presno tohle mi dela tedka r9100 pote co jsem ta flashnul novejsi bios! a ja blbec jsem si nezazalohoval ten starej :-/ . jo a dela me to porad uz od prvni POST obrazovky az do windowsu!
btw. nema nekdo bios k Saphire r9100 64MB ?
Printable View
presno tohle mi dela tedka r9100 pote co jsem ta flashnul novejsi bios! a ja blbec jsem si nezazalohoval ten starej :-/ . jo a dela me to porad uz od prvni POST obrazovky az do windowsu!
btw. nema nekdo bios k Saphire r9100 64MB ?
Zkus hledat tady: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=13960Citace:
Původně odeslal LDNiX
Tak to bylo fakt pamětí, je ale zvláštní, že po dalším resetu to pokaždý zmizelo a ve hrách bylo taky vše ok. Když jsem jí snížil o 10 MHz, tak uz se to neobjevilo ani pri prvnim zapnuti kompu. Vcera jsem tam hodil BIOS z PROcka a zmizelo to i pri 338 MHz :-)
Tohle dělal Radeon 9200, když jsem nainstaloval nejprve grafické ovladače a až pak drivery k desce (VIA). Možná je problém právě v ovladači AGP od výrobce chipsetu. Zkuste je přeinstalovat.
Me to delalo to sami co tobe, jen se mi ty pruhy objevily az tak po 5ti min ve win. Ted mam taky BIOS z Pro a jede to jak na dratkach bez chybicek.Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Ta karta ma bloklej bios a nejde taktovat pod orig. ATI drivers a kdyz jsem zkousel ulozit bios a zvednout frekvence na 300/300, a flashnout zpet, tak to delalo podobny bordel, protoze karta s 300/300 NENI 9700, ovladace si to hlidaji, vyresil jsem to s omegama, pak jsem se nasral a flak jsem tam bios orig. ATI Radeon9700Pro v 8004 (je na omegacorner.com) a mam 9700Pro a je bios odemceny a naprosto zadny problem !!!!
Proste jak si zacnes hrat s taktovanim na te orig 9700 se zamknotym biosem, tak se ta karta chova jako prase, protoze se ¨brani ....