Ftp je chraneny takze musis dat www. a ne ftp!!!!
Printable View
Ftp je chraneny takze musis dat www. a ne ftp!!!!
nevadí, už som spravil odkaz na HTM takže tu sú vnútornosti mojej Blue_machine.... http://www.esat.szm.sk/bl.htm
všimnite si moje popisky
TREBA POČKAŤ ASPOŇ 30sekund, OBRáZKY Sú veľké a počas načítania sa nezobrazia
len aby nebolo OFF TOPIC....
Tak to je hustej bastl :mweheh: takovejch ventilátorů to musí bejt rachot :roll:Citace:
Původně odeslal eraser007
Jinak podle toho Aera to vypadá,že tam máš i pěkně zabordeleno prachem :roll:
ale kde, iba ten AERO a ten čierny BLOWER - a rachot ? viac ako 30db to nemá - a idem si asi kúpiť obmedzovač otáčok - rachot sa zníži na 20db - ale ten účinok si neviem vynachváliť - a to nahustenie káblov ? OPTICKý KLAM ! v okolí 10cm od CPU ani kábel /iba AERO a BLOWER ;D ;D :lol: /
Kriste :lol: ,,, nechtěl bych tu skříň stěhovat. By to všechno popadalo. To je úplně jako Babylónská věž - všude zmatek, a stejně to nakonec spadne :lol: ;D Ale je to originální :-)Citace:
No tak to nevim co se ti na tom zdá OK :roll:
Celý je to zflastrovaný jen tak tak to drží pohormadě :roll:
Takhle zbastlenej komp sem tedy ještě neviděl,možná tak experimetálně,ale natrvalo to mít takhle tak to je brutál :roll:
Jinak ten Avatar už si taky asi nedoděláš co ??? :roll:
vďaka ;D , snažím sa tam napchať, čo doňho vojde :lol:
ale nie jeto až tak nestabilné, v pohode raz som do toho drgol /nič/, náhodou :roll: kopol /fakt nie úmyselne/ a ono to drží /jak sopeľ :wink: /. A čo sa monility týka, určite je to mobilnejšie ako jaro.jaro -ve riešenie / aj on má dobré - úžasné/
pre tych,co by chceli vylepsit vodnika-(najdene na webe)
http://www.sweb.cz/va.jaro/mas.jpg
http://www.sweb.cz/va.jaro/mas5.jpg
Pěkné,ale ta trubice (rukáv vpředu) nic moc proti tomu co je na začátku :mweheh:
mal miesto pri okne... :-)
občas sa mi nahne ten aero, ale to len vtedy, keď mu pritopím vysoké otáčky /keď má prehriaté VIDEO RAM - vzápätí zmiznú artefakty - skúste ;D /, ale je to tam pripevnené drôtikom...
Inak ani kamarát ma veľmi nepodporil, vrav to isté čo vy, ale mne sa to sakramensky páči, aj je to sakramensky účinné... a keď s ním niekde cestujem, čo len raz do roka aj to na DVA MESIACE, tak si ich asi odpojím a odložím a keď vybalím PC, hneď namontujem naspäť ;D
ten rachot fakt nie je veľký....
Kamarát si nazval svoj stroj Blue_Machine 2 :evil:
Má AthlonXP 2200+ @ 2600+, 256MB DDRAM, 30GB WD Caviar 8MB Cache, Teac CD_RW 24x12x52x a GeForce2MX200 - Turbocharged by eraser.... oproti môjmu Blue Machine je o dačo slabšia - viď popis....
Tak to znie trochu blbo - dá si prívlastok 2 - čo priam kričí, že je lepšie ako originál a pritom je horší jak môj ;D
nemáte nejaké námety na názov jeho stroja ?
malo by tam byť BLUE /má modré pásy/ a druhé slovo dragon /už existuje :evil: /, monster / urážka/, killer /debilné....
vďaka
Nechápu proč každej musí mít za každou cenu anglickej název :roll:
Co třeba "modrý vánek" :mweheh:
A nebo v němčině :wink: Třeba "Trottel Ritze" "Blau Säue" "Blau Nippel" ,nebo v ruštině "синь хаз" nebo ve španělštině "azul boniga" "eres desmentido" :-)Citace:
Původně odeslal globalkiller
to globallkiler: neviem, ako zareagujem, keď sa ma niekto na anglických OC fórach opýta, že ako sa volá môj stroj - poviem Modrý Vánek, oni to sotva prečítajú, a tak sa ma opýtajú čo to znamená a sme opäť pri angličtine.....
to unz : dobre, a čo takto " (;kat%!:?2,"8*& " - dobrý názov, však - kto si ho zapametá.... :roll: aj tak vďaka za nápad
Já si ale myslím že синь хаз si zapamatuje i dement,,, :lol: Jinak nevím co máš proti němčině, docela pěknej jazyk, škoda že ho neumím :-(Citace:
EDIT: Jakoby na názvu záleželo - Take it easy :smoke:
nevravel som, že nemina sa mi nepáči, ale akoby to znelo " Das Oberstrumferer " .... dolámem si jazyk :o
a синь хаз si asi nezapamätám :arrow: som dement :lol: