No ještě jsem dostal norton antivirus k desce ale zatim jsem ho neinstaloval tak to skusim
Printable View
No ještě jsem dostal norton antivirus k desce ale zatim jsem ho neinstaloval tak to skusim
Nevíte někdo kde se dá vypnout v w2k system restore?
Vo win2k neni system restore :wink:
Hm tak už pak opravdu nevim udělal jsem kompletní test nejnovějším nortonem a nic já opravdu nevim co s tím
Este skus takuto vec:
1.) prehod ten disk fyzicky na druhy ide kanal a nechaj ho zapojeny samostatne, tj bez cdromky, prsote iba disk na jednom kably
2.) ak to nepomoze zober disk k nejakemu kamosovi tam to preinstalujte a skuste ci to robi alebo nie. Ak to nebude robit tak mas nieco s doskou ak to bude robit tak fakt neviem uz.
add 1. Neco podobneho delal odebranim obou kanalu :), pochybuji, ze by to delal disk pripojeny k jinemu IDE zarizeni (HDD) nebo CD/ROM...Citace:
Původně odeslal steelman
add 2. To uz jsem mu radil po ICQ, ale bude zkouset az novy disk, ten stary+reilnstall na jinem kompu zkouset nechce .)
1.) No jo, ale vies ako sa hovori co ked...
2.) to som nemohol vediet :) ale fajn. Preco nechce skusat ten stary disk na inom kompe :roll:
Protože mám komp dohromady s matkou a novej disk příde až v pondělí nebo tak, takže ho matka potřebuje používat na maily a nemůžu to teď přeinstalovávat až bude novej disk tak se může řešit ten starej do aleluja a bude v mym starym kompuCitace:
Původně odeslal steelman
Aha jasne.
Ale ked to neni tym diskom ale niecim inym (doskou...) tak ti to bude robit aj na novom disku ???
No to potom jo to se samozřejmě zjistí ale disk bych kupoval tak jako tak když tak reklamuju desku a bude. Jenom je to divný že ta deska je naprosto nová (vánoční dárek)