No, tak to jo. Největší hustota při 4stupních a od deseti je stálá až k 100, takže mi řekni kde je problemCitace:
Původně odeslal Jan.Ko
Printable View
No, tak to jo. Největší hustota při 4stupních a od deseti je stálá až k 100, takže mi řekni kde je problemCitace:
Původně odeslal Jan.Ko
Na overclockers.com to testovali a zjistili, že nejlepší je normální voda, líh nedopad nejlíp.
Prodam vodní chlazení 700,- celomedene 2 bloky na procesor a na zdroj + cerpadlo 400 l/h a 1,5m hadic +420608977708 atto.soft@seznam.cz
:oops: :-o :evil: :oops:
hej ale všude si to psát nemusel...Citace:
Původně odeslal Smoceki
co jsem cetl tak deionizovana neni nejlepsi, protoze je monohem vic agresivni nez normalni voda, snazi se ziskat ztracene ionty z okoli, to znamena ze si bere ionty (elektrony) z medi a hliniku, takze je mnohem korozivnejsi, a za chvili se timto znehodnoti tak, ze je horsi nez obycejna voda. nejlepsi je destilka s trochou alkoholu proti bakteriim. a pokud mate system s medi a hlinikem pak je dobry jeste pridat 1:50 antikorozni pripravek do hlinikovych radiatoru
na ja si myslim toto:
destilku do toho par kapek jaru proti bublinkam a ještě par kapek okeny proti tvoření těch sraček??
eště asi přidám savo, neb se mi těch sraček v hrnči tvoří jako sraček ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
no fuj ... ale moc to nepřežen - prej to pak cosi uděla
Citace:
Původně odeslal Rob
to mi bude potom alkohol kolovat v krvi a v zilach... :roll:
Co na to ostatni ??? Destilka + troch jaru + trocha alkoholu ???