OT
...myslim, ze kopa uzivatelov tymto nieco vracia KaRlOs[C]-ovi -> to co si u nich pozical svojmi postami v poslednej dobe, preto dost negativny pristup
Printable View
OT
...myslim, ze kopa uzivatelov tymto nieco vracia KaRlOs[C]-ovi -> to co si u nich pozical svojmi postami v poslednej dobe, preto dost negativny pristup
Jojo... kdysi jsem tady o tom psal, ale pos*al se mi explorer, tak ten post nevyšel. Ale udělám to znova a založím téma "odnože casemodu" :-) dá-li Bůh a admini, tak to snad chvilku vydrží.
A jinak - jo, je to plné peněz, ale až na malé výhrady: Vypadá to fakt dobře a né že né. Prostě machrovina jak mraky :-) Dál pokračuju v tom novém postu.........
na me je tam uz moc svetla - kdybych to mel v pokoji, tak si tam pripadam jak kur.va v perlovce :smoke:
modra se mi libi ;D , ale co si na tom delas sam vyjma toho ze si to jen seskladal :?, ale kdyz na to mas
Peniazmi to priamo cítiť... Aj na západniarske pomery to nebol lacný modding...
Čo sa nejakého dizajnu týka, tak to tiež nie je žiadna výhra...
Vodník a k tomu také hafo vetroňov... :?: Ak som sa nepomýlil, tak ich tam má 14. Ale možno aj viac...
Vysvietené je to ako reklamný pútač na zastávke autobusu...
A mohol tou vodou chladiť aj disky - však keď ich má toľko...
Uznať mu ale treba, že tam nemá bordel v kábloch...
Mozna nekteri z vas nepochopili ze to neni Karlosuv mod :wink:
tu nechape kdekdo kdeco :roll: ... mod to je sice efektny ale CASHOFKA ako som uz pisal, ziadna invencia nic nove .. iba vymeteny online shop z najlepsimi vychytafkami .. :roll:
MadCap
Otazka ale je, co bys chtel jeste vylepsit? Podle me je to vrchol estetiky. Cokoliv pridat, absolutne by to zabil, snad jen vetraku by mohlo byt min - ale zase ty co tam sou muzou byt jen jako dekorace :lol: . Jinak ja osobne bych bral tahle jako casemod svych snu (az na to, ze by by cerno-cervenej), ale asi na to nikdy mit nebudu...Citace:
Původně odeslal MadCap
Abych rek pravdu tak na chvile kdy budu tezce v baliku mam pripravenej darek pro svuj case v podobe LCD obrazovky, ktera bude soucasne zobrazovat vystup na monitoru nebo jen dalsi obrazovku s nejak pekne zpracovanym monitoringem. Jenze nejdriv na to mit tech ~4500 Kc.
Ta case je super super. Konecne nekdo ma taky hlinikou case.
@bukva
člověče přesně, jsi můj člověk
-mít to tak já, tak tam ty větráky mám taky (ale jenom jako tu simulaci, o které píšeš :-) ) když už to má vodníka
-a červeno černou (no i když spíš červeno stříbrnou, ale červená jako červená ;D )
Tvuj case je zase hnus estetiky. ;D ;DCitace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
asi jsem za hňupa, ale koho mod to vlastně je? :idea:Citace:
Původně odeslal Marty
Zeptej se karlose :arrow:Citace:
Původně odeslal gorge
Nejspis nejakyho zazobance z Ameriky :?:
No jo, pár obrázků, ale jak dokážou rozvířit fórum :-) :-) :-)
no, ty modry je tam celkem dost, ale jestli je tohle "celkem normalni casemod" tak newim.... je to celkem promakly... ale je fakt, ze mit na to prachy, tak si taky neco takovyho poridim!!! :lol: :arrow: 8-)
me se to vcelku libi,bral bych vsemi deseti ;D
Hele berte tento case jako námět pro vlastní práci,
některé malé detaily se dají udělat i doma a vo tom to je.
Třeba já osobně modrou nemusím a v kombinaci s "přírodním
hliníkem" už vůbec ne.
Pochybuju, že se toho dá vůbec v noci pracovat 8-)
pri agresivnim modrym nasviceni se v noci da procovat uplne skvele ja teba skoro vubec nevidim kdyz je uplna tma a necham zaply osvetleni kompu, sviti to jak horsky slunicko, vcera sem to risknul se 8-) a muzu jen doporucit ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Dudu
toto nieje casemod ... ale status symbol proste ... aby ti lameri co nemaju miliony na lankach slintali ... su to cisto vyberane najdrahsie komponenty z cennikov ... normalne som za to aby sa tento thread zamkol alebo este lepsie zmazal .. :roll:Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Nevim proc by si tento thread zamknul. Mas bejt bohatej jako ja a bude ti tento case pripadat uplne normalni.Citace:
Původně odeslal SajmoN
preco ... lebo to SAKRA nieje casemod ... himlhergot .. akurat na takehoto musim natrafit ... njn niektori sme aj dusevne obdareni .. co si si na kompe spravil sam rockefeller ...
v tomto threade koncim ..
toto tu akoze co skusas? ukazujes "svaly co mas v penazenke"? zjavne tam mas aj IQ ked tak kukam na to co pises a co mas v podpise, vedz ze ti $$$ nezavidim, neni preco, ale kecat tu taketo kraviny je vrcholne arogantne, nemyslis?Citace:
Původně odeslal Tomek
MadCap
;D ;D ;D Narozdil od tebe mam tu penezenku plnou. A ne jen par smudliku. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
Pánové nechte toho flámování, nebo to fakt zamknu. Měřit svoje velikosti (peněženek, samozřejmě) si můžete jinde :wink: .