No nevim dneska se na to doma mrknu s cpu-z ale uz vim ze ta pamet jede i na 523 ale bohuzel muj proc uz ne takze je mam zatim na tech 506.
Printable View
No nevim dneska se na to doma mrknu s cpu-z ale uz vim ze ta pamet jede i na 523 ale bohuzel muj proc uz ne takze je mam zatim na tech 506.
moc pěkné kde jsi je teda koupil? Myslíš, že nebude problem je pouštět na P4P800 v dualu?Citace:
Původně odeslal leviatan
Kdyz jsem volal na MSI linku kvuli problemum, rekli mi ze A-data jsou jedny z nejhorsich pameti...vsivaci...za pomluvu by je meli soudit...
Ze jejich deska je nekompatibilni skoro se vsim...tak to hazi na jine
Ja se priznam, s deskami pro AMD nemam s A-DATa dobre zkusenosti :evil: Vetsinou nestabilni a na moc dobre casovani nejely. Mozna jedou dobre s PIV, ale ja moc Intel nedelamCitace:
Původně odeslal alois
Na P4P800 bych rek ze v dualu pudou me na P4C800 jedou v dualu ale s casovanim si opravdu moc hrat nemuzes. Este se na to mrknu tim softem az se k tomu dostanu a pak to sem postnu.
A muzes poradit, ktere pameti jsou nejlepsi pro muj MB? Chtel jsem si u tebe koupit nejake kvalitni moduly do dual channelu, pocital jsem tak s 2x512MB DDR433, ale bojim se, aby s nimi nebyly problemy. Na moji SZ jsi neodpovedel, asi jsem spatne formuloval svuj dotaz...Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Tak di do Kingstonu to je skoro jistota akorat je to teda drazsi Jo ta Aida je fakt hlasi jako 3200 a cl 3 ale to nic nemeni na faktu ze jedou v dualu pres 500Mhz a to me za ty 3400 penez stoji.
No mam A-Data DDR500 CL3, v dualu jedou na 424 MHz s casovanim 2,5-3-3-6. S CL3 ani to. Zajimavy. Takze asi zadna spicka to neni, ale furt lepsi nez dratem do voka. Stejne jsou to vsecko DDR400, jenom vybrany chipy ktery zvladnou o neco vetsi takt.
to nechapu, tim chces rict ze s horsim casovanim (cl3) mas jeste horsi takt (pod 425), tak to tam pak nahod CL2 :-)Citace:
Původně odeslal Paolo.n
Hmm tak to sem jaksi taky moc nepochopil ???
Ja mam len 400 a v duale mi frcali na 234 MHz pri cl 2.5 a na 2.9V
Pro NF7-S jsou vyborne HyperX nebo OCZ EL....
Jinak delam prevazne KT600 a moje oblibene jsou A-DATA (Winbond) , A-DATA (A-DATA), KingSton (Samsung, Winbond), atd .... Chci tim rict, ze na KT600 a-data zadny problem, dela je prevazne 100mega, LEVI a tak je nekdy beru tam ....
Jinak jestli chces mit spolehliveho nForce2 pouzivej jen drazsi pameti, je to jistejsi ...
Ja mam A - data už asi dva mesiace a som max. spokojný. Na 230 idu v duale prime stable pri čas. 11,3,3,2,0....to je celkom pekné, ked zoberieme ten fakt kolko stoja....
chci si koupit MSI KT6 Delta-FISR + Bartona 2500+ a k tomu sem mel vyhlidnuty a-data 450 nebo 500... ted ste minekteri, ale celkem nahnali strach... ze to
s MSI nefacha? (viz Alois)
nebo s AMD? (viz Radim Štěpanec)
Delaji, ja mam 400MHzCitace:
Původně odeslal Ace_Ventura
ja taky :wink:
jsou to v pohode pameti..za tu cenu fachci na 422 MHz pri 11-3-3-2,5 / 2,7V memtest86 stable ;) a to i na nForce2
dobra koupe myslim..
ja chyt nejakou blbou serii takze kdyz tomu nezvysim V tak se s tim nad 210 nedostanu :-(
No ja mam A-data450kc a na SPD me nejedou-protoze tam je nastaveny CL3 a to me nejede v desce, takze me ramky jednou na
2,5
3
3
6
4 to vse pri 384MHz
ted jedou na 488MHz a to je casovani
2,5
4
4
6
4
takze su docela v pohode
Tak ted sem z toho celkem v rozpacich...
Mam Hyper-X 433 (230 pri CL2 11-3-3) a ani kdyz dam horsi latence tak se uz vis nedostanu, navic si zvykli na 3V a s mensim napetim uz jaksi nejsou spokojeny....a protoze chci vic pameti, aspon 512MB uvazuju o A-DATA, za ty penize vypadaj fakt slusne, jenom mne stve to casovani a bojim se ze 3V jim asi nebudou chutnat (a na CL2 jim to stejne nepomuze).
Mate je nekdo v dualu (A-DATA) DDR500 na nForce2? nad 230 pri cl 2,5?
Jinak asi budu muset koupit druhou Hyper-Xku... :?
Takze Hyper-X 433 vs. A-DATA 500 ???
Ad: detekovani pameti AIDOU nebo Sandrou...taky mne to hazi divny cifry....sice ukazuji PC3500, ale casovani By SPD uplne jinak...
A-DATA 450ky maji jednu nevihodu, pri vetsi voltazy se strasne zahrivaji, takze nad 500Mhz se s nima asi nedostanete a lespiho casovani od nich taky necekejte.
koupil jsem si 2x A-Data 512/500 jsou to CL3 a maji chlazeni.rikal jsme si jsou to CL3 to moc nepujde a tak jsem je testil v Aide32:
200FBS...11-3-3-2.5 s default voltage 2.5V a hazi 2958/1078
224FBS...11-3-3.2.5 s 2.6V (pri 2.5V nabiha nejak pomalu widle ??? ) 3250/1181
vetsi FBS vyzkouset nemuzu 225 uz jde to pr*dele bios. jestli se dostanu k jiny desce vyzkousim vetsi FBS. takt jim nevadi ale nemaji radi casovani 2 nebo 2.0 (ani nenabehne PC). jestli nekoho zajima cena tak 3280kc za kus.jo a testoval jsem to v dualu,normal jde taky ale to je score v aide32 mensi o 30Mb/s.
Ze bych je vymenil za Hyper-X? ty 500ky vypadaj sakra dobre. Zkouseli ste nekdo do nich poustet 3V? Este jeden dotaz: co RAS to CAS delay, jedou na 3 nebo potrebuji mit nastavenou hodnotu na 4? Jak topi pri zvyseni voltaze, rekneme pri 2.7/2.8V ??? Thx :-)
topi v norme kdyz maji to chlazeni (na 224FBS jen tak vlazny) ale kolik budou topit kdyz jim takhle pridas voltage nevim nezkousel jsem to neni duvod. ani vetsi voltage jim nepomuze na lepsi casovani tak proc je trapit ;DCitace:
Původně odeslal player1
Ja mam A-data 400MHz s chipama Mosel a valej 466 2,5-3-3-6@2,8V, docela doporucuju 8-) :-)