Pánové, ale ty vaše 1 a 0 v S-PDIFu lezou pro každej kanál zvlášt - takže to musí být zvukovka kdo to rozdělí :wink: .
Printable View
Pánové, ale ty vaše 1 a 0 v S-PDIFu lezou pro každej kanál zvlášt - takže to musí být zvukovka kdo to rozdělí :wink: .
Nejspise to rozdeluje player, proto to s nekterym hraje a s nekterym ne. Zvukovka s tim nic nedela, ta to posila jen dal.
Tak na co jsem jí teda kupoval? ??? ;) :-DCitace:
Původně odeslal connic
To si myslim, kdyz to zenes digitalne ven, pokud analogove, tak to zvukovka musi udelat sama( podle me lepsi reseni, protoze zvukovka napr. Audigy ma urcite lepsi D/A prevodniky jak nejaka bedna)
Tim mi snad chceš říct, že bych nepotřeboval zvukovku, když mam bedny s dekodérama? - je min. zarážející(podle mne nesmysl)Citace:
Původně odeslal connic
pokud mate dekoder DD/DTS, tak je ale uplne sumafuk, jakou zvukovku mate.. zalezi jen a jen na tom, jestli ma SPDIF nebo ne, at je to Audigy2 nebo nejakej Zoltrix Nightingale :wink: ale taky ti nikdo netvrdi, ze kazda zvukovka je stejna, nebot pokud pouzivas analogove vystupy, uz je to vec DACu na zvukovce a taky neni zanedbatelna otazka ovladacu + podpory ve hrach nebo co ja vim (ja hry neparim :lol:)
ale jestli sis koupil Audigy aby sis prehraval DVD na bedynkach s vlastnim dekoderem a mas to propojeny digitalne, tak sou ti drahy prevodniky v Audigy nanic a kvuli dobrym ovladacum se Creative taky nekupuje ;D
Škoda, že nemam doma net, protože bych zprovoznil WinDVD4 (DTS) a potom (až to zprovoznim) ti to uvedu na pravou míru.Citace:
Původně odeslal Glassman
Já jsem nikdy neměl jakýkoliv problém s ovladačema (to víš Intel+Intel). :wink: :-D