EllE ja byt tebou najprv si precitam dake recenzie a potom
nieco tvrdim kukni si na www.cdr.cz recenziu asusky a gigabytky
a potom napis ci ten tvoj bohovsky lite on je lepsi :lol:
Printable View
EllE ja byt tebou najprv si precitam dake recenzie a potom
nieco tvrdim kukni si na www.cdr.cz recenziu asusky a gigabytky
a potom napis ci ten tvoj bohovsky lite on je lepsi :lol:
ja osobne mam tyden liteon 811s a nemyslim si ze by to byla nejaka spicka, ale ta mechanika je velmi dobra ;D. Kamos ji ma pres mesic. Oba palime na Princa DVD-R 4x a no problem vse nadherne citelne. Na Gigamastery bych asi nepalil :-), vzdyt ty Princa jsou cca o 3 kacky drazsi nez GM a podle me jsou kvalitnejsi .). Kazdopadne abych kupoval Verbatimy nebo imationy za cenu kolem 60Kc tak z toho jsem vyrostl, kdyz me s prehledem staci Princo za cca 35 Kc :)
add: recenze na ten liteon 811s jsem cetl jen dve, v obouch ji dost chvalili. Jedina nevyhoda(pro me) je ze ma problemy se ctenim 2 vrstvych DVD.
BTW: Kdo tu rikal, ze kvalita zapisu je nic moc? Ty testy na cdr myslim mluvi za vse a to pouzivali nemoc kvalitni media .)
Rad slysim, ze ti funguje s Princy. Docetl jsem se (http://club.cdfreaks.com/), ze 411/811 maji problemy s nekterymi -R medii.Citace:
Původně odeslal Tom
Proto byly stazeny z prodeje a nahradily je 451/851, ktere uz s -R pracuji lip. Tu 451 si asi koupim ;D
tu LG nikdo nemá ???
Má ;D viz popis. Zatím jsem pálil na kde co, včetně gigamastrů (+ i -) vždy 4x (8x média jsem ještě žádný nesehnal) a neměl jsem žádnej problém. Mechanika je tichá :). Jedinej problém, na kterej se zatím narazil je, že při vypalování na +R nedopadne dobře kontrola dat, ale médium je vždy 100% čitelný. Na CD vypaluje P-CAV v krocích 12, 16, 20, 24 při průměru 19,5. Jinak jak říkám zatim je to bez vážnějších problémů a vypálilo mi to na kdejakej šmejd... :DCitace:
Původně odeslal joXerus
plánujem si kúpiť tú LG 4040, a k nej nejaké média, tak by som chcel vedieť, aký je vlastne rozdiel medzi médiami + a - ;D
ktoré sa viac oplatia kúpiť, resp. ako je to s kompatibilitou a kapacitou?
ja to vidim na LOCK :)
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=42960
No, plánovat můžeš, jenže tahle mechanika se už nevyrábí a jen těžko ji někde seženeš. Já jsem ji už nesehnal, a to jsem tomu věnoval docela dost času, tak jsem si koupil za téměř tu samou cenu 4081 a bylo :-)Citace:
Původně odeslal Wizzard
u nás v Blave, v istom veľkoobchode ju majú, ak budú mať namiesto nej už tú novšiu verziu, budem len rád :idea:Citace:
Původně odeslal TAKiTAK
edit: podporuje tá LG 4040 zápis na DVD+-RW???
podľa cenníka nepodporuje :o
Citace:
Původně odeslal EllE
Tahle diskuze zacala 4. prosince ta druha az 13., takze ponechavam tento dred a zamykam ten druhy :wink:
Možno to do tohto threadu nepatrí, ale dá sa cez Nero napaľovať aj DVD? Ak nie, tak akým programom?
A dá sa nejako nahrať na disk DVD film, aby sa dal potom spustiť, bez nejakého prekódovania?
Hmm, to mi neco pripomina - protoze od pondelka ji mam taky, cenovej rozdil byl nekolik stovek a zatim spokojenost.Citace:
Původně odeslal TAKiTAK
Muzes poreferovat pls svoje zkusenosti s medii, ja se zatim seredne zklamal s Multidiskama DVD-RW, naopak neznackovy Creation -R to sblajzlo bez protestu.
1.vypaluji DVD pouze v Neru (na stránkách Nera najdeš jakou min. verzi potřebuješ ke své mechanice)Citace:
Původně odeslal Wizzard
2.pomocí nějakého ripperu (Smartripper, DVD Decrypter)natáhneš na disk a přehraješ třeba v PowerDVD
Po měsíci jsem s Liteonem celkem spokojený, zatím jsem pálil jen na DVD+RW 4x co bylo přibalené a Imation a vše OK. Pak jsem ještě zkoušel Verbatim DVR+R 4x a v Neru mi to automaticky nastavilo 8x a taky OK. Taky jsem zkoušel v clone cd orig. Worms 3D CZ (nějaký Securom) a přepálilo to i s ochranou takže Worms fičí...
Jakou mi doporucite DVD vypalovacku? Podminkou je aby byla obojetna a dobre spolupracovala s EAC. Chci palit taky audio CDcka a z recenzi co jsou na cdr.cz mam dojem ze s tim byvaji problemy.. poradite?
tak jsem zatim vyzkoušel tyto média:Citace:
Původně odeslal Aigor
-R emgeton 4x - ok, ale jen 2x
+ i - R verbatim 4x ok
+RW verbatim 4x ok
+R imation 4x ok
- i + gigamaster 4x ok
žádný medium se mi ještě nepodařilo zkazit, akorát u všech +R v neru spatně dopadla kontrola dat, ale všechny data jsou v prořádku a 100% čitelný :)
muzete mi prosim nekdo vysvetlit rozdily u formatu DVD-RAM? jina kapacita, drazsi media...vyhody/nevyhody?... nemam tuseni. vyplati se kupovat palirnu co umi RAM nebo si clovek vystaci s +-R. :oops: diky
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=43731Citace:
Původně odeslal kory
stačí trochu hledat
;D ja to zkousel,ale nejak se mi nedarilo ???
kazdopadne dik
Mam Nec ND-1100
Pali sice jenom DVD+ ale po 3/4 roce uzivani s ni nemam zadne problemy. Palim jsem zatim na Verbatimy, Imationy, Medianca a Princa i kdyz jsem se nekde docetl, ze pry Princa nezvladaji, tak me fici. Se ctenim to ujde. Sice se mi stalo, ze neco neprecetla, ale to byly media docela dost skrable. Jeste flashnout bios a mam z toho ND-1300 a muzu palit i DVD-
Takze Nec muzu jen doporucit. Sice to neni to nejlepsi ale za ty prachy GOOD!
Nevím jak je to s DVDčkama, ale než jsem si koupil DVDRW Liteon 811s, tak jsem měl cca 3 roky CD-RW myslím NEC 7700A a neměl jsem s ní nikdy žádný problém. Ani jedno pokažené CD a četl taky dobře.
Predpokladam ze si s Liteonom spokojny?
Mám ho od vánoc takže zatím jsem ho moc nevyzkoušel, ale narazil jsem na jednu zajímavou věc. Zkoušel jsem si udělat zálohu Worms 3D a jelikož jsem nevěděl jestli to bude přepálené fičet, tak jsem to napřed vypálil na RWčko. Po vypálení hra fičela i se zkopírovaným Securomem. Potom jsem hru vypálil na CD-R a ona nejela! Při spuštění to napsalo něco jako Program provedl neplatnou operaci... Nechápu to. Jak je možné, že na CD-RW hra jede a na CD-R ne?
Bejt vama vsema tak si hry ukladam na DVD :) vleze se jich tam az 6 (6x750MB) a mit to v image a mountovat to je uplne o necem jinem nez to instalovat a hrat z obycejnych CD.
Instaluje se to maximalnim moznym zpusobem dle rychlosti HDD a nestane se ze by se to nejak zadrhavalo nebo cekalo az se CD roztoci a nacte :)
Mne tendle zpusob vyhovuje, protoze hry nikam neprenasim a mam je jen sam pro sebe :D
přesně takhle to budu dělat....ted to mountuju na hdd pže mam misto dost ale časem všechno budu mit na dvdCitace:
Původně odeslal EllE
Q: co mám vzít LiteOn 811 nebo NEC 2500??