Presne tak!! A BIOS tak jak je mi uplne staci.. Navic za desku se stejnou vybavou bych v dobe nakupu dal o 2000 vic, a to se mi nechtelo..Citace:
Původně odeslal jan555
Printable View
Presne tak!! A BIOS tak jak je mi uplne staci.. Navic za desku se stejnou vybavou bych v dobe nakupu dal o 2000 vic, a to se mi nechtelo..Citace:
Původně odeslal jan555
Jojo, dobře jsem si to studoval a výsledek konkrétně u téhle desky je všude stejný - bez problémů a nejlepší poměr cena/výbava/výkon vs. cena. Ještě před nějakou dobou by mě SiS ani nenapadl, teď jsem to zkusil a zatím nelituju ;D Výhrady jsou viz výš, ale to není zas až tak podstatné a může to napravit jiný BIOS, v souhrnu je to (pro mě) nepodstatné...Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
ten muj soltek dava v pohode FSB 280, takze myslim, ze to je dobra koupe... pak uz staci jenom dobrej procesor
testovano s 3GHz ES :D
Na mým jsem zkoušel "jen" 270 - bez problémů (na víc už jsem neměl CPUčko :-o )Citace:
Původně odeslal wong
ja idem do ABIT IS7-E (865PE+ICH5)... super vykon, vcore do 1.9, brutalne dobra po napetovej stranke a stabilite ;), layout sedi, akurat ze ma vdimm len do 2.85 .. ale to snad postaci ;)
a co desky s novym chipsetem via? dneska sem cet recenzi na pctuningu :oops: a msi s tim chipsetem nedopadla vubec spatne )*/- jako deska s i875) a stojy pry okolo 2200 bez dane....
via pod intel ?? to este nikdy dobre nedopadlo ... nove su teraz aj ATI chipsety pre Intel ... ale neviem ako su na tom vykonovo .. ale maju slusne integrovane GK ;)
mno bylo by dobre kdyby si ji nekdo koupil a vyzkosuek(ati i via) :-)
podle testu ta via nevypadal vubec spatne.....
MSI PT880 Neo-LSR - 2.500 s DPH!!!
jasna volba
jj, koukal sem na testy, a i gdyz to je via (:wink:) tak neni spatna, kor za tu cenuCitace:
Původně odeslal Converge