moje max je 11290. s novejma detosema pudu pres 12 litru, ale doufam ze se me u toho zase neposere disk ;D
Printable View
moje max je 11290. s novejma detosema pudu pres 12 litru, ale doufam ze se me u toho zase neposere disk ;D
Tak se taky připojím...s touhle stávající starou :( sestavou mám 6020 bodů.
Je to málo na staříka?
Over tak sem dal wokna na disk kde mi fachá DMA a jsem zase před Overem o 1 BOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
http://voky.d2.cz/9915detail.JPG[/b]
... dobrá konstalace hvězd..ještě tu svou mrchu podojim 8-) btw..sere mně,že jedu jen na AGP2x..deska mi nedovolí 4x
heh, to vubec nevadi...tam je rozdil temer nulovy...Citace:
Původně odeslal Over
BTW: vy se tady honite za nejakou trapnou hranici 10t, kdyz uz jsou dany vyssi mety ;D
rozdíl je 2-5% ...JE TO NAŠE SOUKROMÁ SOUTĚŽ,nikdo te nenutí,abys to četl ;)
pekne skore oba dva moje 8500 na vas teda nema ;D mam jen 8150bodiku.
Moje maximum je 12058 ;D na default - a to VAZNE
celT 1@1,45
Voodoo5
mu he he ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Mikhaill: hehehe
Ja mam 5820 bodiku s Athlon 880MHz :lol:
Prispejem aj mojim skromnym vysledkom
http://212.80.76.22:80/Michal.Goceliak//3d.jpg
2 Deviant - proč to nepustíš na default, tohle je o ničem. ???
To je pre mna default :oops:Citace:
Původně odeslal Halen
tak tady je další motivace pro Vokyho :lol:
http://www.volny.cz/vlastikj/323_715.jpg
ještě 26 bodů :evil:
tak se sakra snaz :))Citace:
Původně odeslal Over
Citace:
Původně odeslal Over
jasne, ja si taky delal srandu...drzim palce vobema at tech 10t padne ;)
BTW: ten rozdil neni takovy...mezi AGP 1x a AGP 4x je u me cca 13procent a mezi AGP 2x a AGP 4x temer nic...to dneska vyzkousim abych mel klid v dusi, ale pet procent to neni ani nahodou a dve to taky nejsou ;D
Mě dává nenataktovaná G4 4200 na XP 1760Mhz 10600bodíků jěště to zkusím taktnout a uvídíme. Mám prolink a moc se milíbí jak provedení tak obraz.
Over: tak jsem to prubnul a u me rozdil cca 1.5procenta...jinak kdyby te to jelo na AGP 4x a zacal si pouzivat nejaky normalni OS(W2k nebo XPcka) tak uz ses davno pres 10t...
Halen: Na nekterejch kartach (treba na mym KYRU) ten 3dmark2001 nemuzes donutit na default (DXT1, 24 vs 32 bit), ale proste musis brat vysledky 1024x768x32 jako komparativni
Mikhail: Ze by taky 3Danalyze a disable rendering :-) To bys mel ale o 200 bodu min nez ja ;)
No nizky vysledky v Car Chase me divny neprijdou, tenhle test je totiz silne limitovan CPU, zatimco druha hra Dragothic je naopak "o grafice". Krasne to bylo videt na Invexu u All Electronics, kde melo Hercules Radeon 9700 s Athlonem XP1700+, Car Chase tam jelo celkem normalnich asi 110 a 60 fps a Dragothic na Low detail okolo 200 fps. Presne avg fps nevim, jelo to furd dokola ... Jinak High Polygon Count 8 lights porad jeste pocukaval ....
.......vím Tom,ale na shitu XP neběží pořádně bez chyb ani UT2003 a Widle2k nejsou taky moc stvořený na gamesky,já mám PC hlavně jako herní konzoli.V XP dává 3DMark lepší skore na stejném HW,ale to je všecko,hry běhaj lépe na W98 ;)Citace:
Původně odeslal Tom
kolik je realny vysledek s 8500 v 3Dmarku2001:SE? ???
Ku**a já chci taky 10k bodů ??? , mam to nataktěný na max a mam "jen" 9803 bodů, který detonatory jsou nej na výkon?
BTW : teď mam 40.71
tak tam mas neco spatne nastaveny....Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
kamos ma XP1900@XP2100 a vysledek ma neco nad 10850b.
XP1900@2100 bude asi rychlejsi nez Willamette (256KB L2 cache) na 2GHz