nebo koupit 333 pameti...:DCitace:
Původně odeslal Eagle
Printable View
nebo koupit 333 pameti...:DCitace:
Původně odeslal Eagle
Jedna otazka...kolko voltaze pustas do toho CPU? Lebo doska sama o sebe bez HW modu vie iba 1,6V...ja som dal bratovi rovnaku dosku + cekom slusne pamete + CPU XP1700+ DLT3C a na 2000 MHz nehrozi ze by slo stabilne...proste malo voltaze..podla mna CPU potrebuje asi viac stavy (V).
jj - max. je 1.600, coz jsem taky nastavil... nevim, zda to pujde nejak zvysit - predchozimu Duronovi (1300 Morgan) slo se stejnym BIOSem zvysit Vcore az na 1.800...Citace:
Původně odeslal GABO
napeti pameti jsem zvedl z 2.6 na 2.7...
ja by som nechal prebehnut memtest alebo nejaky iny test pamati, aby sa vylucila z toho nestihajuca pamat. no a ak to nebude pamatou, tak potom zadratovat na sockete napevno 1.85V a mas svaty pokoj. ;D
inak 47 stupnov full load pri 2GHz je velmi pekne...
ja mam podle desky pri 2250 pri max zatezi 52+- ;D kazda deska meri neco jinyho, sam sem se otom presvecil takze teplota jedine vlastnim teplomerem a nebo tepelna dioda v CPU ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Eagle
pameti jdou v klidu - bude to napetim procaku... da se to zmenit i jinak, nez dratovanim socketu?
... alebo premalujes mostiky na procaku, ale to je to iste len v inej farbe. :? dratovanie socketu je easy. :DCitace:
Původně odeslal MikeD
mno ja se toho docela bojim... z toho, co jsem si cetl tady na foru a na netu moc moudry nejsem...Citace:
Původně odeslal stanley
JJ ja budem musiet tiez bratovi s tou voltazou a zmenou na mobilny AthlonXP pomoct...pozriem si to dratovanie na voltaz :).
nebudes mit nahodou cestu do brna??? ;DCitace:
Původně odeslal GABO
Zdarec Mike. Mam tady Thread hned nad tebou :-) Ja bych osobně šel do toho drátkování. Je to fakt EASY. Stačí nějakej kousek drátku, ohneš ho, šoupneš do socketu a jedeš. Já mám desku Syntax a ta změnu napětí povoluje o směšných +2,6%. Tak jsem nadrátoval 1,85V do socketu a hned ta má swině jede na 2GHz naprosto i Prime95 stable. Je to jednoduchý. P.S. psals že skusíš aktivovat Cache. Dnes jsem to zkoušel pomocí tužky(u nás v Olomouci v EZK stojí elektrovodivý lak 180Kč a na to nemám :-) a nic. Asi jsem to nějak blbě spojil. Seškrábl jsem tu vrstvu plastu co je na prociku, okolo díry to čmrknul tužkou,ale BIOS, Aida i WCPUID hlásí pořád jen 64k. Smůla no snad budeš mít víc štestí :?
takze jestli chapu spravne, tak zvysene hodnoty napeti se mi posleze automaticky objevi v biosu...
Při napětí 1.85V budeš mít teplotu při BurnK7 asi tak 70 - 80 stupňů (reálně, ne podle toho tvého nepřesného čidla).
Tych 1,85 V nie je prave idealna hodnota pre uz aj tak topiace DLT3C ... :|
tak jake je idealni Vcore? 1.7? 1.75? 1.8?Citace:
Původně odeslal Eagle
Idealni Vcere je takove, ktere dokazes uchladit :!:
naco je dobra zmena na mobilny atlhlon? akosi mi to uniklo... :oops:Citace:
Původně odeslal GABO
OT: no napr. na menenie multiplikatora za chodu pod win a da sa tym obist lockovanie CPUs vyrobenych po 39tom tyzdni - je o tom v tejto sekcii thread ak nie aj viacej :wink:Citace:
Původně odeslal stanley