skutecne uchvatny vykon na procesor za 3000 :lol:Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Printable View
skutecne uchvatny vykon na procesor za 3000 :lol:Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Inak je to divne,ale moj post tu zmizol, len tolko som chcel povedat ze dobra doska s Kt600 chipsetom, vykopne v mnohych testoch a vo vacsine co som videl aj Nforce2, mozno som videl zle, ale tak to tam bolo napisane. viem ze zalezi od zdroja ze kde to testuju.
Ale Kt600 je lepsia kupa nakolko ma super vykon, v pohode stabilitu, atd.
Presiel som CPUmark99 aj na mojom notebooku P4m 1900, a skore nic moc ale predsa aspon 117bodov, lepsie ako 60. ;D
Nezmizel, thread byl rozdelen do dvou. I link tady najdes. :wink:Citace:
Původně odeslal MK2
NF7-S samozřejmě umí DUAL channel - nevím jak jsi přišel na to, že neumíCitace:
Původně odeslal viglo
navíc je to vychytaná 3. revize kvalitní desky, takže nemá chybu
... 3300Kč :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
to byla jedna z nejvetsich chyb co jsem kdy udelal... CELERON NEVER MORE ! /noflame
mal som 2 * 256 MB na Epox-e 8rda - ma dualchanel a ako som vytiahol jeden modul tak som zistil ze je sice rozdiel, ale nezanedbatelny - teda aspon v ss.Citace:
Původně odeslal viglo
inak ak ti mozem poradit ber epox al. abit s nforce2 + amd xp 2500+ barton, dostanes sa s velkou pravdepodobnostou na 3200+ (200*11). Ja osobne som sa dostal na 230*9,5 - zalezi ako chladis northbridge a ake mas pamate.
AMD AMD AMD jedine na vecne casy a nikdy jinak ;D
Snad trojkolka s utrhnutym kolieskom ;DCitace:
&.... skodovka je na celera....moooooc velka pochvala
snad simson ;D
Neviem ako Vam ale mne sa Intel s ich Celermi zda cely utrhnuty, PIV celer je hanba jak mraky, vyuzivaju politiku ma to napisane vysoke frekvencie, lacno sa to vyraba, stoji to sice dost, ale oproti PIVU to je lacne, do kancelarii to pojde jak na dracku, ved ludia su lamy :? :evil:
Milujem aj ludi co mi tvrdia ako integrovana grafka slabsia ako gf4mx 440, im sakra vela usetri pri nakupe, vsak lacnejsia dobra doska s obycajnym radeon 9000 alebo 7500 vide tolko isto.
;D
Celer = Nespravne setrenie-pekne povedane(inak len hlupo vyhodene peniaze, to radsej fakt nakupit daku zeleninu, nech clovek dostane trosku vitaminov a zmudrie pri vybere normalneho PC)
Word XP išiel celkom obstojne aj na 75MHZ Pentiu1 so 64MB RAM....
to je benchmark: jeden: mne naskočil Word za 2.84sekundy a druhý na to : suchár, mne iba za 2,72 ! - sakramenský rozdiel ;D ;D
inak... dobre pamate ..... apacery viem ze su dobre a keby som sa mal rozhodovat medzi MERCURY a AM1 tak co by bolo lepsie
ako budem vediet ci su napr 2700 alebo 3200????
ake RAM?? :arrow: http://www.overclocking.cz/4um/viewforum.php?f=33
no a ake RAM/2700-333MHz , 3200-400MHz / si kupis take budes mat
snad ti predajca preda to o co budes mat zaujem
udaj o výrobcovi , rychlosti a CL byva na nalepenom stitku na RAM module
Tak to radsej kupim novy procik aby som nemusel tak dlho cakat ;DCitace:
Původně odeslal eraser007
No a vo tom to je :)) Vetsinou staci i pro super narocny hry Barton 2500+ na defaultu. ;D Pro zaslani skore na 3DMark je potom povoleno dusit procesor, desku, pameti i grafiku nadoraz, pokud mozno to luftovat otevrenym oknem pri -20°C a byl by v tom cert, aby nepad dobrej vysledek. :-o Takhle - sundal jsem doma Bartna na default, protoze zatim neni hra, ktera by potrebovala O/C :PCitace:
Původně odeslal rd2
Citace:
no chcel by som vidiet toho PAKA co meral cas ;D
ci tych 0,08s je naozaj realny rozdiel :mweheh:
8-) woda...office ne... no Q3, Vietconq :) ... nj je to na l*jn*, ale kazdej si tady brani jen to co ma, a vsechny testy na netu sou taky jiny...tak si ver cemu chces :) procesor to taky je...nikdo te nenuti aby sis ho koupil jen rikam ze to jede taky :wink: :roll:
2 pyroteam a proe : však o o práve ide ! je to klobása jedno, či 1GHZ a či 3GHZ vo Wordíkoch - videl som aj také prípady, keď si kamarát v pohode písal vo Wordoch 97, na Win95 s 25MHZ 386 a 8MB RAM - to mu stačilo, takže ak nejaký dement nevie čo s peniazmi a pracuje vo Worde, kúpi si Zelera P4 2,4GHZ a kto tie peniaze chce rozumne využiť a ešte k tomu ušetriť, kúpi si Durexa Aplleberd 1,4GHZ - výkonovo je to mačka jedno! a tá cena !
JJ sak jasne...nechapem preco stale intel keca ze 2 GHZ Celerony su do kanclu na word a obrazky a ze tam podava skveli vykon :-)Citace:
100% 2500+ Barton supr možnosti taktování a výkonově intelem nepřekonatelnej pro hry... celerony do kanclu na psaní ve Wordu
presne, viem, že Bartony sú BOMBA, ale ani môj 2400+ TB B @ 3000+ nepodáva zlý výkon - ten rating je vyrovnaný, Thorák má viac MHZ, menej L2 cache - 256KB, Barton zase menej MHZ, vac cache 512KB
výkon samozrejme vyrovnaný - a ešte Bartonu dosť pomáha tých 333MHZ BUS, + OC, takže je to fakt BOMBA CPUčko...
Intel tvrdí, že 2GHZ Celerá sú vynikajúce do kancelárie pretože majú rovnaké skóre v PCMarku2002 ako AthlonXP 1900+ ! To je už objektivita ! Umelší test si zvoliť nemohli, veď ešte Sandra MM test je objektívnejšia ! Nech skúsia taký CPUmark, alebo 3DMark !
Moja reč: P3 Celeron 800@1200MHZ je lepší ako 2000MHZ P4Celeron - prečo ? Pretože ZELERON je odvodený od nevydareného P4 jadra a Intel nemal čo od nudy robiť, tak 4X !!! ZNíŽEL CAHCE CELERONU OPROTI P4 !!! pritom zvykom je znižovať len 2x !
Celeron už nie je tým, čím býval !
naprosta blbost :roll:Citace:
Původně odeslal sofokless
do kanclu sou IDEALNI durony... takovej applebred stoji neco pres litr a je to super procak...
kolikze stoji ten celeron?
INTEL sou idi.oti, at dou dopr.dele !!
Xima, a ja že posthunter! Tvoje posty vidím takmer všade - inak súhlasím - Duron 1400 = Celer 2000 - vo všetkom
2Xima, s Tebou je opravdu tezka prace! Je videt, ze mas znalosti a ze bys mohl byt prinosny pro tohle DF, jenze tvuj zpusob podani a prezentace tvych nazoru je nekdy hrozna. To bys to nemohl napsat normalne? Staci, kdyz napises jaky je vykon a jake jsou vyhody/nevyhody a ty sprosta slova si odpustis :idea:Citace:
Původně odeslal Xima
Hodne lidi si tim, jak pises obracis proti sobe, vim, ze je ti to asi jedno...ale i tak by ses mohl snazit to pochopit.
BTW:Mas navrh na TAGO, takze pokud se nezlepsis, tak ho dostanes :-)
Je to srozumitelne? :roll: Diky...
OK. Zamyslim se nad sebou. Ale tago si snad nezaslouzim :roll:Citace:
Původně odeslal Spec
ser na dualchannel a ber AMD XP2500+narust vykonostni u dualu je smesnej.je to vyzkouseny!!!!A celeron ??? ??? das ist sracka shit fuj atd.ber Barton a budes spokojenej ;D zapomel sem ze i nektery desky proXP pr.ASUSky maj dual pametovej radic.
T-Bred2200+/2.00ghz M848A-SIS748/148fsb(problem ze stabilitou napeti.)512DDRHynix 6.0ns:-( GF FX5600Manli 420 ;D /585Mhz SB Audigy Seagate7200.7 AOC7KlrFlat ASUS DVD+Teac CDRW Gprs pripojeni