Nic proti - ale odstranovani banneru s reklamou je proti licencnim podminkam = nelegalni.
viz :
http://www.root.cz/clanky/uskali-lic...amych-omezeni/
Printable View
Nic proti - ale odstranovani banneru s reklamou je proti licencnim podminkam = nelegalni.
viz :
http://www.root.cz/clanky/uskali-lic...amych-omezeni/
No je to v licencnich podminkach, rekl bych tedy ze je to proti nejake "smlouve" s kterou jsi souhlasil. Nerikam, ze jejich jednani je spravne - to bych si nedovolil, jen rikam jak to s bannerama je. A eventualne, bezduvodne by ti cislo asi nemazali :).
pouzivam u ICQ6 vecicku zvanou banner killer a ten mi odstravi vsechy reklamy jak v komtaktu listu tak i v okne zprav...super vecicka....
Tak jsem si dneska spustil ICQ, při přihlášení se mi objevila hláška o nově dostupné verzi a já nebyl schopen se přihlásit, pokud si ji nenainstaluji!!! To jsou fajnové móresy => přecházím na Mirandu :-( Nebo jsem někde něco přehlédl?
nechápu jak ještě někdo može byt pod originálnim klientem :rolleyes:
ano, ta aktualizace je další "úžasná" vlastnost co to má .....
akorát teda jako alternativu bych doporučil QIP, ale každymu vyhovuje něco jinyho .....
jinak na blokování reklam tam stačí PeerGuardian se zaplym blokováním HTTP ;-)
Jezis, on jeste nekdo pouziva tu sracku od Mirabilis? :) To je jak skocit nahej do kaktusu.
Octopuss: vzhledem k tomu že hafo lidí tady a na Slovensku používá ICQ tak prakticky nemám jinou možnost...
meteor: právě kvůli těm add-onům ju rád nemám.... nemám rád balast kterej nevyužiju... jinak QIP je taky dosti rozšířenej ;)
já to pochopil tak jako že nechápeš lidi používající ICQ jako protokol. já ICQ (ani protokol, ani klienta) nemám rád - a nejsu jedinej...nicméně vzhledem k tomu že je to v ČR a SR tak rozšířeny tak se prostě nedá nic dělat
nebo ten protokol nevyvíjí Mirabilis?
Mne ICQ jako protokol naprosto vyhovuje. Naopak bytostne nesnasim MSN.
Vyviji ho Mirabilis, ale je zdokumentovanej a "treti strany" pomerne rychle identifikuji zmeny, pokud se nejaky udelaji.
tak s MSN zkušenosti nemám...ale na ICQ mi nevyhovuje chybějící šifrování (QIP sice šifrovat umí, ale jenom v kombinaci QIP-QIP na obou stranách)
dále že veškerá komunikace přes to patří firmě AOL .... hmm to je nemilé ... na druhou stranu jak je pravděpodobny že polezou zrovna mě do logů, že :)
dál mi vyloženě vadí že když vstává amerika tak to v jednom kuse padá. takže se docela těšim až jak lidi budou používat nějaky ne tolik centralizovany sítě....
Napr. Jabber, ze?
Jabbera pouzivam take, plus psi a icq transport. Dale trilliana ci pidgina, kdyz Amerika vstava, tak mi nic nepada. Divne.
není tak docela náhodou úprava ICQ, tak aby se nezobrazovaly banery porušení licenčního ujednání ??? [OT]když už se tu ten w***z tedy propírat nesmí[/OT]
v podstatě jo, jenomže to že to nikdo nemá jak kontrolovat je věc druhá...a věc třetí je blokování reklamy třeba PeerGuardianem se zaplym blokováním aji HTTP....to reklamu neuvidiš, ale místo ní jenom prázdny proužky
pouzivam Mirandu s ICQ protokolem a zadne reklamy, ani prouzky ani jine blikajici nesmysly. Jen normalni konverzace....:p
A vo tom to je ;) Jak si si jiste vsiml, par se nas to tu uz snazilo vysvetlit ;)