Mam stejnej problem, po zvednuti frekvence VPU recover vypise ze doslo k chybe. Ale na default jsem zkousel 3DMark 2k1 a dojel bez problemu.
Printable View
Mam stejnej problem, po zvednuti frekvence VPU recover vypise ze doslo k chybe. Ale na default jsem zkousel 3DMark 2k1 a dojel bez problemu.
Tak ja mam na catal.3.9 tohle:
3dmark01-----13500 b.
3dmark03-----4311 b.
Aquamark3---31865 b.
.....a nejak mi zacal piskat komp....asi ventak na grafarne....
no ja mel na DNA 14277 a na 3,10 mam o 400 min :-(((Citace:
Původně odeslal MarekG
mozna mate slabej zdroj
kdo ja, myslis ze ten chief je slabej no nevim mam 11,92 a -12,03 , 5,08 a -5,20Citace:
Původně odeslal Q
to be se to zda slaby?
Po instalaci karty mi neco zacalo v pecku piskat-zkousel jsem vypnout ventak na grafarne i na procaku,ale furt to piska--ze by zdroj :
11,85V a -11,75V
4,89V a -4,99V
Cajec,
byl jsem o vykendu mimo, takze prejmenovavam se spozdenim, tudiz bude lepsi kdyz uz budou vsichni pokracovat v "Taktovaní nových R9700 - pochlubte se výsledkem :)"
Tak to nekdo locknete jo.
Jinak koukam ze se s tim docela perete, me ted prisel mail ze sumy, takze si pro ni zejtra du :-)
asi je to deskou, nekde sem cetl ze ty cerny veci nebo ty civky co tam sou jsou na tohle nahly, sahni na ne jestli pecou a stav pasivy :-)Citace:
Původně odeslal MarekG
Prej jim zatim nedorazily :( hlavne ze na webu je napsano ze jsou skladem...Citace:
Původně odeslal Pulchyck
Tak si jí objednej od Radima z www.rsc-computers.cz, ten je skladem má.Citace:
Původně odeslal marq
Pred chvily dorazily :)Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
a jestli můžu poradit tak si to vobjednej přes nějakou zásilkovou službu, pošta je ted v pr.... trvalo by to tejdenCitace:
Původně odeslal marq
Je to pres PPLko, takze snad uz zitra :-)
jestli to radim poslal uz dneska tak to mas doma do 24hodinCitace:
Původně odeslal marq
jj, zítra jí mám doma, jsem zvědavej, co z ní vymáčknu.Citace:
Původně odeslal eraser
Co je vsechno obsahem baleni te ATI Original R9700??
Ptam sem tech, kteri maji kartu s EDcka nebo SWS?
Je tam CD s ovladaci? Kabely?
Diky za zpravu.
Pro ty z vas, co maji zivnostak a nakupuji v ED systemu: Jeste tam maji 21x R9700 skladem za cca 5000.
A ti co ZL nemate, nevadi, obradte se na firmy, ktere od ED nakupuji (to jsou snad vsichni :-)).
myslim ze to bude u vsech prodejcu stejny. Je tam vsechno jako v retailu, akorat chybi krabice.Citace:
Původně odeslal Connor
a hlavne plne hry :-((((Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
No to určitě všem vadí ze všeho uplně nejvíc ;DCitace:
Původně odeslal eraser