Ale jen se neboj, posílej. Vždyť nemusíš vyhrát, stačí se zúčastnit :-) . Třeba to přinese inspiraci dalším a časem se fotky z týhle soutěže můžou překoncipovat do casemodding galerie :wink: .
Printable View
Ale jen se neboj, posílej. Vždyť nemusíš vyhrát, stačí se zúčastnit :-) . Třeba to přinese inspiraci dalším a časem se fotky z týhle soutěže můžou překoncipovat do casemodding galerie :wink: .
OKi prihlasim sa aj ja...Casemod sa dokoncuje a kedze budem mat teraz dostatok casu tak ho znad aj dokoncim :).
@ KUBA
to s tou casemodding galerií vypadá zajímavě... taková sbírečka :-)
když jsme u toho - nabizim PC AREA jako hostitele soutěže....když už je to jednou caemodding galerie....co vy na to?
To hod za hlavu. Myslis, ze ja se na to citim? :wink: Urcite ne, ale chci aby se to tady trochu rozhejbalo a k tomu prizpeje kazdej kdo se zucastni. Myslim, ze by jsme mohli byt u zrodu docela pekne tradice.Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
ono mozna - ne ze bych to chtel nejak prosazovat, jen mne to tak napadlo - mely by se rozlisit nejake kategorie. jako napriklad modding case do 1500,-, nad 1500,- , specialni case - jako treba nejak serverova ( :wink: ) - apod.
Protoze uprimne receno, pokud ma nekdo nejakou takovou specialitu, dost tezko se s tim bude asi souperit....a vic kategorií dá všem větší šanci uspět...a pak by se třeba z vítězů jednotlivých kategorií mohl volit absolutní vítěz atd. - nápadů mám plno ;D :wink:
Ale potom sa moze stat ze v kazdej kategorii budu 2 mozno 3 ludia :roll:Citace:
Původně odeslal Chocen
no, na PC AREA je skoro 40 casemoddů a myslím, že se tu vykutají i některé další, taže toho bych se nebál....
No, nieco na tom pravdy bude. Predsa len aki nejaky dobry modder da na casemod 10000,- a ten isty modder potom na druhy 2000,- tak to bude setsakra rozdiel...
No zatím jsem dostal fotky od tří lidí, takže radši nerozvádějte fylozofický diskuse a posílejte vaše vlastní výtvory :wink: :-) .
jj, rozdelit je treba na mikrocase, midcase atd. by nebylo spatny, ale vzhledem k mnozstvi prihlasenych lidi bych to zatim neplanoval. rozdelovani podle mnozstvi utopenejch penez se mi zda docela blbost :arrow: modding je preci jenom o vylepsovani a ne o penezich :!: . kdyz nekdo "neumi" moddovat a do kompu narve balik (tady spis funguje cim vic penez tim vic vykonu a ne moddingu) tak preci nema o moc vetsi sanci nez treba perfektne, ucelove a hlavne originalne upravenej case (nebo kybl ;D ) za par korun.Citace:
Původně odeslal Chocen
ony jsou taky vanoce, ze...po novem roce toho jiste bude vic...ja zkusim zkontaktovat vsechny lidi, co mi poslali modding na PC AREA a hned bude soutezicich plno....opakuji, ze jsem ochoten hostit soutez na webu pc area - predpokladam, ze by mi s tim kuba pomohl a udelala se tam nejaka stranka spolecna pro pc area i oc 4um...
tak už jsem taky poslal fotky, tak se hlaste další, ať se můžem pokochat
Hmm bohuzial BA2 nie je stale dokonceny...je na tom este roboty mozno sa nezucastnim...uvidime.
taxem ještě updatnul moje stránky a hodil jsem tam ty poslední aktuální fotky
http://home.tiscali.cz/blackster
fok, to aby som konecne nejak dorazil svoju obludu ;D
MadCap
Pripravuji novou casemoding soutež.... hlavni cena je hodne zajímavá a mysím si že stojí za to....
Všechno info bude včas zděleno: do 14 dnů
P.S. sem ted out spolubydlící mí odpalil ABITA NF7-S borec...
tohle se mi hodne libi.ma to styl.nic kriklavyho. proste v jednoduchosti je sila.Citace:
Původně odeslal DC
(jeste by to chtel nejaky fotky pri normalnim osvetleni)
chci se taky prihlasit do kategorie do 1500 :arrow: www.sweb.cz/vogo
Tak co jak to vypada stim webem ??? uz je neco hotovyho
web se bude řešit, až bude nějaký rozumný počet soutěžících....
ja bych se prihlasil do kategorie do 1500kc i kdyz jsem za ten case dal 300kc(bez zdroje...) a je 6 let starej ted uz mozna 7....
já bych taky soutěžil ale musim to dokončit
Co takto najprv nejaku propagaciu nez to rozbehnete vo velkom ????
Gabo...
Chocen...
oc4um...
už jsem udělal první krok - viz www.pcarea.org
edit - taky se nejdrive musi dohodnou pravidla, konkretne a presne....kubo, napises mi ?