Tak tak.To je dobrej návod.
Zkoušet to spojovat bude asi nejlepší.Ale pokud máš nějaký video,či něco jiného,tak to jenom skus,jestli to není tou Tv....
Printable View
Tak tak.To je dobrej návod.
Zkoušet to spojovat bude asi nejlepší.Ale pokud máš nějaký video,či něco jiného,tak to jenom skus,jestli to není tou Tv....
Mám podobný problém měl jsem GeForce 2 MX 400 s TV out cinch,dal jsem FX 5600 XT,ta má výstup pouze s-video,ke kartě je redukce na cinch ale na ni TV nereaguje.Je to tou redukcí,co s ní mám udělat,aby to jelo?
přesně tohle jsem řešil, a nic. dokonce jsem investoval do scart s s-video výstupem, a s-video kabelem, stalo to cely 270 a nic, opet cernobily, tak jsem to nechal bejt a cumim na 15'' monitor misto na 55cm uhlopricku tv
Takže jsi zkoušel to schéma, co jsem nahodil ??? I s tím vypínačem ??? Měl jsi to dobře zapojené ???Citace:
Původně odeslal Geralt10
Zkus se obrátit na toho borce z toho linku, co to psal. Je na elektro dost kapacita :wink:
Zkoušel jsem Cinch->Scart koupeny kabel a S-Video->Scart zbastlenej podle schématu http://delta4.webpark.cz/tvout.htm, obojí běží černobíle :evil: Holt když je TV na pikaču, tak kabely nic nevyřeší.
Takže bacha na TV značky Votra !
Tesla je supr :wink:
no, a taky bycha na teslu a phillips a sony, protoze to jde cernobile na vsech trech.... tady bych chybku nevidel, myslim, ze je to v karte, asi chce jine nastaveni. FX5600
Zkoušel si ten TV tool ???
samo, stejný výsledek, zase úspěšně černobílý obraz... ještě zkusím zničit scart za 280 a nějak to přepájet podle nákresu, co jsem tu někde viděl, s tím vypínačem. Stejně je mi k prdu
podívejte se, jestli je televize přeplá na správnej formát vstupu
já mam starou televizi telefunken, má vzádu jeden skárt, kterej slouží jako vstup i výstup, ve skartu mam redukci, kam můžu strčit jak s-video (separovanej) kabel, tak cinčovej (kompozitní), televize umí přijímat na skártu tři typy signálů (s-video, kompozit, RGB) - v menu televize pak musim nastavit, o jakej signál se jedná, jinak se mi to zobrazí blbě a černobíle
stará Tesla tohle nemá, krom toho jsem to zkoušel nastavit na nové Sony, a taky nic. zkusím udělat tu redukci na cinch s tím přepínačem
Karta MSI Gf4 MX440 ma dva vystupy S video a cinch , kdyz zapojim kabel S video Scart tak jedu cernibile, kdyz zapojim cinch scart tak jedu barevne, samozrejme s prislusnym zapojeni mënim i nastaveni vystupu v softu nwiew, ale radsi bych jel pres Svideo melo by byt kvalitnejsi co s tim ?
myssak: umí tvoje televize přijímat s-video? jestli ne, tak ti to přes s-video kabel připojenej do skartu pojede černobíle, jestli jo, tak si přepni v menu televize formát vstupu - jestli ti to jede v pohodě přes cinč tak to neřeš, kup si kvalitní cinčovej stíněnej kabel, rozdíl neni skoro žádnej!
né každá televize umí s-video vstup
a když to umí, tak má obvykle s-video vstup ve formě samostatného s-video 4-pin konektoru, nicméně může přijímat s-video signál i na scart vstupu (pak se použije se redukce scart/s-video)
jinak na převod s-video (Y/C) na kompozitní (CVBS) je nejlepší použít tohle: http://www.mk-electronic.cz/index.ph...=7&perpageis=5
ale nechápu proč, když vaše grafárny umí pouštět ven jak s-video tak kompozit
Sice je to uz delsi doba, ale tohle se mi tedka stane taky,
S-Video, Redukce S-Video x SCART, TV stara hodne dlouho, myslim si , ze v TV to neni, zkousel jsem to pres DVD player(S-Video OUT) a nabehlo to barevne, ale z PC se to rozjede jen v ČB
EDIT : Tak je to nejspis v grafuli - jede to i prez Bios a Load