S nForce 2 je to zatím nijaké, protože to vytuhne. Ale jsou lidi, kteří tvrdí, že jim změna násobiče za chodu na nForce 2 chodí. Možná je to špatným nastavením, které se podaří v blízké době zjistit.
Printable View
S nForce 2 je to zatím nijaké, protože to vytuhne. Ale jsou lidi, kteří tvrdí, že jim změna násobiče za chodu na nForce 2 chodí. Možná je to špatným nastavením, které se podaří v blízké době zjistit.
takze netreba spajat aj ten mostik ktory urcuje MP....
Ja som spojil len ten druhy z prava na L5...
celkom skoda,ze si sa vybral tymto smerom....Citace:
Je ale pravda, že někdo je tady docela *píp*, když nedokáže odlišit .cz od .ru a ani si pořádně ten ruský "odkaz" nepřečte.
Tím jsem nemyslel tebe. Myslel jsem ty, kteří odkazují na Rusáky a přečtou si u nich jenom nadpis. Pak o tom všude mluví a nejen že dávají credit někomu jinému, ale taky říkají blbosti, protože to co Rusáci napsali, není úplně správně.Citace:
Původně odeslal jaro.jaro
:mweheh:
vykaslime sa na to... ale stejne to musi byt celkom neprijemny pocit, ked ti niekto "ukradne " napad
pripojuju se ke gratulacím, dneska si dam jednoho panaka na Eagla.
Tiež sa pripájam k zástupu gratulantov! Vďaka Eagle. Mne sa to VEĽMI hodí!! Už sa teším keď mi vyreklamujú moju dosku. :lol:
to som zvedavy na odozvu AMD :lol: .Predsa len do superlocku museli nieco "malo" investovat-aj nejake to preprogramovanie vyrobnej linky zrejme bolo...
AMD nevadi ze lidi taktujou procaky, ale vadilo jim to, ze je nekdo pretaktoval, upravil a vydaval je za lepsi.. Cimz na tom vydelaval.. proto to zamceli..Citace:
Hm,to som nevedel,ze to malo az take rozmery.Citace:
Původně odeslal Mirectec
Proc si myslis, ze AMD zacalo delat 3D stitky na procesorech, nebo jak se to jmenovalo :wink: Aby se to hur falsovalo.. Takze podle me AMD nebude L5 a L6 zamykat...Citace:
Nepolemizujem :-) .Nesledoval som to.Citace:
Původně odeslal Mirectec
S tym zamykanim L5 - ktovie...co im bezi v hlavickach(ak monitoruju stav veci)
Ja sa chcem len informovat ci to uz ide teda aj s nF2. Podporu mi to hlasi ale vzdy to vytuhne.
to by ma tiez zaujimalo..
Zatím to na nForce 2 nejede. Lidi se bojí přenastavovat čipset WPCREDITem a nVidia zatím neodpověděla na můj email.
Mam MSI KT4AV a tiez mi to robi, ale povazujem to za nevyhodu. lebo som si chcel povolit rozsah az do 24x ale to by mi urcite nenabootoval.Citace:
Původně odeslal Mirectec
viac by mi vyhovovalo keby nabehol na startup multi nie na maximum.
Reknu ti to tak: Tech 24x je ti uplne na * :roll: . Kdyz to mas tak jak to mame, tak si nastavis jakej nasobic chces a nemusis se pak uz vubec starat o CPUMSR.. Ono pokud pouzivas seft. chlazeni, tak je jedno, jestli mas na procesoru 850 MHz nebo 2200 :wink: Nastavis si treba 13,5 a pak muzes hybat mezi 5 - 13,5 coz te musi stacit bohate :wink:Citace:
Původně odeslal Vlko
Ja to skusil na T-Bredovi 1800XP na L5 tuzkou precmarat ,deska hlasila
ze ma mobilniho v CPUMSR sel menit nasobic,ale jen od 3x do 12x napetí neslo menit :-( :-( :-( . Podle navodu jsem skusil zvysit rozsah nasobice az do 24x prerusenim vsech mustku L6 ,ale ujela mi ruka a prorizl jsem je hluboko a procesor od tech dob uz nenajel. Byla to revize BO.Skodaho!!!
No napatie ani menit nemozes...to je dost jasne napisane v navode :wink: lepsie citat treba. A treba byt naozaj opatrny. Mimochodom uz mi dosiel druhy mail kde cisto len z toho ze si ludia navod neprecitaju znicia procesor :roll:
Fakt citajte taketo navody aj 2x detailne po sebe az potom sa do toho pustte...plati hlavne pre tych ktori v zivote neunlockovali CPU a pod.
Ja uz vim,nakopal bych se....
Hele a rozpojil je vsechny ? Nebo zkousels zase rozpojit ty L5ky ?Citace:
Původně odeslal milko
Po propojeni L5 (posledni dve v pravo)bylo vse vporadku, nabehl jak mobile tak MP,ale pro zajistení celeho rozsahu nasobice v CPUMSR(3x-24x)bylo zapotrebi prerusit vsechny L6,cituji z navodu "Rozpojeni vsech mustku L6 jsem dosahl maximalniho nasobice 24x"jenze ja ty L6 prorizl hodne hluboko a asi jsem narusil strukturu patice.Ted jsem zakoupil Thortona a ten je dokonce laminovany na povrchu patice ,veskere vodive spoje jsou tesne pod laminaci a jsou dokonce videt.
mne sa stalo ze som omylom prerusil spoj ktory vedie medzi jednotlivymi mostikami, potom som ho spojil za pomoci ihly a strieborneho laku.