NA SB bohate staci ten zlatej Zalman za 2 kila.
Printable View
NA SB bohate staci ten zlatej Zalman za 2 kila.
Mě se osvědčily pasivy ze starých desek nebo ze starých pentií, případně ještě 486 :wink:Citace:
Původně odeslal Kena
Citace:
Původně odeslal Octopuss
A kde se dá sehnat?
tak mě už napadlo jak tam ten pasiv pridelal napevno, bohuzel to nemuzu uz vyzkouset, dneska sem prodal desku a presel na intel :-),
takze zkoumal jsem misto okolo SB a nasel tam mistecka kudy nevedou zadny ,,dratky" v tech mistech jsou dokonce dve cinove kapicky, na kazde strane jedna, rekl bych ze prave v tomto miste by se dali vyvrtat dve dirky :-) bude to vypadat jkao kdyby tam byly od vyroby :-)
A jako vzdy upozornuju, ze uzivatel eraser nenese zadne nasledky pokud si nejaky nesika znici desku :-)
Mám tu samou desku a v pohodě, ale pravda je, že jsem dal na southbridg pasiv. Tět jedu na 233FSB.
a prečo by to malo byť southbrigom ked mas pci zvukovku. ako ti ovplyvnuje zvuk ked mas audigy.
...ak myslis co maju spolocne PCI a SouthBridge tak to ti poviem ze vela :!: :roll:Citace:
Původně odeslal mafo82
kvoli tomu moze praskat sak zvuk ide z audigy nie
ale data do te audigy se musi nejak dostat ne.??Citace:
Původně odeslal mafo82
a o to by se ten SB mel starat.. ( si myslim.. :oops: )
no jiste! SB ma na starosti PCI sbernici.Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
a kde se da sehnat nejakej nizkej pasiv, treba ten zlatej zalman za 200 kila ??????
Czechcomputer nebo computershop tusimCitace:
Původně odeslal Kena
Mě se ten zlatej prave nejak moc nizkej nezda, mam tam grafiku tesnem nad SB a nevim nevim.Citace:
Původně odeslal Kena
taky mi praskal zvuk (far cry)
prilepil jsem pasiv z chipsetu zakladni desky a je to ok
mne praska tiez, neznesitelne, fsb=175, SB by mohol opekat slaninku, idem nalepit pasiv, dam vediet ;)
kde sa da kupit nejaka lepopasta v BA? nalepkam neverim :?
mi praska nekdy taky, ale jen ve hrach FAR CRY a SIMPSONS HITnRUN, a pomuze vyjet do win a pak to naloadovat znova ( uplne vypnuti hry ) .. southb. chladim, takze v tom by problem byt nemel, spis si myslim ze je to tema kond. u PCI, ze se prehrivaji,..... ( pouzivam onboard zvuk... )
po nataktování grafiky ( :?: ještě stará MX420 ) mi praskal zvuk s ovladačema od Creative.. nainstaloval jsem kX drivery a v poho 8-)
toto toto pozorujem tiez, teamspeak aj e dlhsie pusteny tak zacne neznesitene praskat az echovat a UT tiez obcas, vyliest von a zapnut znovu vacsinou zabere :arrow:Citace:
Původně odeslal el_Barto