2Kamikatze: Takto isto to vyzera u mna a presne aj s tou istou podlozkou ;D Neviem ci si to nefotil v noci u mna ;)
BTW:Ani nove drivery mi nepomohli rozbehat tyx 8 tlacidiel v hrax :(
Nemate nekdo help??
Printable View
2Kamikatze: Takto isto to vyzera u mna a presne aj s tou istou podlozkou ;D Neviem ci si to nefotil v noci u mna ;)
BTW:Ani nove drivery mi nepomohli rozbehat tyx 8 tlacidiel v hrax :(
Nemate nekdo help??
kolik stojí taková podložka?Citace:
Původně odeslal Carlos
1300CZK s DPH 8)Citace:
Původně odeslal Massaro
Malickost
no to je síla, to je pomalu dražší než samotná myš. ???
jev tý podložce alespoň nějaká elektronika, která mi bude říkat, jak jsem svělej? ;D
Da sa pouzit aj ako praxovka. Cize " TO SA VYPLATI" ;DCitace:
Původně odeslal Massaro
jj proc myslis ze je to tak drahy - je to plocha ultratenka elektronika, ktera nevodi :lol:Citace:
Původně odeslal Massaro
PS: Ty mas taky ten nejlepsi volant (MOMO) a nikdo se te nepta proc je tak drahej :lol:
Mno jo, ale volant je elektronika a mechanika. Podlozka je vpodstate jen kus hadru (bez urazky - taky se mi libi :wink: ).
Dik za tipy,
docela se mi zamlouva MS-Expolorer 3.0. Nekde sem cet ze snima 6000x/s.
V Czechcompu ji maji OEM neco pres litr.
Ale jeste jeden dotaz. Oni ji delaji asi jen v USB provedeni, ale prej na to je naka redukce na PS/2. Ovsem zajima me, jesi to s ni bude fungovat i jinde nez ve widlich - DOS a Linux ?
mam mx500 pres redukci z usb na ps2(200Hz) a v dosu to normalne fachci
Mam MX 300 a nemuzu si stezovat... je to oproti puvodni(sice hezke)Samsung 30optical (byla fakt shitt) uz sem se ji zbavilCitace:
Původně odeslal Carlos
Spise ne ty USB moc pod dosem nechodi linux je fpoho(teda aspon u me)Citace:
Původně odeslal RayeR
Ta myška na picturu nevypadá špatně ale ta co máš ty se mi moc nelíbí :| to Ja8k1