A nevite, jaky jsou ty hercules XPS 5.100?? Kua, já potřebuju něco sehnat do Vánoc, ale začínám bejt zoufalej :?
Printable View
A nevite, jaky jsou ty hercules XPS 5.100?? Kua, já potřebuju něco sehnat do Vánoc, ale začínám bejt zoufalej :?
Ja asi nakoniec zoberem toho geniusa lebo za tie prachy je to naj co moze byt.Ale urcite ho vezmem niekde kde si ho mozem pred kupou vyskusat ci je v poriadku.
Taky jsem o něm hodně uvažoval, dokonce už jsem ho měl mít, kdyby u nás nezastavili jeho prodej.
a co gembirdy?maji lepsi vykon,lepsi dalkove ovladani,cca stejne cena,tento tyden me doufam prijdou :-)Citace:
Původně odeslal sirius
sakra chlape,proc se tu na to ptas,kdyz ti tu skoro vsichni doporucej Geniusy 5,1HT a ty stejne chces creativy ? ;DCitace:
Původně odeslal sirius
ja ti doporucim taky geniuse,slysel sem je a je to slusny... creativy sem slysel taky,ale ty geniusy se mi zdaj o dost lepsi (aspon muj subjektivni nazor)
nésou prachy :? a ke všemu je kvuli reklamacim už u nas neprodavaj :wink:
tady ted na vanoce dohromady nic neni
nech si e v obchode predvest, poslechni si je vsecky a uvidis co ti nejvic sedi
nic proti tomuhle reseni (bylo by nejlepsi), ale obchod, kde by meli vsechny repracky asi neexistuje a i kdyby meli, tak te muzou poslat do...tam kde slunce nesviti.Citace:
Původně odeslal berraneck
muzes namitnout, ze v takovem obchode by sis nic nekoupil a sel o dum dal a ja rikam, ze uz jsem to tak parkrat udelal (kvuli nevstricnosti napriklad), ale asi jsem sam nebo co, protoze ty obchody porad existujou :)
kdyz jsem byl kupovat v praze, tak byli se zatnutymi zuby vstricni, ale u nas na vsetine-co neni ze zakona narizeno, to pomalu neexistuje, snad jen v jednom obchode z desetiCitace:
Původně odeslal vaga
tak mam ty T5400 a sem spokojenej
sirius musi počkat do vanoc ;D
haha, už je mám taky ;D
jenomže ta shitová zvukovka CMI8738 za 270 Kč nějak lupe při skoro každým kliknutí myškou. Naštěstí jenom ve windows, ve hrách je to v pohodě. Musím to vydržet do května, potom bude nová deska :D Už se těším.
haha to ta moje integrovana al655 (nebo co) jede uplne v pohodě ;D
a v testu na pct byla ještel pši než toto za 250 :-)
proč pořád frčíte na těšch subwoofrech a satelitech...
...měl sem doma už hafo bedniček do 5tis. Všechno na prd, žádný nebyli dobrý, snad ty od logitechu tuším že z-340?? nebo tak nějak /dvojpásmovky + woofer/.
v současné době jsem se vrátil ke klasice :
-zasík po dědečkovi - telefungen concertio - 4 repro
- a "satelity" jsem si udělal dvojpásmový, vyhybky 12db, uzavřená konstrukce, z dvojté dřevotřísky - bez basreflexů a jsem maximálně spokojenej. Jedna bedínka caa 1200,- /pokud se vám nechce nic dělat viděl "docela slušnýjsem" odstíněný bedničky od sony, číslo nějak hm250 - cena za pár okolo 2500 - kevlerové membrány,......nemám je ale testnutý...
sice to není 5+1 ale s těma širokopásmovejma šumítkama se to nedá srovnat. Předpokládám, že se bavíme o muzece, pípání a rupání a střílení umí vyloudit i plast...... ale namá žádný středobasy,.....
jenze to mas 5kkc za repraky a pak dalsich aspon 10kkc za rozumnej zesik :(
V OBCHODE?? TY VERIS TEM KECUM Z OBCHODU??? :roll: tak to si mě pobavil.. Genius 5.1 Home Theater sou fakt dost dobrý.. zvuk je úžasnej
ja jsem s timto spokojenej a libi sde mi to 5.1 a už bych 2.1 nechtěl a dělat si bedny 5.1 už trocha leze do kapsy a toto az 2600 je podle me dobra koupě
No slysel sem i uzasnejsi, ale ta reprosoutava stala 25k...Citace:
Původně odeslal lmarky
Ale ty Geniusy jsou proste nejlepsi repro ketřry se da sehnat za levno... A nadavaji na ne lidi ktery si koupi repraky za 3x vetsi cenu a pak rikaji jak jsou spatny a ze nehrajou dobre, ale co byste za 4k chteli? Me se zda ze i za 7k by byly dobry a taky byse hodne prodavali...
Máte už někdo doma ty Gembird WCS-YF-1A, zajímalo by mě jak hrají a ještě lepší by bylo, kdyby tady byl nněkdo kdo by je mohl srovnat s těmi Gennius 5.1 HT. Právě se rozhoduji že si koupím nějakou sestavu, už jsem rozhodlý pro ty Geniuse, ale narazil jsem tady právě na ty Gembirdy.
Mám ty Gembirdy doma v obýváku, jede přes ně DVD, televize, satelit, video - hrají skvěle, dobře je vyřešeno DO (přepínání vstupů), výkon a velikost repro je srovnatelná s Genius H.T. Pokud někdo kupuje domácí kino, můžu jen doporučit.
T7700! :D
Jednoznacne chod do creativu je to naj za tie prachy