Je to obycajna poistka taka ovalna a je vo vnutry zdroja...pokial nejsi slepy alebo retardovany tak ju najdes :wink:Citace:
kde tá poistka môže byť ?
Printable View
Je to obycajna poistka taka ovalna a je vo vnutry zdroja...pokial nejsi slepy alebo retardovany tak ju najdes :wink:Citace:
kde tá poistka môže byť ?
No ja som bud zle cital alebo to tam nebolo ze sa ti neroztoci ani vetron.
Taketo nieco podobne sa mi stalo s jednou KT600 ponapajal som zapol a nic zase prezrel rozpojil zapojil a zase nic. Tak som dal iny zdroj a nic a az nokoniec som zistil ze ta mrcha potrebuje este aj to dodatocne napajanie ;) 12V bez toho ani ranu proste mlcal ako kapor pred vianocami ;) ;D
Ak si odpalil poistku tak ju mas v zdoji a ako pise Pyroteam je to taka sklenena "aj ked si neviem predstavit ze by tam nejaka bola mal som ho rozobrany uz dost krat ale si nepamatam ze by tam take daco bolo" ;)
Ale ak tam je tak ju hned najdes.
Caf
Mam dva zdroje a v obidvoch to je :wink: Jo, je taka ovalna sklenena ;DCitace:
Ak si odpalil poistku tak ju mas v zdoji a ako pise Pyroteam je to taka sklenena "aj ked si neviem predstavit ze by tam nejaka bola mal som ho rozobrany uz dost krat ale si nepamatam ze by tam take daco bolo"
Ale ak tam je tak ju hned najdes.
Jo ona tam ani jiná neni je tam jen jedna.Citace:
Mam dva zdroje a v obidvoch to je :wink: Jo, je taka ovalna sklenena ;D
Decká, VY STE FAKT MúDRE!
DNESKA SOM BOL KúPIŤ NEW ZDROJ!
IDE TO! už na ňom parím Underground !
Asi Forton ale aký, napätie si drží jedna báseň...
Všetko OK, SUPER, ešte menej sa prehrieva -
vtedy - OPEN CASE: 52 stupnov PRI MAX. ZáŤAŽI
teraz - OPEN CASE - 47 max! PRI MAX ZÁŤAZI
CLOSE CASE - 54 max - ten case riadne pridá!
tak mu mám pridať VOLT ? Ide ROCK-PRIMA-SUPER-STABLE
na 2400+ @ 2800+ ! Akurát som s bratrancom paril Batllefield 1942,
vyzval som ho aj na NFS 7 - Underground, ale odmietal - bojí sa ;D
veď aj má čoho ;D ;D ;D
vďaka za pomoc !
Dik to si ma potesil ak 76rocnik sme decka je to stale super ;)Citace:
Původně odeslal eraser007
Vala zdaru
ty máš 76 rokov ??? :lol:Citace:
Původně odeslal KOVO
Vzdy som si to myslel resp. dufal ;DCitace:
Decká, VY STE FAKT MúDRE!
noooooo ;) 1976 ak niekto vravy ze je 76 rocnik to neznamena ze ma 76 rokov ;) ;DCitace:
aaargh.... sorry, zle som čítal.... nechajme to už tak... hlavne že mi mašinka šlape - DFAM ŽE TO NEURIEKNEM A BUDE AJ ĎALEJ :wink:
ale vážne by ma zaujímalo, aká je výdrž NETAKTOVANéHO CPU a CPU TAKTOVANéHO + 0,15V - myslím v rokoch. teraz stojím pred otázkou - zvýšiť /voltáž/ č nezvýšiť ???
BTW neviete čo mám za zdroj ? je na ňom:" SWITCHING POWER SUPPLY MODEL: ATX - 300W P4 " Trošku všeobecné, no nie ??? ?
Jo ten znám je to taková plechová krabička s 6 stěnama jednim ventilátorkem a čučí z toho spousta drátů :lol:Citace:
Ale fakt,jako z tohohle označení pozná každej houby aspon nahod fotku a třeba někdo pozná svůj zdroj co má též v PC ;D
ok, bude foto.
inak zistil som, že keď mám CPU záťaž, + 12V vetva sa pohybuje okolo 12,8 V /to si generuje doska napätie na ventilátory/ a +5V je len 4,92V a keď dám SW cooling, +12V vetva je okolo 12,4V a 5V je už 5,04 V ! vie si tento jav niekto vysvetliť ? dúfam že je to v norme
Pokiaľ je to v rozmedzí +- 5% tak je to OK. S výkonnejším zdrojom by si mal výchylky menšie.
ako sa prejavuje nedostatočný výkon zdroja - kolísaním ?
Pri zvýšenom odbere napr. na vetve 5V odkiaľ je napájaný procesor Ti pri pretaktovaní trocha poklesne napätie. Na ostatných ale sa zvýši, pretože zdroj má kontrolu na 5V napájaní a snaží sa to vyrovnať, tak na ostatných vetvách, ktoré nie sú kontrolované sa napätie zvyšuje. Pokiaľ by si zaťažoval inú vetvu tak 5V výstup by ostával takmer stabilný. Ale to všetko je na dlhšie vysvetľovanie. Skús si pohľadať stránky s popisom spínaných zdrojov pre PC, myslým že to tu už bolo.Citace:
ok, dík.... foto bude až zajtra.... 8-) teraz som zaťažený.... , veľa učenia :evil: ;D :o
ok, dík.... foto bude až zajtra.... 8-) teraz som zaťažený.... , veľa učenia :evil: ;D :o
asi založím vysokú školu OVERCLOCKINGU, to by bola zábava... ;D ;D