jestli to dobře chápu, tak za těch 800 ti ty zbývající pipeliny odemknou, což si může každý udělat zadarmo. V té ceně 8862 je prostě karta, kterou jde 100% odemknout. No, kdyby to ještě slevnilo tak o 1000 tak neváhám. Už teď je to hodně zajímavé.
Printable View
jestli to dobře chápu, tak za těch 800 ti ty zbývající pipeliny odemknou, což si může každý udělat zadarmo. V té ceně 8862 je prostě karta, kterou jde 100% odemknout. No, kdyby to ještě slevnilo tak o 1000 tak neváhám. Už teď je to hodně zajímavé.
Ne, za těch 800 navíc ti garantujou 8 pipelines bez artefaktů, jelikož u těchto karet je to dneska už spíš rarita, první várky byly super, teď už je to jiné, dávají se tam z 90% vadné.Citace:
Původně odeslal -b-n-x-
Možná i kvuli tomu už to stojí o 800,- víc, dlouhou dobu to bylo jen 500,-Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Koukni se na testy skoro všech grafik na http://www.pctuning.cz/Article.aspx?...ayID=3&Print=1 jednoznáčná volba 9700 za 6300 co bys nechtěl a v pohodě jde taktnout na 9700Pro i víc
Taky bych to viděl tak, že pokud si 800 připlatíš, máš jistotu, pokud nepřiplatíš, máš ji taky - dostaneš bezpečně tu, která neprošla jejich benchmarkem a na 100% nejde odemknout bez artefaktů. Pak je ale to srovnání takové jako jsem psal a lepší je jít do plnotučné 9800NP za 10000,- Kč s DPH...Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Pokud chces kartu s vadnyma pipkama, tak ti zase daji 800,- slevu, takze rozdil mezi kartou s vadnyma a fungujicima pipkama pak dela 1600,-. Za tech 10k tam ale asi zase nemas TV tuner a tak.Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
Pochybuju, že mi dají slevu na zboží, které funguje přesně dle specifikace výrobce - podle mě existují jen dvě ceny a z toho vyplývající funkčnost: s příplatkem a nebo bez něj...Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Poslal jsem jim dotaz a jsem zvědav, jak mi a zda mi odpoví.
Ja si myslim, ze sa urcite oplati si priplatit u AIW 9800 za tych 8 pip. lebo narast vykonu je 30 az 40%!!! Otazkou je ci vyuzijes ten tuner..ak nie potom sa da fakt rozmyslat o 9800 NP, ked stoji len o kusok viac.
Inac by som bral tu 9700 ma po pretaktovani ohromny vykon a cena je taka, ze sa ani o rok moc neznizi(aspon nie tak ako ostatne hi-end karty).
No funguje - buhvi kolik lidi by tu kartu koupilo, kdyby meli jistotu ze nepujde odemknout :-)Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
Proste to tam takhle maji. Hercules 3D Prophet All In Wonder 9800 SE, nelze odemknout pipelines(-800Kč) za 6900,- vc dph (blbost, za ty penize uz je R9700) nebo Hercules 3D Prophet All In Wonder 9800 SE, lze odemknout pipelines (+800Kč) za 8900,- (o tom uz se vyplati uvazovat - pokud na to mas samozrejmne :))
podle me tkay neodecitaji cenu (tech800) kdyz neodemknou pipky...Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)