Ja mam ten svuj od ctvrtka z PCTshopiku . Podle mych informaci jich jeste par maji, ale jeste je nemaji zarazene v e-shopu, k cemuz by melo dojit behem pondeli. Kdyztak zkuste mail na valek*pctuning.cz , tak jsem ho sehnal i ja.
Printable View
Ja mam ten svuj od ctvrtka z PCTshopiku . Podle mych informaci jich jeste par maji, ale jeste je nemaji zarazene v e-shopu, k cemuz by melo dojit behem pondeli. Kdyztak zkuste mail na valek*pctuning.cz , tak jsem ho sehnal i ja.
a cena ? dnes to tam jeste neni...Citace:
Původně odeslal Jiri Drak
Ptal jsem se v tom PCshopiku a povidali, ze cena je okolo 19.360,-.. coz je dost.. jeste pockam, az to bude v nejakem velkoskladu, za kolik to pak bude..Citace:
Původně odeslal Airwolf
A jak od sebe poznam ten starsi a ten novejsi model? Na strankach Herculesu je tady tohle:
http://europe.hercules.com/showpage.php?p=50&b=1&f=1 - to je ten model nePRO
http://europe.hercules.com/showpage.php?p=92&b=0&f=1 - to je model, co vsichni chceme.
Ale spousta prodejcu si to plete, uz jsem nasel dalsi kseft s lakavou cenou, kde prodejce opakoval stejnou chybu jako ve 100MEGA. Nevite jakej je mezi nima rozdil. Chtel bych nejakej charakteristickej znak, kterym je odlisit. Nerad bych si neco objednal a pak se s nekym handrkoval, ze jsem chtel neco jinyho.
Mno, tak ty dva monitory se lisi v displayi tak, ze:Citace:
Původně odeslal Vampireslayer
nePRO ma:
Viewing Angles: Horizontal: 150°/Vertical: 130°
Contrast Ratio (Typical): 350:1
Response Time: 25ms (Rising: 5ms/Descending: 20ms)
kdezto PRO ma:
Viewing Angles: Horizontal: 170°/Vertical: 150°
Contrast Ratio (Typical): 430:1
Response Time: 20ms (Rising: 5ms/Descending: 15ms)
To jsou podle me podstatne rozdily.. tak nechapu, ze si to tak pletou :|
Ale jestli si chtel neco, jak je poznat na prvni pohled (bez zapnuti), tak to opravdu netusim :)
No, tohle vim, ja jsem chtel neco, abych je rozlisil na prvni pohled a mam pocit, ze PRO verze se nedela v modre barve. Aspon nejaka, i kdyz slaba poznavaci znacka.
Psal jsem jeste do jedne firmy, kde ho maji za super cenu (samozrejme ne skladem) a odepsali mi toto
Pokud je v položce uvedeno jasně a čitelně, že je to PRO verze, tak to tak je.
Asi je rozcililo, ze jsem je podezrival z neschopnosti. Pokud tam prijdu a nebude to tak jak pisou, vezmu tu nePRO verzi a rozbiju mu ji o hlavu. V Czechcomputeru je maji taky za dobrou cenu, ale v diskuzi se nebyli schopni vyjadri, zda jde o verzi PRO, ci ne.
zkousel jste nekdo RSC ? tam ma dobrou cenu (snad :) ale nevim jak je na tom s casem dodani...
Hercules 17"LCD ProphetView 920 PRO Black 36 12 749 12 940 13 195 13 641 16 953
Hercules 17"LCD ProphetView 920 PRO DVI Black 36 13 439 13 640 13 909 14 380 17 871
zaruka-D4-D3-D2-ISIC-EUDPH...to ISIC me zajima...kdybych totiz mel pridavat dan, tak se dostanu za cenu DVI modelu...
Uz jsem se pevne rozhodl pro ten Hercules, porad jsem kolisal mezi NEC 1760NX a timto monitorem, ale presvedcila me recenze na tomhle webu http://www.in4.pl/recenzje.htm , LCD displeje jsou az dole. Skoda, ze tomu neni moc rozumet, ale to zasadni se z toho vytahnout da a testuji tam vsechny zajimavy LCDcka o kterych jsem uvazoval.
2 Airwolf: nejak jsem nepochopil na co se ptas, ale myslim, ze ta cena je jakz takz, kdyz kupujes vec za 18 000, tak uz te nejaky 400 kila nerozhazi, hlavne pokud je to zbozi, ktery sehnat je nadliskej vykon. A pokud te zajima ISIC cena tak to vychazi asi na 17543,-
mno nazdar, takze Hercules konci s vyrobou GK i LCD!!! :eek:
viz tudle:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=50060
takze tendle monitor se nejpis tim padem stava nesehnatelnym :(
nebo snad vite nekdo, kde ho jde jeste sehnat??
Herkulesy by mel mit RSC, popripadne jsem je zahledl i v ElectroWorldu, ale tam je za palku 20kKc bez koruny...
hm taky ho shanim kde se da a vypada ze je to temer beznadejny,nebo jste ho nekde zahlidli jeste skladem ?
Jaka je slusna alternativa ? A nejaky 19 palcovy se slusnou odezvou na gamesy asi nejni ze ?
Mno, mi jako jedinna slusna (vice nez slusna :)) alternativa pripada NEC 17" LCD 1760NX Black, viz tadyCitace:
Původně odeslal tajtrlik
http://www.nec.cz/index.php?kod=&pag...idk=3&zbozi=28, ale ten se taky dost blbe schani (pozn. za slusnou cenu)..
17" NEC 1760NX BKTFT/0.26mm/16ms/1280x1024/160°H-160°V/DVI 14 574 Kč a pak 17" NEC 1760NX TFT/0.26mm/16ms/1280x1024/160°H-160°V/DVI 14 217 Kč
Je to slusna cena ? samozrejme bez dph,tu stejne odectu do firmy kdyz to dam do nakladu,jen by me zajimal jaky je mezi nimi rozdil,nechce se me to preparovat a porovnavat co je kde navic,je jeste nejaka lepsi varianta jako ten NEC ?
Sam mam doma 15 lcd nec 1550 VM a jsem s nim spokojenej,jen bych chtel vetsi,oci nejak slabnou :)
Jedinny rozdil mezi tema dvema Tebou zminovanyma je v barve; ten BK je BlacK, ten druhy je bily :-) Otazkou zustava, zda stoji cerna za cca 400Kc(sDPH), ja bych rek, ze urcite ;DCitace:
Původně odeslal tajtrlik
Jinak, jsou to velmi slusne ceny, o moc niz to v zadnem velkoskladu nesezenes.. prosim Te, kde si je nasel? :arrow: maji je skladem? podobne ceny maji v ostravskem EDcku, ale cerny nemaji skladem..
..vetsi.. mno, jak v cem; nesmis zapomenout, ze ta 17" bude mit narozdil od 15" taky vetsi nativni rozliseni :arrow: 1280*1024 (vs. 1024*768 u 15")..Citace:
Původně odeslal tajtrlik
no maj je skladem u sws ve slusovicich