Mám MSI FX5200 268/608MHz v 3DMarku spravím 7170 a to som si myslel aký mám shit Ha,Ha!
Printable View
Mám MSI FX5200 268/608MHz v 3DMarku spravím 7170 a to som si myslel aký mám shit Ha,Ha!
v cem to taktujes, a jak dlouho se v obraze neukazujou artefakty, a vubec jak chladis pameti, ja mam Samsungy a docela topi ???Citace:
Původně odeslal chenoo
artefakty žiadne,seká sa to pri 620MHz pamäte mám samsung a na domovskej stránke som zistil ,že by mali šlapat až do 650MHz.Chladím to samolepiacimi pasívmi za 180Sk,nainštalovaný mam nejaký overclock-shit program od MSI ktorý bol na inštalačke, nedá sa presne nastaviť frekvencia -tú som nastavoval cez samo -pretaktovaciu utilitu v ovladačiCitace:
Původně odeslal vogo
-tá mi po inštalaciji toho MSI shitu úkázala že by to mohlo isť až na 647MHz ,ale bohužiaľ z obrazu som mal pexeso
Aky mas procak, ked ti da ta karta vyse 7000 bodov? Teraz som menil dosku uz mam 8xagp a t 3 dmarku 01se mi da 6000 b. ked ju taktnem na jadro 300 a pamat na 400 da 6300 ale to bude slabim procakom...
DUT3C 1700 @ 9x210 1,65V-ale zvláda aj viac,MB MSI KT6,WD 40GB 8MB CACHE,RAM A-DATA 256MB 400MHZCitace:
Původně odeslal Shephard
Ahoj chtel jsem jen rict ze mam taky FX5200 byla mi prodana s tim ze sbernice je 128bitova ale test pomoci programu RIVATUNER ukazal ze sbernice je jen 64bitova kdyz si vezmu ze za tu samou cenu mohu sehnat napr. Radeon 9200 ktery je mnohem rychlejsi je mi na bliti. Nejhorsi na tm je ze firma Geforcevyrabejici tyto karty vedomne tento fakt zamlcuje a nikde na krabici neuvadi, jedna se tak o vedome klamani zakazniku. Jdu si koupit Radeon 9200 a uz zadnou FX nechci ani videt
já mám taky FX 5200 a na krabici mám napsanou 128bitovou sběrnici a mám ji od PINE! :evil: takže nekecej ???Citace:
Původně odeslal perd
a ten R9200 je pomalej jak něco akorát že nepodporuje DX9 a pixel shaders 2.0!takže v nových hrách jede lépe ale kvalita obrazu je na blit... :wink:
kde se daji poridit samolepici chladice na pameti ???Citace:
artefakty žiadne,seká sa to pri 620MHz pamäte mám samsung a na domovskej stránke som zistil ,že by mali šlapat až do 650MHz.Chladím to samolepiacimi pasívmi za 180Sk,nainštalovaný mam nejaký overclock-shit program od MSI ktorý bol na inštalačke, nedá sa presne nastaviť frekvencia -tú som nastavoval cez samo -pretaktovaciu utilitu v ovladači
-tá mi po inštalaciji toho MSI shitu úkázala že by to mohlo isť až na 647MHz ,ale bohužiaľ z obrazu som mal pexeso
asi v ňake prodejně (PC)! :wink:Citace:
Původně odeslal Oxley
Mam takovy dotaz nekdo tam posal ze ma rizeno aa a af nebo jak se to menuje aplikaito znamena za to tam ma zskrtle nebo vyskrtle ?
A pak dale muze mi nekdo napsat o kolik hodil to Fx5200 v rive nebo kdekoliv ?
Diky
má to byt zaškrtle. :wink:Citace:
Původně odeslal Mitri
Ale kdyz to odskrtnu. tak to vipne to zahlazovani ne a zvisi se ten vykon nebo co by tam slo zapnout vypnout ?
A o kolik to kdo hnul ?
máš tam celkem 3 možnosti:Citace:
Původně odeslal Mitri
1.mít to úplně vyplé
2.mít to zaplé a zvyšovat účinnost
3.mít to zaplé jen v určitých aplikací
:wink:
Firma Geforce :-oCitace:
Původně odeslal perd
tu neznám :D
GPU vyrábí NVidia :!: kartu vyrobí šikmovocí na Tchaiwanu. To že tě někdo při koupi podvedl je tak akorát na reklamaci. S tím R9200 máš pravdu, ale ty stopéro koupíš SE ;D ;D
Ó, já mám napsáno na krabici..... :lol:Citace:
Původně odeslal Wixe
Ty asi netušíš co je sběrnice a že FX5200 se prodávají s 64bit i 128bit.
A o Radeonech toho taky víš.... , kolikrát ses už poblil :?:
ja tu pišu věci ktere sem zažil v praxi. :wink: takže mě stejně nezajima blba krabice ale vykon! :-)Citace:
Původně odeslal šaman
Ozaj inak ked na Athlon XP 2700+, 2.15ghz, a cl2 pamet nastavena je, ma fx5200 MSI 128mb 6535 skore v 3Dmark2001SE, na takte 290\506, to znamená že je určite 64bit, že ano??? agp mam sice len 4x ale tak moc to brzdit nemoze..
Na mojej ti4200 co mam v reklamacke som mal 13 500 bodov ;D
s tim 64bitem ti neporadim ale rozdíl v rychlosti mezi AGP 4x a 8x je opravdu malý. 8-)Citace:
Původně odeslal MK2
ROFL!!!! uz ses poucil, vid? :wink: :arrow: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=48511Citace:
Původně odeslal Wixe
ted jsi me fakt dostal ze zidle ;D ;D ;D
jenom sem nebyl jistej :arrow: :!:Citace:
Původně odeslal riksa