někdo ví),než to hledat!!!Citace:
Původně odeslal wolfstone
A přestaň tady řvát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolik tak zhruba žere ten Astonshell ?
jak zere?Citace:
Původně odeslal Magus
mno nahrazuje explorer a mel by byt min narocny
pozadavky:Citace:
Combining high speed and
eye-candy it consumes less RAM, than default Windows shell and needs
few processor resources. It is fast and stable, so you can save your
computer's power for other tasks.
Citace:
Minimum system requirements:
- Pentium I or compatible processor;
- 8Mb RAM;
- 20 MB free disk space;
- Video card, supporting High Color mode;
- Mouse is recommended;
Dík :-) , tak to ho asi vyzkoušim, myslel sem, že bude brát víc paměti než windowsowskej explorer.Citace:
Původně odeslal Wolferine
Citace:
Původně odeslal FunATIk
TAKTO pěkně kecáš !!!!!!!!!!!!!! Rychlejc to najdeš v Google, než Bys to vysmolil do fora. LaMO.!!!! :lol: .
Jo s snažil jsem se ti poradit, tak moc nemachruj. , NIKDO tady neřve kromně tebe.!!!!! ;D ;D
No ja bych to videl opacne, ze vic rvez ty, ale nechci nejakej flame, tak toho nechameCitace:
Původně odeslal wolfstone
Panove klidnete se ... ano..
Je zbytecna plamena debata..!!
aston je cool protoze mi stylexp nebeha (i kdyz by podle tgtsoftu mela nova verze 2.0RC podporovat i SP2 ale neni to tak :( ) jen je skoda ze jen minimum themu je pro 1600x1200 a jeden peknej font co sem nasel neni cesky...ale co se da delat..btw ty hlasky (tips.rc) sou fakt good :D
Bohuzel jsem tuhle debatu nezastih od zacatku, tak nevim co uz se psalo.... Ale co by me fakt zajimalo, jak moc mi tenhle soft dojebe Wokna, kdyz ho nainstaluju??? Neco podobnyho jsem zazil se StyleXP, nezborilo se to sice hned, ale tak behem mesice se to zaclo chovat podivne az to skoncilo formatem. Od ty doby pouzivam modifikovanej uxtheme.dll a s nemam nejmensi problemy. Tak bych to nerad zase rozhasil.
Naistaloval sem to, nelíbilo se mi to, odistaloval sem to a okna fungujou dál.
nainstalujes a muzes si vybrat pro kazdeho uzivatele jestli bude pouzivat explorer nebo aston->a jde to kdykoliv prepnoutCitace:
Původně odeslal Paolo.n
s odinstalaci problem neni
No, neni to spatny, i kdyz vetsina temat co jsou ke stazeni mi moc nevyhovuje - bud jsou moc jednobarevny, nebo naopak preplacany a nebo necitelny a nezretelny. Ale to bych ted neresil, to vim ze jde upravit. Akorat skoda ze to neumi navliknout do nejakyho skinu i okna slozek a programu.