Z toho vyberu samozrejme 5800, ale za tu cenu ho uz asi nesezenes. Takze bych bral ATI 9700 za 6300. A potom FX5700 ( podle financi )
Printable View
Z toho vyberu samozrejme 5800, ale za tu cenu ho uz asi nesezenes. Takze bych bral ATI 9700 za 6300. A potom FX5700 ( podle financi )
s tim s tebou souhlasim!!Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Jinak 9500 PRO nepredela na 9700 kdyz je jen 128 bit !!!
Tom blbcem reagujes na me? Ja bych teda bral FX5800,pac jak sam pises,udelas z ni ULTRA...ale hlavne R9500PRo NEJDE predelat na R9700...a v jinem dredu mas sam hezky srovane kraty podle vykonosti a presne s tebou souhlasimCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Sa neurazaj, ani neviem na koho som reagoval, ale na nikoho konkretneho. Tych reci o hlasnom chladeni tam bolo viac, neviem ci len od teba. :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
P.S.: tak som to projel a tie hviezdy su Might a eraser... co sa ti napotia stoji za to... sorry hosi....
hej :oops: ale uznejte ze to ma hlucny chlazeni, ted nemyslim tu winfast leadtec, ale celkove myslim ty defaultni chladice on nVidieCitace:
Původně odeslal Wuuduu
edit:
hele wuuduu dyt si se mnou i souhlasil ne???
cituji:
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Citace:
Původně odeslal eraser
To máš sice pravdu ale jen u těch "nejvýkonějších" karet u těch "slabších" maj celkem dobrý chlazení!!! :-)
Ted newim,ja naopak rikam,ze FX5800 NON ULTRA ma chlazeni normalni ;D A ten LEadzek,to newim,ze ma 60dBCitace:
Původně odeslal Wuuduu
právě sem si přečetl že Ultra má 50db a tak předpokládám že nonUltra bude mít tak 30-40db a těch zmiňovanejch 60db má klasický chlazení FlowFX!!!!!!
tak se na chlazeni vyser a kdyz to bude opravdu tak hlucny tak chladic zahod a dej tam nejak treba na P3 nebo durony!!To ti uchladi a bude to potichyCitace:
Původně odeslal poust
presne.. co se tu serete s chladicem kdyz hned koupite novej nebo na to date vodnika???Citace:
Původně odeslal Fleak
libi se mi kecy nekterych "veleskusenych" uzivatelu co videli FX5800 na obrazku... pak jedna babky povidala.. a sou chytri jak radijo :mweheh:
mam FX 5800 doma , nema Flow X ale takovy normalnejsi typ chlazeni.. a je to naprosto sqela karta... v 3Dmarku 2003 hazi kolem 5800 bodu coz myslim neda zadna R9500 (leda predelana na 9700) a PRO vzadnempripade... a hluk? no ano pri startu PC asi 3S hlucneho modu.. a pak ticho... ( gdo ma vetrany kejs HLUCNY MOD CE MU VE HRACH ANI NEZAPNE.... mam to vyskousene...) a v tichem modu je grafika hlucna jako kterakoli jina karta.. a to ze zabira jeste jeden PCI slot nevadi protoze jen sebevrazi davaji hned do prvniho PCI nejake rozsirujici zarizeni... podtrzeno sectenio FX5800 z tohoto seznamu nejvykonnejsi.. a pokud je cena jak rikate.. tak je i NEJLEPSI VOLBOU
v novom teste co robi kamos dala v 3Dmarku 2001SE 17400 bodov a v verzii 2003 v340 slusnych 6070 bodov...
Pisem to co kolega nadomnou: TO CHLADENIE JE NORMALNE ako kazda ina karta. Hlucne mala IBA Ultra verzia![/b]
no me zase znamej tvrdil ze v lete, kdyz byli ty hyce tak mu to jelo ve full otackach po chvili prace i ve win ??? :| :eek: :eek:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
ano! jednina hra ktera dokazala FX "zadychat" byla LOTR: return of the king... a to v max rozliseni, detailech a 4X AA a 8X AF.. se mi po hodine hrani "rozfucel" vetron na plne otacky.. ale to sem byl aspon rad, a poslouchal sem ho jak HLUPY pac se to jen tak nestava :-)
nabizi se nekolik teorii a je mozna kterakoli a to: 1)zamy je divny a asi se preslechy..Citace:
Původně odeslal eraser
2)mel divnou grafiku
3) mel divne detonatory( stalo se mi to taky ale karta bezela v GLUCNEM MODU porad a to s detonatprama starsima nez je karta...
4)muze mit TOTALNE NEVJETRANY KEJS
ale vpodstate to je temer nemyslitelne.. protoze ve woknech ma karta takty "jen" 300 jadro a 600MHZ pameti.. coz je ume POLOVINA 3DREZIMU... a pripada mi nemyslitelne aby se to vubec stalo za normalnich podminek.. hice-nehice... na techto taktech se NEMOHLA karta prehrat
znamy divny neni tusim ze to je msi, drivery nevim a moc pridavnych vetraku taky nema (zadny)
zeby tedy ten detonator??? pri kolika stupnich se to tak rozjizdi na ten full nevis?
Mne sa rozjede asi pri 70, neviem, kedze mi isiel za pol roka 5 minut.
Ale viem ze ani pri 63-65, kde som sa maximalne dostal ten mod este nesiel.
Mne zas hlucny mod zapina menu v hre TOCA (alebo TOCA2?).
Je tam ta 3D miestnost s pocitacom, ventilatorom, kde pripadne sedi hrdina na stolicke a pod... vetrak sa rozjede. Staci pustit hru - cize narocnejsie 3D zobrazenie a vypne sa !!! ... heh... fakt divne... ???
Takze su nejake omyly, co ho zapnu, ale aby mu isiel vo Windowsoch - nehrozi.
Souhlasim.Tu kartu mám asi dva měsíce mám jí taktklou na 475/975.Hraju hry většinou v max rozlišeních a v max detailech a hlučný mód jsem jestě neslišel.Jedině snad při startu. :lol: Teplota v 2D modu se mi pohybuje kolem 35°C a v 3D modu po zatížení např. 3DMark2003 je teplota kolem 45°C.Na závěr si troufám tvrdit že FX5800 je rozhodě výkonnějí než FX5700Ultra.To jenom pro ty co jí někde výše doporučovali.FX5700Ultra je dobrá karta, ale poměr cena/výkon má FX5800 rozhodně lepší.
máš pravdu že je výkonější FX5800 a dnes v 10.00 sem si jí obědnal a vyjde mě asi na 6000Kč s dopravou a s daní
kde jsi ji objednal taky uz o ni zacinam uvazovat!!Misto 9700 protoze planuju ji koupit az tak za 3 tydny a nevim jak to s tema 9700 bude vypadat!!!Tohle vidim jako dobrou alternativu!!Citace:
Původně odeslal poust
myslis tuhle??'AGP8 GF FX5800 128MB DDR WinFast A300 TD???Citace:
Původně odeslal poust
vzdyt stoji jen 5041 sDPH to je nejak levny!!!No az ji budes mit tak hned hod info jaka je !nejaky vysledky a na kolik jsi ji dal!!
ještě je tam jeden problém ty ses koukal na cenu kterou dostaneš při odběru na 30 000Kč a jinak to je 55?? s dph ale mírně jí zdažili asi na 57?? s dph
POUST:chtel bych se zeptat uz sis koupil tu FX 5800???Docela by me to zajimalo protoze s planuju taky koupit novou GK ale s 9700 to vypada tak ruzne!!
no už sem si ji obědnal jestli mi přijde do konce tejdne tak ji vezmu ale jestli ne tak du do Rareona 9500 128MB 256bit paměťová sběrnice