tak už máme nové 2504 jsou založené na 3,10 stahovat můžete zde ...
http://downloads.driverheaven.net/om...omega_2504.exe
Printable View
tak už máme nové 2504 jsou založené na 3,10 stahovat můžete zde ...
http://downloads.driverheaven.net/om...omega_2504.exe
co takhle si nejdriv procist ostatni thready? :roll:Citace:
Původně odeslal eraser
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=43750
koukam, ze vsem to pomohlo (3.10cky), ale na me sestave se NFS Underground proste nedaly parit... bylo to cele rozmazane a chybely tam textury?! ??? Musel jsem nahodit zpatky 3.9 ... Ze bych byl jedinej, kdo ma s nema problemy :?:
takisto som ich nahodil (Ati catalyst 3.10) a nejde mi NFS underground. Keď ho zapnem vypíše mi malé windowsácke okno "vyskytol sa problem... bla bla bla" skúšal som hru preinštalovať , opatchovať (1.2.51733) ale nič nepomáha. Pod 3.7 no probléma ??? neviem nejake mi to je zamotané
teraz som zistil že mi nejde ani 3d mark 03 :evil:
pri spustení mi vypíše hlášky ako "Hardware does not support bilinear texture filtering" a kopu iného.
EDIT : preinštaloval som tie 3.10 + nejake čistiace práce a všetko v poho. aspoň zatial
A já si říkal, proč ten underground je rozmazanej. A to asi taky od doby, kdy jsem nahodil 3.10 :evil:Citace:
Původně odeslal Lisak
ja to rikal ze se jednou zacnou podobat catalysty detonatorum za chvili budeme testi jestli se vypalti prejit nebo ne :-(( tak si nahodte OMEGY a ste v pohode...
tak viete v čom bol problem, že nešiel NFS Underground a 3D Mark 03 ?
RAGE 3D TWEAKER 3.9
dokial som ho nenainštaloval bola pohoda ale akonahle som ho tam dal (na zobraz. freq.) už aj robilo tieto chyby.
takže u mna kombinácia 3.10 + Rage 3d Tweaker - neprijateľná!
Už je sosám. ;DCitace:
Původně odeslal eraser
Já měl taky po první instalaci problemy, při spouštění her se mi přepínal obraz jakoby do vyššího rozlíšení a pak hned zpátky, i když to předtím nedělalo. Sice to nebylo přimo s Katalystama, ale s omegama, ale reinstal to taky vyřešil.Citace:
Původně odeslal cLiVe
no tak robí mi to zas a ja neviem v čom je problém ??? skúsim stiahnuť tie dna a uvidím
EDIT: nahodil som naspäť 3.7 a robi mi to zas :evil: kurwa
Zkusil jsem znovu CMR3 a konečně se korektně spustí a navíc jede úplně plynule.S Cat 3.10 zatím nemám žádny problém a jediná hra která nejde na žádných catalystech je stále LOCK ON....
Poradte prosim stahnul jsem si omegy a pri instalaci to po me chce disk#2
kde ho stahnu? Na strance www.driverheaven.net kdyz ho chci stahnout tak to po me chce kreditku :?: :evil:
Pokud to chce disk2 tak se nekde pri downloadu stala chyba. mrkni na www.omegacorner.com, tam jsou i dalsi mirrory.Citace:
Původně odeslal M@rlboro
http://www.omegacorner.com/Citace:
Původně odeslal M@rlboro
Omlouvam se ono je to tam dokoce napsany:Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
"IMPORTANT: If you download the file and it asks for Disk#2 during setup, then your download is corrupted, you'll have to re-download. Make sure the file you downloaded is the exact same size as I specified below."
prusvih je ze jsem stahoval i 3,7 a 3,8 a je to to same tzn. ze se mi to nekde pri stahovani k...... asi budu muset pouzit nejakej programek na stahnuti :-(
Diky za rady
muzete hodit nejakej funkcni link na Neutraly 3.9 based (asi 2.7.0.1)????
google mi nepomohl...
EDIT: Ale pomohlo zahledat v databazi 4a...
mne idu Cat 3.10 uplne v pohode. problemi s drivermy som este v zivote nemal, zacal som u Cat 3.2 a vzdy islo vsetko v pohde. Lock ON tiez fici.
Po instalaci tehle ovladacu se mi komp pravidelne sekal, vzdycky +- po nekolika hodinach uptime (idle i load). Myslel sem ze to je procem, ale ne - je Primestable.
Instalnul jsem obstarozni 3.4 (nic jinyho jsem nenasel) a vse jede OK.
Kde sosnout ty starsi verze? nemam to nikde na cd :( chtel bych ty 3.7.
Tak jsem nahodil 3.7 a pohoda. Muj poznatek: na R9000 cat3.10 NE :|
Tak jsem zjistil ze u me na 22" v 1792x1344@85 s 3.10 docela brutalni zlepseni obrazu 2D ( v nizsich rozlisenich to neni skoro poznat)
zaroven docela brutalni zpomaleni (pretahovani oken s videem uz neni plynule atd.)
Divný, LOCK ON byl mou první testovací hrou na těchto driverech a OK. Je fakt, že je mám daný do čistých WXP.Citace:
Původně odeslal flash