Původně odeslal Glassman
zadna karta od Creative nema zadne hardwarove dekodery prostoroveho zvuku a to ani nova Audigy2 ZS.. nesouhlasis? ukaz mis svaba co ma na starosti dekodovani multikanalu a ja ti za odmenu koupim jeste jednu kartu :D
vsechny zvukovky Creative pocinaje Live maji programovatelny DSP procesor, ktery dela, co mu drivery poruci, cili pokud je tu takovy rozdil mezi starsi Audigy2 a novou Audigy2 ZS tak za to muzou jen a jen drivery a nic jineho, protoze po hardwarove strance jsou technicky identicke.. pokud nesouhlasis, ukaz mi rozdil 8-)
AC3 = Dolby Digital (navzdory tvym tvrzenim ze AC3 neslape Dolby Digitalu ani na paty), dalsi format se nazyva DTS, ten je kvalitnejsi ale pouziva se na malo DVD.. vsechny odvozeniny s vetsim poctem kanalu ty kanaly vytvareji dopoctem ze zadnich kanalu, ve skutecnosti se opet jedna o sest diskretne kodovanych kanalu, zbytek je dopocitany..
chces mi teda tvrdit ze az Audigy2 ZS dokaze dekodovat multikanalove formaty? dokaz to!
a jeste jedna vec: porad sem tahas, ze tve reproduktory maji digitalni vstup.. chces tedy rict, ze je mas propojene ke zvukovce digitalne??