brny: furt dokola :roll: :? co tak citat ??? su tu toho kvanta -> pokial je vyrobeny po 0339 tak bude asi superlocked :roll:
precitaj si tento thread -> http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=43208
Printable View
brny: furt dokola :roll: :? co tak citat ??? su tu toho kvanta -> pokial je vyrobeny po 0339 tak bude asi superlocked :roll:
precitaj si tento thread -> http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=43208
Dik, prectu si to. Ja se vzdycky nejdriv ptam....... :oops:
Mam ty same zkusenosti, tez pri 185 down /jak jsem vyse uvadel mam stejnou sestavu - jsou tam i cisla ze Sandry.. prihod taky co ti to da , zajimaji me hlavne pameti .. dikCitace:
Původně odeslal brny
nastav FSB na 400 a pomer FSB/RAm nastav MANUALNE na 1:1Citace:
Původně odeslal d*a*v*e
voltaz procaku na 1.75(ak to bude stacit tak potom znizuj)
na 185 ti to padalo, pretoze KT600 nemaFCIlock takze si pretaktovaval aj disky, AFP apd. na 90% to nestihali oni.
na 3200+ by to bartik mal zvladat.
Jo to je jasne ze jede PCI a AGP na vic nez zvlada ale problem u me je ten ze se to neda dat na 200MHZ .. KT6 ma delicku 1/6 takze by disk i grafika mela byt ok .. ale ani ňCitace:
Původně odeslal mino
zvednu napeti na CPU /nasobic u cpu je napevno 11,5/, pameti dam na nejpohodovejsi hodnoty ale ani to nenabootuje .. prece i kdyz je CPU locknute musi jet na 11,5*200 ?
11,5*200 je uz celkem dost,neni to zakonem ze to pojede takle vysoko,zvlast jestli mas treba jen Box chladic a topi to hodne,vysoka teplota neni taky uplne koser.Na 1,75V pokud to neda(200),muzes jeste skusit 1,775V ale to uz je hodne vysoko a sance to uz moc nezvedne.
strasne vysoko je az od 1,85V nahoru :)Citace:
Původně odeslal Asmoo
Ja jedu na cpu Barton 11,5x200/1,725V. Pravda, je to na Epox 8KRA2+ (taky KT600), ale mam takovej figl, kterej sice nemusi platit pro MSI, ale co kdyby...:
Nemen fsb a vcore naraz, ale nejdriv zmen vcore, uloz bios, nabootuj a pak teprve napodruhe zmen fsb. Neznam MSI desky, ale co kdyby.. :-).
CPU mam ze 45. tydne.
Aky mas chladic/ aku mas teplotu pri 1.65Vcore???Citace:
Původně odeslal d*a*v*e
P.S.: sorry ja som si nevsimol ze mas 2600+ lebo 11*200 byva v poho ale 11.5*200 uz byva casto problem ....
skus eagle-ov navod a zniz nasobic...
cpu mam kolem 55-60 st C v case je analogicky o 10st mene .. zkusim to napeti a pak teda fsb a dam vedet
takze kdyz prvni zvysim napeti CPU 1.725V a pak az FSB 200MHz tak to nabootuje ale tesne pred widlama /XP/ restart .. teplota cca 55st C , pameti jsem dal nejniz .. mno asi to bude chtit chladit vic /mam BOX/Citace:
Původně odeslal d*a*v*e
Ja mam taky box chladic a pri plny zatezi klidne i 60 stupnu, takze tim to asi nebude. Nemas nekde nastaveny nejaky vypinani pri vyssi teplote?Citace:
Původně odeslal d*a*v*e
S box chladicom neviem co riesis, to sa ani nesnaz, lebo 55-60C je na hranici unosnosti, a na taktenie treba maximalne 50C full load.Citace:
Původně odeslal d*a*v*e
BTW udrzis na pasive ruku pri full load(1.65vcore) ???
Tady jsou vysledky ze Sandry 2004:Citace:
Původně odeslal d*a*v*e
CPU ALU 8105
CPU FPU 3355
RAM Int 2452
RAM Float 2291
S tim multiplikatorem: jak jsem se tady docetl je treba udelat z Bartona Mobile CPU a to se mi moc nechce delat, protoze stejne mam jen GeForce FX5200, kterej celou sestavu dost zdrzuje. Takze HW zasah do CPU udelam az po koupy nove grafiky.
Dal jsem nejdriv napeti a pak FSB a stejne mi to ani nenabootovalo. A bezi mi na 60 - 62°CCitace:
Původně odeslal d*a*v*e
uplne v pohode udrzim .. chladic je dany na cpu na fest .. dal jsem pryc tu zvykacku a dal stribro .. takze v teplote pochybuju ze bude problem ..Citace:
Původně odeslal mino