jasne ze jo ;DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
Printable View
jasne ze jo ;DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
omyl je regle od 12.1.2003 !!!
maj to tam otoceny !!
Mno a uz sme tam.... :-)
jen tak dal..
prominte, jsem tady jen nahodou, to jste jako tym 99 na svete? Jestli jo, tak gratulace i od nezasvecenyho :D
O CO TU JAKO DE?????? aspon nejakej link by nebyl?? :wink:
jj, je to tak. a porad stoupame 8-) :-)Citace:
Původně odeslal commander
HA! uz sme 98 ;D hura hura ;) 97cka je tak za 10dni cca ;)
MadCap
nj OCeri sou ruleri ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
btw: na PCT si zalozili taky svuj team, tak sem na ne zvedavej :D
[quote="Maxik"]Ja uz jsem k nim utekl :oops:Citace:
Původně odeslal MadCap
Au, au nebijte mne. Ten rok a 129 dnu CPU time co jsem nastradal teamu overclocking.cz zustane :-)
zatim masi asi 5clenu a jen par bodiku..zatim zadna hrozba ;DCitace:
Původně odeslal Maxik
jen běž, až ale budeme první, tak se nevracej :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal miho
taky vam pomáham přes Lukse (sic zatim můj příspěvek neni vetší než 2k
ale snžim se a řiká se že snaha se cení ne ? :wink: OVERCLOKING RULEZZ
no jasne ze to je ok ;) nezavysle od toho cim ratas ale hlavne ZE ratas ;) takze keep crunching ;) !
MadCap
no tak nas team postoupil na 95.misto !!!
Takze som aj ja spat... Sice iba s mojim 2.1Ghz ale skusim niekoho prehovorit :-)
Tohle je fakt zajimave muze mi nekdo rict jestli je rpavda to stim nekde tady sem cet ze je to neco na vypocitavani leku to uz vim dyl ale slysel sem ze je to podvod ?
rek bych ze ti co to pocitaji veri tomu ze se opravdu pocitaji leky...tedy smery ktere by k objeveni leku mohli vest..samozrejmne ze sou lidi co pochybuji,to tak mas ale se vsim....
tak jsem se taky pridal :-)
Vitej 8-)
tak vitaj teda ;) inak 94miesto mam tak za 3dni ale 93jka tak o mesiac :( uz to zpomaluje > treba viacej TAKTOVAAAAAAAAAAT ;D ja musim zase zapojit nejake 3ghz stroje ;D
MadCap
Konecne jsem preinstaloval system (na starem mi to blblo, ani nevim proc) a od vcerejska jsem opet zpatky v tymu. Necham to bezet co nejcasteji, snad vam trochu pomuzu... :wink:
Az dam pritelkyni dohromady komp a zavedou ji net, zapojim ji taky, rada pomuze dobre veci i nasemu foru... 8-)
no a uz sme 93. !!!!!!!!!!!!!!! a 92. budeme za chvilinku :))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jen tak dal !!!
No taky na to koukam :o , ale další příčka uš bude trochu tuhá..... na tu si musíme počkat tak měsíc :( no prostě zapojte i ty 486tky a jedeeem :)
Edit: tak uš sme na 92. místě :) go go go :) :lol:
ee prisel sem vo vsechny UD masiny, takze o to ted budete mit postup slozitejsi..