-
LCD zapojit nejde, lebo takmer nikdy sa ti nepodari zohnat ani datasheet. S datasheetom by sa pripadne dalo uvazovat o postaveni nejakeho jednoducheho interface (napr. na paralelny port, ale bolo by to poriadne pomale).
Disk pripojis bez problemov cez redukciu.
Procesor byva niekedy specialny notebookovy, niekedy obycajny desktopovy.
-
hmmm, takze mi ten rozmlacenej notebook bude naprd... (Lcd uplne v poradku, jen case "trochu" zmackanej, btw jeste jsem ho "nekoupil")...
Ale bylo by to dobry kdyby se mi podarilo dat to lcd dokopy ;). Takove lcd navic potesi ...
-
Nefunkcne notebooky sa oplati kupovat len ked to vies opravit alebo mas rovnaky typ a potrebujes nejaku nahradnu nestandardnu suciastku (napr. CD-ROM, specialne CPU, LCD panel) alebo standardnu ale tazko zohnatelnu (v mojom pripade pamat EDO SODIMM). Zvysok zasa predat niekomu, co potrebuje nieco ine. Inak ten DTK notebook v mojom podpise som kupil lacno s nefunkcnym podsvietenim LCD - opravil som si to a teraz mam ;D
-
respekt. Tomu sa hovori ceske zlate rucicky :).
Ale fakt sa neda ten LCD nejako napojit na comp? Vsak v notebookoch su lite verzie grafickych kariet, ale architektura rovnaka, tak by to nejako malo ist nie ?
-
Tie notebookove graficke chipy maju priamo vystup na riadenie LCD panela. Ide z toho vela farebnych drotov - to na ziadnu normalnu kartu nepripojis.
-
eraser: :!: :wink:
no doma na stole sem do toho fakt nestrilel :wink:
Disk a CPU (486 - 100vka) je jediny co sem si nechal. Pamet uz nebyla, zdroj byl polorozteklej, baterka nikde, zbytek nepouzitelnej a opravit to nedokazu...
-
zbran je uchazejici...pujcis mi ji,az budu potrebovat "tchyne-mod" ? :mweheh: