ja ji mam uz rok(12x10x32x) a zatim bez problemu
Printable View
ja ji mam uz rok(12x10x32x) a zatim bez problemu
Tak vcera ta smazka konecne dorazila. Pali super, cte super :)...Zatim palim 40x na Multidisky(pres Smart-burn)...Zkousel jsem si vypalit CD 52x(to co bylo u smazky) a bylo fakt cool sledovat jak se full CD vypali za 2min a neco ;D
No smaží super, a zachvilu odjede do kremikoveho neba. Ale nie, uz koncim, uz ma to nebavi, LiTE ony su v poho, ale včera ma TEAC dost nasral, uz aj on sa zacina kur..., TEAC CDW548E, uz neobsahuje chip od SANYA ale od MEDIATECU, a vnutro tejto mechaniky je zhodne s vnutrom nejake ASUSU!!!, myslim si , ze vela ludi od tejto znacky odide, a to len preto ze chcu setrit. Tato mechanika je dokonca horsia ako TEAC CDW540E, neviem co k tomu dodat. :evil: :evil: :evil: ???
ja bych dodal: kup si lite-on ;D ;DCitace:
Původně odeslal Hezo
Liteon dava taky mediatekacky cipy a nevidim ze by mel nakej problem :-)
2Hezo: kym zacnes trepat xujoviny, precitaj si nejake recenzie napalovaciek na www.cdr.cz. Mal som Teac, predal som a kupil LajtOna... dobre som spravil.
Tak jsem si ji taky vcera koupil a zatim vse OK. Teda palil jsem zatim jen jedno audio CD. Ale verim, ze bude v pohode.
Mám cca rok Lite-on 16-10-40 a po skončení záruky přestala číst CD-R. CD-RW a audio CD (lisované) čte celkem v pohodě. Nechápu proč to je, ale asi si příště Lite-on nekoupim. Rok fungování je celkem málo, vzhledem k tomu, že jsem za tu dobu vypálil okolo 60 CD.
Citace:
Původně odeslal Jan.Ko
kdyz za 1 rok vypalis 6000 CDs tak mechaniku odvaris
kdyz za 1 rok vypalis 60 CDs tak mechanika umre nudou ;D
Třeba radu jak to napravit bys neměl?
Možná těch CD bylo i víc, ale 6000 určitě ne. To mám smažit CD abych ten krám zabavil ??? ;D .
Lite-On je skvela znacka. Mozna v necem neni tak dobra jako Plextor, ale jinak cte rychle vsechno a spolehlive. A navic umoznuje hrat si s ruznejma firmwarama (32125W-40125W-48125W) coz me bavi. Navic je i nejlevnejsi :) Mam od nich uz druhou smazku a jede uplne bez problemu. Jenom to DVDcko co mam v signature je obcas celkem vybiravy na to jak rychle bude ktery CD cist.
Zkousel jsem palit nejaky chraneny hry (MOHAA Spearhead, Cossacks, Cossacks Art of war) a pohoda. Palil jsem to posledni verzi CloneCD, nastavoval jsem tam vsechno mozny, i kdyz jsem tomu moc nerozumel. Pri paleni si ale mechanika stejne nastavila jak chtela a vysledkem bylo funkcni CD. Ten Spearhead jsem palil i v Neru a taky OK.
Akorat bych jeste potreboval poradit jak vyctu, kterou metodou je konkretni CD chraneno, abych tomu pak mohl prizpusobit nastaveni v CloneCd.
Slusnak2 : něco tu pro tebe mám
http://www.pegasoft.cz/download.php?id=8042
tak moje troska do mlyna (vlastni zkusenosti):
LiteOn CDR = SHIT
LiteOn CDRW asi nejlepsi mechanika v pomeru cena, vykon, vlastnosti
Doma mam udajne shitovou CDRW MSI 32/12/40 a je lepsi ve cteni chranenych CD nez LiteOn, ktery mam take k dispozici (24/10/40)
o tom MSIcku neni u nas skoro zadna recenze, ale... na nekolika cizich HW strankach nedopadla vubec zle (ja osobne jsem spokojen)
prekonani chranenych CD s CloneCD:
nejlepsi (co jsem mel v rukou) byl TEAC 540E/FW 3.0A/ (CDS100 i 200 nebyl problem, napr. Shakira, Roxette, Kabat bez nutnosti nejakeho zacernovani [image hotov za cca 10 min.], nalepkovani apod., skoro stejne dopadla stara CDR Toshiba40, ta ale nezvladla CDS u Kabatu??), tyhle CD mne nezvladl ani LiteOn a MSI
asi kazdy ma jine zkusenosti, nebo neco dela jinak
To Marek.Sedlar: Diky, zkusim.
Zatim jsem vypalil asi 20 CD, audio i datove, 650, 700 a 890 MB a vse co vypalovacka vysmazila si po sobe taky bez problemu precetla (to se bohuzel neda rici o Pioneeru-viz muj podpis-a 890 MB mediich). Ochrany zatim tez bez problemu (Cactus jsem jeste nezkousel). To je, myslim, docela uspech na to, ze jsem v paleni naprosty zacatecnik :)
Vyzkousel jsem ten ClonyXXL a hle: moje druhe v zivote, pred nekolika dny vypalene CD, Medal of honor Spearhead je chraneny SafeDiscem 2.8 a ohodnocen 9ti lebkami. Slusny vykon na zacatecnika, ze? No, musim rici, ze 90% prace za me odvedla vypalka. Takze zatim se mi Lite-on libi 8)
To vypadá celkem dobře, ale záleží taky na tom, jak dlouho ti vydrží. Ten můj vydržel zhruba rok a to jsem na něm vypálil max 100CD. V servisu mi řekli, že je unavený laser, a že si mám koupit novou, protože nový lasery nemaj. Teď je sice záruka 2 roky, ale ne na opotřebení používáním a jak jim dokážu, že těch vypálených CD bylo třeba jenom 300.
Takže zvažuju Lite-on 48246S nebo něco jinýho. Po týhle zkušenosti už se ho trochu bojim...
Ja jsem chtel puvodne koupit Teaca. Kdyz jsem zjistil, ze posledni poctivej Teac je W540, zacal jsem ho shanet, ale marne. Pak se mi celkem libila Yamaha F1, ale to uz je na me trochu drahy. O tom Lite-onu jsem cetl pochvalnou recenzi na CDR webu, tak jsem ho vzal s tim, ze nebudu smazit desitky cedecek mesicne, spis sem tam neco, takze snad nejakej ten patek vydrzi. No a kdyz ne, tak zas tak drahej nebyl a priste koupim neco jinyho.
Taky sem měl rád Teacy, než vydali poslední vypaplku, který stojí zahouby. Uvažoval sem co koupit a popravdě Lite-On mě ještě nepřesvědčil ( možná neprávem), tak sem sáhnul po tom nejlepšim co je tj. po Plextorovi a sem s ním naprosto spokojen.
nechci se teacu nak moc zastavat, ale me teac zatim nezklamal-az se mi posere, tak budu uvazovat vo tom, ze koupim neco jinyho (ta 4 roky stara mechanika by se uz mohla posrat, abych mel zaminku konecne koupit dvdcko ;D ) ale ted to de s teacem z kopce-co sem mel v ruce dvdčko, tak sem koukal jak je to vodflaknuty :wink:
btw:co sem mel moznost videt liteon v akci..eehh kamosovi nevypali ani blby nechraneny audio :roll:
To nebyla asi ta 52, ze? ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
ne-to byla 32
Berme to ak ze Teac potreboval CDRW ktora vie naku tu ochranu a na to potreboval ten new cipset ako ma Lite-on . Podla CDR.cz je to asi posledna CDRW , kym Teac prejde plne na DVDRW . Ties je tam poznamenane ze poruchovost by mal vyriesit new firmware .
Nijake LiteOny (ani 52) nevypalia AUDIO CD (cactus 100, 200,300) :)
Ale ten kto nadava na LITEON CDRW nech si da facku !!!!
Ja mam 32x palene pres 1000 CD a fachči !!!!! (asi 7 mesiacou) ani naznak že by niečo odchadzalo.
Liteon CDromky su sity a poriadne ale Liteon CDRW su proste špica
A strčte si tie Teac-Y do ..... niekde :))
SVATA PRAVDA. Ja mam sice napaleno jenom asi 500 CD za 6 mes. ale jede dal bez problemu!Citace:
Původně odeslal cLiVe
Nektery lidi totiz urcujou kvalitu komponentu podle ceny, kterou videj v ceniku :roll: