Jj, nekde jsem to tu videl - jak spravne spojit 2 ATX zdroje... jen bohuzel nevim kde :roll:
Printable View
Jj, nekde jsem to tu videl - jak spravne spojit 2 ATX zdroje... jen bohuzel nevim kde :roll:
otamtad me vyhazujou s tim ze to patri do ostatniho HW :)Citace:
Původně odeslal Tom
tak kam teda ? :)
Nieco o tom pisu tu http://www.sysopt.com/forum/printthr...hreadid=150620
Popis Ostatniho HW: Sem patří vše, na co nezbylo místo (zdroje, myši, tablety, tunery, tiskárny, skenery, mobilní a PDA zařízení, ...)Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Popis Case modingu: Sem patří vše, co se týká úprav a modifikací kejsů a zdrojů
V podstate se jedna o "moding" tech zdroju, takze to muzete resit i tam, ale radsi ten dred zaloz v Ostatnim HW .)
Diskuze ohledne zapojeni dvou zdroju je vedena zde: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=44573
Dalsi posty ohledne zdroju budu bez upozorneni MAZAT!!!
Tajze chlapi diskusia je zase odomknuta len prosim nikto nenapiste slovo zdroj ..
Tom sa tu realizuje a roby tvrdu karieru LOL
Co ti na tom běží za systém a jak to jede ??? :-) . Máš všechny disky samostatně nebo spojený do nějakýho většího oddílu?
Ide mi to na 2000CZ
A musim povedat ze velmi slusne
Uvazoval som nad moznostou to spojit vo vetcsie vyrtualne disky ale zavrhol som to pri pomysleni na tu skodu co by vznikla ak by niektory disk zahaproval .
kdyz z toho udelas raid5 tak to bude celkem fajn :)
a nechas jeden disk jako spare ....
No super, zkus nekde splasit nejakou starou serverovou bednu neco jako martyho green cube a v tom to teprve bude vypadat rulezne.
Prekvapuje me ze to jede na widlich takhle v pohode.
Jinak takovej peknej diskobolos ;D
Kinlley: dost dobry ulet,jen bych se pozastavil nad spravnosti volby mezi IDE a SCSI...
To tu trpi vsichni moderatori nejakou schizou porad neco mazat nebo co? Nechapu, proc bych mel hledat o Kinlleyho zdroji informace zahrabane buchvi kde v jinych sekcich.
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=28638Citace:
Původně odeslal Tom
skus si precitat ten druhy post ;) :lol:
Njn, pekna predstava v AMD sekci si budem povidat o nvidia kartach etc. Proto je tu vice sekci aby se resily problemy podle toho kam patri! Kdyby sis mohl psat kde chces o cem chces tak tu ani nemusi bejt moderatori a admini.Citace:
Původně odeslal Zachy
To jsem bohuzel necetl(nejsem tam moderator a skoro tam nechodim) :oops:, ja jsem vychazel z popisu sekce "Sem patří vše, co se týká úprav a modifikací kejsů a zdrojů"Citace:
Původně odeslal SajmoN
V dalsim svem postu uz jsem rikal at to resi v ostatnim HW.
Timto bych to povazoval za vyresene :-) :roll:
Njn, asi to nechápeš. První příspěvek byl jasný, nějaké fotky diskového pole. Ale pár lidí začalo zajímat i vše okolo (té samé sestavy) - systém, zdroj atd. Proto by diskuze ohledné tohoto PC měla zůstat tady pohromadě.Citace:
Původně odeslal Tom
Samozřejmě pokud nědko začne v polovině threadu postovat na ulně jiné téma o něčem novém, tak asi patří jinam.
Thats all.
Zachy: i ja jsem se zajimal o veci okolo te sestavy a proc ne? :-). Si myslis ze je to jedine PC s 2 zdroji? Ja teda ne, takze je rozhodne lepsi aby se to resilo tak kam to patri, uz kvuli lidem kteri se o to budou zajimat, a budou toto tema o 2 zdrojich hledat. Ja bych urcite v sekci o Pevnych discich nehledal, ty jo?
hele a co volný přerušení, asi nemáš ani jedno ne?
jaký čísla IRQ ty řadiče berou?
Od doby PCI jsou přerušení sdílená...Citace:
Původně odeslal Gaston
tak nejako :)Citace:
Původně odeslal Paolo
Co sou zač ty pasivy mezi disky ?
Jinak gratuluji ke klenotu který by byl zajímavý na DC++ :wink:
2Kinlley: Parádní kousek, gratuluju, mě se jednou povedlo zprovoznit 8 SCSI + jeden IDE, a asi po pěti minutách jsem to s úlevou vypnul, scsi hlučely jak tur, tobě to nedělá tak velký hluk?? Já jsem ztěží slyšel hudbu, co jsem si tam pouštěl :D
No pokud jsou ty disky moderní jako že sou,tak by měli být teoreticky všechny stejně hlasité,takže to musí být velmi tiché.
Ja nechapem stale co mate s tym hlukom ide mi to ako bezny pocitacCitace:
Původně odeslal Apokeus
mozno malo hlucnejsie ,ale nic co by sa nedalo vydrzat ..
Nie ja tam starsí disk ako 8 mesiacovCitace:
Původně odeslal globalkiller
Naozaj to ide ticho :)
to je fajn...Citace:
Původně odeslal Kinlley
jinak: muzu se zeptat jestli jsi to financoval z vlastni kapsy? a na kolik te takova sranda vysla?
Ozaj mu to ide ticho, videl som a pocul som, ako bezny pocitac ked je otvoreny, nijaky nadmerny hluk, ja by som pri tom aj zaspal (ako pri TV :-) )