Neca 1300a už neber, je to přeci už víc jak 1/2 roku stará mechanika (i když já jsme spokojený), já bych se v současné době rozhodoval mezi 8x Liteonem (nejlepší pomer/cena) a 4x Pioneerem (podle mě v současnosti nej. 4xvýpalka)
Printable View
Neca 1300a už neber, je to přeci už víc jak 1/2 roku stará mechanika (i když já jsme spokojený), já bych se v současné době rozhodoval mezi 8x Liteonem (nejlepší pomer/cena) a 4x Pioneerem (podle mě v současnosti nej. 4xvýpalka)
Ja sem se taky rozhodoval mezi Pioneerem a Liteonem LDW-811S a s prehledem vyhral Lite-on, ten 8x zapis na DVD neni pro me tak rozhodujici klidne bych bral i 4x, ale co potrebuju je aby to smazilo CD-RW 24x a vubec melo slusne rychlosti pri zapisu na CD-R, takze beru lite-on, navic po precteni tedle recenze http://www.cdr.cz/a/6988 uz mam zcela jasno .)
mám takú otázku, idem kupovať DVD napaľovačku na moju zostavu a chcel by som vedieť, ako rýchlo sa u mňa asi bude dať napaľovať, teda či rýchlejšie ako 1xDVD, lebo CD musím napaľovať 12x, aby som to napálil bezpečne.
cd 1x=150kBCitace:
Původně odeslal Wizzard
DVD 1x=1380kB
takže 2x sa mi možno podarí :lol:
a kolik stoji?? ten nec 1300 stoji asi 3100 bezCitace:
Původně odeslal sid
kámoš do mě furt rype že mám počkat no dvouvrtvý palírny...
co vy na to?
No pokud chces cekat do jara a trosku si priplatit, tak pockat muzes ze :)Citace:
Původně odeslal joXerus
LOL ze do jara a trosku, tak mozno do leta a bude to velmi vzdialene trosku alebo normalnu sumu a bude to koncom roka ci mozno tak buducu jar za rozumne ceny... v aprili AFAIR sa maju este len predviest v zahranici, odkial je este velmi dlha cesta k nam, realnu dostupnost s vyberom aspon par znaciek skor ako v lete na konci leta u nas nepocitam...Citace:
Původně odeslal EllE
Btw. kamos to mysli dobre ale cakat sa da donekonecna, pak pride HD-DVD/BlueRay, pak... cakat mozes vecne, ja som si radsej pred par mesiacmi kupil DVDRW a tak to vidim ze ich budem zase striedat asi kazdy rok, na dvojvrstvovy zapis prechadzam hned ako bude za rozumnu cenu cca <4000Kc (coz nebude tak skoro)...
to som akosi nepochopil, ved mas uplne dostacujucu zostavu prakticky na neobmedzenu rychlost, mas zapnute DMA?Citace:
Původně odeslal Wizzard
takze ja bych mel taky jednu otazecku. mam dva favority, komu mam dat prednost?
LG 4040B nebo LiteOn LDW-811S
zatim jsem spise naklonen LiteOn,viz recenze na cdr.cz Mam tak trochu hokej v tech formatech,nakolik se vyuzije DVD-RAM u LG 4040B? diky za radu
Doporucuju Lite-Ona, po nahrani noveho firmwaru uz palim 4* na Gigamaster DVD+R, bez jakyhkoliv chyb, jde to precist vsude..Citace:
Původně odeslal kory
Myslim, ze to je fakt dobra mechanika za skvelou cenu, uz se tesim, az budou 8* media, ted mi to vypali 4* za cca 14minut a potom za 8* snad za 7min.. to bude narez..
mam tu LG a som max spokojny :wink:Citace:
Původně odeslal kory
cita vsetko,pali vsetko
a nemusis prepisovat frimware :arrow: :idea: :wink: ;D
u te moji taky nemusis, ale pokud chces palit na nektere media rychleji, tak se to vyplati.. stejne se ale doporucuje mit vzdy aktualni FW..Citace:
Původně odeslal mitchi
To som si aj ja myslel, ale už keď som mal Acera 20x12x40x, mal som problémy s napaľovaním 16-20x, tak som ostal pri 12x, kde problém nemám. Mám zapnuté DMA (ATA33) na všetkých zariadeniach a používam BurnProof.Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
Menil som však firmware napaľovačky na poslednú verziu a ešte som neskúšal odvtedy napaľovať nad 12x.
Mna by to tiez zaujimalo, ale to co tu pises moze byt zalezitost starsich typov Liteonov a hlavne - CD napaliek, o kvalite rozhoduje hlavne pouzity chipset, tento LiteOn 811s ma Mediatek, ktory vraj patri k najkvalitnejsim, takze aj zivotnost by mohla byt lepsia, no ved uvidime, som zvedavy na ohlasy, zatial nikto nepise ze mu odisiel.Citace:
Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Presunte svou dizkusi sem http://www.overclocking.cz/4um/viewt...er=asc&start=0
Si myslim, ze jeden thread na to staci :roll:
LOCK