Souhlasim s Johnem nekdo to poradne okurte, verim ze snad ze GABO v te sve obl. kramku neco sezene a ukaze nam moznosti :-)
Printable View
Souhlasim s Johnem nekdo to poradne okurte, verim ze snad ze GABO v te sve obl. kramku neco sezene a ukaze nam moznosti :-)
ej ..tak mozno 2.0v je moc [mozno ze nie], ale kua co cakate od cpu za 2500sk ? ze vam uplne vpohode pojde pri vcore 1.7 na 2200 mhz ?? ..to ste asi vedla. A palomino nieje odomknute, a nejde ANI tak dobre taktovat. !! pozrtite si aj zahrnaicne fora, nie len toto
okourim, snad dneska vecer :) ale jestli ho odpalim tak me to nasere :) ale jestli je odemcenej tak by sel snad pak vyreklamovat 8)
ja chci vysledky ....rychlééé ;D
vypada to že budu upgradovat
Citace:
Původně odeslal cernobil
jj, moje rec, na Intelu za 15 000,- bych to nezkousel (teda ja bych si ho ani nikdy nekoupil, jednak kvuli znacce a pak kvuli cene), ale na AMDcku za 2000,- si myslim, ze to riziku je docela snesitelny, navic, kdyz ted je zaruka na AMD treba v monime 24 mesicu, tak nevidim problem. Jedine snad, ze by pri spaleni moh vzit sebou naky dalsi soucastky... :?
Kua pokud do něj pustíš 1,7V tak ho nemůžeš vodkouřit. Prostě budto pude stabilně nebo ne. Jinak ten procák nejde zničit než napětim nebo přehřátim tak nevim. Jen doufám, že to pude aspon na 2GHz jinak nevim
jj, moje rec, az budte nekdo mit, tak rychle otestujete :wink: Skoda, ze sem si pred mesicem koupil XP 1600+ :-( No, aspon mam jistotu, ze bezi 2200+ stabilne :?Citace:
Původně odeslal JOHN
Zaruka na box XP1700+ je dokonce 3roky :) Ale plne s tebou souhlasim. Kdyz odsmahnu proc za 2500,- tak to sice nakrkne ale neni to zas tak hrozny. A ze to veme sebou vic komponent? Mno ja jelikozto jako chronickej upgradovac mam stejne 90% veci v zaruce :wink:
jj, ja taky, teda az na case a sitovku ;D ;DCitace:
Původně odeslal Maxik
MNo uz by ste toho Breda fakt mohli potrapit ci to bude mat zmysel menit procak !!
No pro me to urcite smysl mit bude ;D kdyz uz jsem vydrzel cekat tak dlouho :evil: jen sem s Plnokrevnikem 8-) ktery za neco stoji!!!
Pokud ma nekdo AGOIU treba 1600+ pretocenou na 2200+ tak nevidim duvod proc prechazet na XP1700+ T-bred kdyz o nic moc zatim nejde vejs.....teda pokud nam to nekdo konecne neukaze co to umi zhe......a navic pokud do nej hodite 2V tak se modlim za vasi desku..protozhe pripadnej ohorelej socket vam asi tezko negdo reklamuje zhe :)
Měl jsem XP1600+AGOIA,ale tohle je o něčem jinym.1900MHz při 1,70V jede ale Win jsou nestabilní.Teď jede 10x185 a naprosto stabilně.
Až bude víc času tak myslím že při vcore 1,85V na 2000MHz pojede ;) .Ale zatím ho nechám na1850MHz s touhle voltáží protože mě fascinuje pouhých 42°C!Se stejným chladičem u Palomina na 1670MHz to bylo 56-62°C.Rezerva v teplotě i voltáži je ještě značná,a myslím že reálná hranice při 1,85V bude kolem těch 2000MHz rock stable.
Mě to za ty prachy nepřijde tak směšné jako některým,a ten procesor jsem navíc měl možnost vyměnit za původní - nemám co řešit.
flash
PS:Hlavně je odemčený a to nemá chybu!Stárnu a začínají se mi klepat ruce! ;D ;D ;D
Tak ked mi to pojde aspon na tych 1900 MHz tak sa mi to oplati. Moj ide teraz na 1750MHzpri 1.85V. A ked to pojde na 1900 pri 1.7V tak sa asi poserem hoc to neni nic prevratne. LEn cakam kedy dojdu do tych zasratych zabudnutych Kosic.
Tak sem to orostoval, zacal sem zlehka a postupne sem pridaval a pridaval az nebylo co pridavat ;D 8)
Par prozatimnich vysledku (testovano 30min :) ) nejspis stabilni hodnoty. To cislo je vysledek Cpu Mark99
133x12,5=1662.5 (2000+) 1.5V - OK
140x12,5=1750 (2100+) - 1.575 - OK - 159
145x12.5=1812.5 (2200+) - 1.625 - OK - 168
150x12.5=1857 (2200+) - 1.675 - OK - 172
pak me to prestalo bavit a trosku sem slapnul na plyn
155x12.5=1937 (2400+) - nestabilni i pri 1.85V - to me prestalo bavit uplne a chtel sem vyzkouset nejvyssi post
166x12=1996
166x12.5=2083
170x12.5=2125
173x12.5=2163
175x12.5=2188MHz - total unstable :lol:
ale ma to jednu chybu :) napeti bylo 2.25V a teplota v biosu 73° ;D , ale zase tam mam nejakou hnusnou pastu, pac stribrnou sem nenasel :(
No pak sem este skousel 176x12.5=2200MHz - a to mi nabehla akorat grafika a pak to chciplo :o
Vysledek: Prodam moje soucasny XP2000+ a koupim si za to vodnika ;D 8)
P.S.: AMD Rulez :-) :-D :lol: :-o
hej..s amd to aspon pre OC vyzera zase dobre . No, :) juj..ale som rad.
kup konecne poradnou grafiku a dej tam aspon 210 fsb !!!!!!!!!!!§
No, nevim jest-li nutne zrovna 210MHz FSB, ale minimalne tech 166MHz by tam dat urcite mohl, taky to dost dobre nechapu, kdyz na to ma MOBO, CPU i RAMku, proc to s odemcenym CPU honi na usmudlanejch 150, ;D kdyz pri 166 bude mit vsechny sbernice na defaultu :) ...
2Maxik: No konečně to někdo řádně potrápil. Uvidíme jaká bude revize B
No tak maly FSB sem tam mel pac sem nahodil nasobic 12.5 a hral sem si s FSB... cely sem to testoval cca pul hodiny takze sem nemel cas a ni chut experimentovat...
210FSB na tydke desce nehrozi, ne ze by to nezvladla, ale AGP tearing je svine. Grafikou to asi nebude, pac mi to samy delala i Saphire R9000 :( ale mozna bude jina deska :)
Uz se tesim na vejkend, to bude rostovani :wink:
Joo tak to je fpohode. Ale nexapem zeto zladlo tych 2.25V a tu ludia pisali ze 2V nehrozi a ze aj 1.8 je dost. Tak neviem ale kayzopadne je to slusny vysledok.
dlouhodobe vych tam asi tech 2.25V nepoustel... je to fakt dost...
pry se nedoporucuje poustet tam vic nez o 0,25 nez je default.....mohlo by dojit k tzv. "nahle smrti"
Uz aby dorazil nakej kousek i do naseho malomesta, zatim jen samy palomina. Hnedkaj ho vymenim za mou Agoiu 1600+, ktera sice jede na 158 ale odemknout nesla ani napoctvrte a kvuli desce vic jak 160 Mhz stabilne nenahodim. Konecne odemceny procesor :D
2Maxik: Covece a kdes ho sehnal. Ja sem bud blby ale u obou verzi 1700+ v CC pisou ze sou to Palomina ??? A nikde jinde to nevidim :-(