No a co na tom chces jeste resit?? ??? proste se ti dostal do ruky horsi kus... KARLOSovi taky jedna OCZ400perf. 256mb neda vic jak 200... takze proste a jednoduse horsi kus...Citace:
Původně odeslal Octopuss
Printable View
No a co na tom chces jeste resit?? ??? proste se ti dostal do ruky horsi kus... KARLOSovi taky jedna OCZ400perf. 256mb neda vic jak 200... takze proste a jednoduse horsi kus...Citace:
Původně odeslal Octopuss
Zkus zvysit voltaz, neboj se toho, pokud nepomuze, hod nejnovejsi BIOS, pokud ne, mas smulu :-)Citace:
Původně odeslal Octopuss
kdes je koupil?Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
commander: jen sem tady nasel info aby sis nemyslel ze kazdej BH-5 je dokonalej ;)
Citace:
Naturally, credit must be paid to Winbond's excellent BH-5 memory chip. But we must also acknowledge that Mushkin played a large role in their overclockability as well.
Without Mushkin's handpicked Winbond BH-5 chips, there's no way these modules can reach 480MHz. But a well-designed, quality PCB is definitely necessary for the memory chips to realize their full potential. There's also no doubt that Mushkin's tweaking of the resistors on the PCB contributed to the modules' excellent performance.
je to OT, ale musim reagovat :oops:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
1) co konretne ti teda vadi?
2) jses si jisty ze jde o level 2 pc 3500? protoze jsou jeste 3200.
3)prijde ti blby od pameti 433 OC na 480 ? dyt OCZ kvuli kterym vznikla tato diskuze mu nejdou ani o MHZ!
4) ukaz mi, kde jsem psal "dokonalej". tomuto slovu se ZAMERNE vsude vyhybam, protoze nic neni dokonaly :idea: :-)
kua to sme ale pro OT ;D ...
nemysli si ze sem nejak nasranej ale nejak jak sem to cetl tak me z toho vyplynulo ze BH-5 jsou dokonaly... ale souhlasim s tebou nic neni dokonaly jak pises... to co sem psal v tom prispevku sem vystrihl z recenze na tvoje ramky...
OCZ samo nemusej bejt nej (sice sem s nima spokojenej) ale to je proste proto ze u ramek je to fakt souhra deska a ramky...teda u AMD minimalne... a navic tvoje firma bych rekl ma v srdci OC vic nez OCZ... napriklad ty jejich pytliky nafukovaci na posilani ramek jsou supr.. je to mensi a dokonala firma...
vseobecne me trochu namichl prispevek kde pises jak vis co je v jaky ramce... protoze to az na vyjmky nevis nikdy...
a navic se nerad hadam ze vsechny myslenkovy pochody nedokaze dobre sepsat a polovinu jich vynecham a pak to nedava ten pravej smysl... fakt bych si o tom rad popividal :) kazdej mame nejaky ne-spatne argumenty...
odpovez na tohle koncime OT at nemame banana... ;D
:-) ano, nic neni dokonaly, ani Mushkin samozrejme. V tom to vezi, myslel si ze to obhajuju, ale nikoliv.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Dale- nerad jsem to namichl, ale JA JSEM MLUVIL V SOUVISLOSTI S CHIPAMA pouze o RAMkach, kde jsem si JISTY. nevim, jaky jsou chipy v kazdy ramce, to je jasny a ani jsem to nerikal... Vim kde je BH-5 (VIM :-) a vim ze existujou jiny, jako napr. Hynix a pod. To mi ke stesti staci, zvlaste kdyz vim ze moje BH-5tky jsou velmi dobre..(nerozmluvis)
Dale, ano, Mushkin je lepsi na OC nez mushkin tak na 100%.[/b]
Jezismarja reste si to nekde jinde, treba po mailu, a nezasirejte mi PROSIM topic nesmyslama, resp offtopicem. Ja se snazim vyresit problem a tohle mi vazne nepomuze...
Koupil jsem je u jednoho známého, který tady u nás má obchod.
1) OT uz skoncil!!Citace:
Původně odeslal Octopuss
2) mimo jine je v tom silenym OT taky odpoved na tvoji otazky tady http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=45793 takze kdyby si poradnne cetl tak si nemusel zakladat nove tema ;)
hele uz na zacatku jsem ti psal at do nich narves nejakou tu voltaz a zkousis optimalni timings!Citace:
Původně odeslal Octopuss
pokud jsi nic z toho nevyzkousel taxi nestezuj! a pokud ano, tak laskave napis jake nastaveni jsi mel a jake vysledky s timto nastavenim byly dosazeny! :evil:
takze tohle je uz sila :roll:Citace:
Původně odeslal Octopuss
prosim te, laskave sem napis timings a voltaz jakou jsi nastavoval... jak byla fsb, proc a tak! ani vlastne nevim jakou mas desku (presne+bios)...
paxe lze bavit o konkretnich vecech...
???