je pravda že přetaktováním se snižuje životnost?(grafárny) :?
Printable View
je pravda že přetaktováním se snižuje životnost?(grafárny) :?
Je to pravda... z 15 rokov na 7 rokov...
jak to víš tak přesně? :?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Zivotnost se ti snizi ale nez by ti GK odeslatak ji vyhodis.Ja ji mam na 320/479Citace:
Původně odeslal Wixe
v podpise píšeš 314/478 ???Citace:
Původně odeslal Luks
AktaulizovanoCitace:
Původně odeslal Wixe
..........no proto! 8-)
No ja som dnes taktil moj fxku 5200 jadro 250@292 pamate 400@493 ide to stabilne a dalo mi 5190 bodov v 3d marku 2001 bez pridavneho chladenia se, max sa da dat jadro na 312 a pamate na 531 ale to uz bolo nestabilne 3mark 2001 se sa sekol hned :|
tak to máš dobré až na toho Durona :wink:Citace:
Původně odeslal Shephard
ja sem měl paměti na 332?a ty na 400? ???
Vy máte paměti na 400??? já mam prolink 128bit a default na 500, ale taktnout v poho na 600, dál sem nezkoušel, jádro na 290, dal sem nezkoušel
memory 350MHz jsem viděl jsem to u jednoho Leadteku.. ale ani ne 300 to už je fakt shitCitace:
Původně odeslal Might
to mas 64 bit, ze?Citace:
Původně odeslal Shephard
Tak tohle zahod nebo to prodej 64bit ti moc taktovat nepujde (hlavne pameti z pravydla tam byvaj horsi) a na druhou stranu to nebude mit skoro zadny vyznam na vykonu.Citace:
Původně odeslal mtrix
;D to si vycet takhle presne kde? O snizovani zivotnosti muzem mluvit pri opravdu opravdu maxi OC jadra nebo pameti a hlavne tehdy kdy zvysime napeti potom se cip poskozuje... jinak minimalne mozna kdyz ji spatne chladime a zahriva se nad hranici unosnosti. Jinak je to akademicka debata kterou nikdo nevyresi protoze to jen tezko nekdo odhadne.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
:arrow: 7 let grafiku komu tak dlouho grafika vydrzi... promin ale to me pobavilo!
no jo duron pojde prec :-) pojde tam athlon xp 2200+, inak jadro sa mi max podarilo dat na 312 viac som neskusal, proste nesiel mi 3dmark, chcelo by to lepsie chladenie na jadre, pretoze je tam malicky pasiv z vetrakom :-(Citace:
Původně odeslal Wixe
no ja to mam tedko jadro na 299mhz a pameti na 500mhz...3Dmark03 to projelo v pohode...a v COD to taky facha akorat uz to obcas ukaze naky fleky tak to asi trochu snizim )...
je teda fakt,ze sem pod vetrak daval vic pasty pac tam byla flakla uplne na prd...a hned se to dalo hodit vic :o)
jinak je to ta od Inno3D s Aktivnim chladicem
Tedka sem to přetočil viz podpis :)
Trochu sem zadělal starý díry v pci větráku něco vyrval něco přelepil někde udělal minitunýlek a paivek je v pohodě ,že na něm udržim neomezeně ruku -> předtim max 3sec ... :)))Akorát Pokud zvyšuju Paměti->Artefakty Jádro -> Vytuhávání ... BOhužel musim zařvat "TAHLE GRAFIKA JE ŠIT" Zkusim hodit eště na paměti pasivky atd ...
BTW kdo máte tu kartu od Msi co mam já .. Jak je tam pasivek ... 6,5x5cm černej přes Jádro s žebraa trochu dál od sebe.. Jak se dá doprdele oddělat? :) ..
64bit FX5200 ? To je vtip ? Najhoršie čo môže byť - ZBAV SA JEJ!!!!
DX9 aplikácie BUDú VEĽMI NáROČNÉ NA VýKON GRAFULE A TáTO FX5200 64bit NESTAČÍ ANI NA DX7 APLIKáCIE!
rozmýšlajte - už na FX5200 so 128bit sekajú všetky test 3DM03 okrem prvého!
souhlasim... 128 a 64 bit je hodně poznat v 3D aplikacích (nemluvě o rozdílu bodů v 3DMarku200x)Citace:
Původně odeslal eraser007
ja sem to dal i na 342/456 a 3D Mark šel ale po chvilce se vždycyky na chvilu kus-zmrd! a to mam 1 pasiv(na GPU) :wink:Citace:
Původně odeslal Shephard
tak to kecáš!mam ju a seká se mi tak nécelá polovina testů :!:Citace:
Původně odeslal eraser007
Tak to jádro rychle stáhn it neni dobrý ... Mě to dělá při 325 taky ..Citace:
ja sem to dal i na 342/456 a 3D Mark šel ale po chvilce se vždycyky na chvilu kus-zmrd! a to mam 1 pasiv(na GPU) :wink:
jasně že to mam už dole!na 270/380 :wink:Citace:
Původně odeslal Might
Já si nestěžuju Prolink 300/600 128bit :-D
woho to je fakt nice :o)...a daval si tam jiny chlazeni?Citace:
Původně odeslal Scorp
a facha ti to v pohode bez artefaktů? :-)